Enostaven čop multimilijarderke še vedno bega internet

13. april 2023

Enostaven čop multimilijarderke še vedno bega internet

13. april 2023
Foto: HBO

Četrta epizoda Nasledstva je prinesla novo zmedenost glede stilske podobe enega od likov.

Po tem, ko je prvo epizodo serije Nasledstvo nepričakovano zaznamovala Burberryjeva torbica, ljubitelji estetike in tihega luksuza po četrti epizodi ne morejo nehati govoriti o Shivinem (Sarah Snook) ‘preveč enostavnem’ čopu na Connorjevi (Alan Ruck) poroki.

Na videz razmršena in enostavna pričeska, za katero nismo porabili ure in ure časa, je vsekakor trend, a Shivin čop kljub temu bega. Gre namreč za multimilijarderko, ki se je na bratovi poroki prikazala v črnini in s čopom, ki je videti, kot da si ga je na hitro spela pred obiskom telovadnice ali pred umivanjem obraza.

Tudi Vogue je imel o tem veliko za povedati. Njihova lepotna urednica Lauren Valenti je denimo dejala, da čop pošilja sporočilo ‘je*** se’ prav v slogu njenega očeta Logana Roya (Brian Cox). Novinarka New Yorkerja Rachel Syme pa je po predvajanju epizode tvitnila: “Shivin čop je vsekakor pokazatelj, kako malo ji je bilo mar za to poroko.”

Foto: HBO

A v Nasledstvu ni naključij …

Vendar pa vsi oboževalci Nasledstva vedo, da se v seriji nič ne zgodi po naključju, niti na videz preprosta pričeska.

Skozi šokantno epizodo, ki je presenetila mnoge, se Shivina pričeska namreč izkaže za zelo premišljeno, saj Shiv nenadoma predstavlja mnogo ljudi: neurejeni lasje, ki so bili v prejšnjih epizodah popolno urejeni in so predstavljali moč, nenadoma dobijo dvojno nalogo – poudarijo Shivino izgubo nadzora in strah pred svetom brez očeta, nekoga, ki je vedno vztrajal pri redu in slogu.

Ali kot so se vprašali pri Voguu: kdo bi si mislil, da lahko tako tiha pričeska govori tako glasno?

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close