Enostaven trik, kako lahko izboljšate svoj spanec

22. november 2023

Enostaven trik, kako lahko izboljšate svoj spanec

22. november 2023
Foto: Samsung

Enostaven trik, kako lahko izboljšate svoj spanec

22. november 2023
Foto: Samsung

V sodobnem tempu življenja, kjer smo nenehno izpostavljeni stresu in hitremu ritmu, postaja kakovosten spanec vse bolj dragocen. Zavedanje o pomenu spanja za naše splošno dobro počutje je privedlo do inovacij v tehnologiji pametnih ur, ki zdaj ponujajo napredne funkcije za spremljanje in izboljšanje spanja.

Nova serija ur Galaxy Watch6 prinaša revolucionarne funkcije, ki omogočajo uporabnikom, da ne le spremljajo svoje spanje, temveč tudi aktivno prispevajo k izboljšanju njegove kakovosti.

Zasnova in materiali

Samsung Galaxy Watch6 serija se ponaša z inovativno zasnovo krožnega okvirja, opremljenega z izjemno vzdržljivim safirnim kristalnim steklom, ki zagotavlja visoko odpornost na praske in udarce. Z 20 odstotki večjo aktivno zaslonsko površino pa ura nudi izjemen vizualni doživljaj.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Prilagodljivost in individualnost

Uporabniki imajo možnost popolnega prilagajanja svoje ure Galaxy Watch6 svoji individualnosti. S široko paleto možnosti za personalizacijo, vključno z izbiro različnih paščkov, je vsaka ura edinstvena. Inovativni sistem pritrjevanja omogoča preprosto menjavo paščkov, kar omogoča hitro prilagajanje ure različnim priložnostim. Za dodatno prilagajanje in popolno izkoriščanje novega večjega zaslona je na voljo več novih usklajenih številčnic ure – prikažite najljubše fotografije, sledite zdravstvenim ciljem s številčnico ure za spanje ali fitnes ali dodajte igrivo 3D animirano številčnico ure.

Foto: Samsung

Spremljanje spanja

Ključna funkcija Galaxy Watch6 je natančno spremljanje različnih faz spanja, vključno z lahkimi, globokimi in fazami REM. Senzorji, vgrajeni v uro, omogočajo celovit vpogled v kakovost spanja uporabnika. S funkcijo Trening spanca lahko uporabniki razvijejo boljše spalne navade, medtem ko lahko izbirajo med različnimi tkaninastimi paščki za optimalno udobje med nošenjem ure v postelji.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Študija[1] učinkovitosti Treninga spanja, ki jo je opravilo podjetje Samsung med uporabniki storitve Samsung Health po vsem svetu, je pokazala, da je dosledno sodelovanje v programu Trening spanja prineslo izboljšano kakovost spanja, pri čemer je bilo izboljšanje bolj opazno po dveh mesecih v primerjavi z enim. 94 odstotkov posameznikov z velikim pomanjkanjem spanja, je po dveh mesecih uporabe programa Treninga spanja pokazalo izboljšanje. Študija je pokazala, da ima program pozitiven vpliv na posameznike s težavnimi vzorci spanja.

Foto: Samsung

Povezljivost z drugimi napravami

Pametna ura serije Galaxy Watch6 ni le samostojna naprava, ampak del celovitega ekosistema Samsung Galaxy. Povezljivost s telefonom, kot je na primer Galaxy Z Fold5 ali Galaxy Z Flip5, omogoča brezhibno sledenje napredka uporabnika. Pametna ura je odličen sopotnik pri sledenju vadbi in zdravstvenemu stanju, sinhronizacija s Samsung Health aplikacijo pa omogoča podrobno analizo aktivnosti na večjem zaslonu.

Foto: Samsung

Funkcionalnosti za vsakdanjo uporabo

Poleg naprednih funkcij za spanje in sledenje vadbi Galaxy Watch6 prinaša tudi številne funkcionalnosti za vsakdanjo uporabo. S sposobnostjo klicanja, pošiljanja sporočil in pretakanja glasbe neposredno prek ure, uporabniki lahko ohranjajo povezavo s svetom, tudi če telefon pustijo drugje. Funkcija Poišči moj telefon pa olajša iskanje založenega telefona.

Nova serija ur Galaxy Watch6 prinaša revolucionarne funkcije za izboljšanje kakovosti spanca in splošnega počutja uporabnikov. Z združevanjem vrhunske tehnologije, elegantnega dizajna in funkcionalnosti za vsakdanjo uporabo postavlja Galaxy Watch6 nove standarde na področju pametnih ur. Za tiste, ki cenijo svoje zdravje in dobro počutje, je Galaxy Watch6 nepogrešljiv pripomoček za sledenje, prilagajanje in izboljšanje njihovega lepotnega spanca.

Foto: Samsung

Posebna ponudba za brezplačno testiranje naprav

Študentke in študentje lahko sedaj brezplačno 7 dni testirajo enega izmed neustavljivih pametnih telefonov, kot je Galaxy Z Flip5 in uro Galaxy Watch6. Vse o možnostih testiranja, napravah in pogojih najdete tukaj.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Style. Več novic

New Report

Close