Fantek ali punčka? To so najbolj bizarna razkritja spolov!

28. avgust 2023

Fantek ali punčka? To so najbolj bizarna razkritja spolov!

28. avgust 2023
Foto: Instagram

Fantek ali punčka? To so najbolj bizarna razkritja spolov!

28. avgust 2023
Foto: Instagram

V zadnjih nekaj letih so internet preplavile zabave z razkrivanjem spola otroka in ko smo že mislili, da smo videli vse, nas je domišljija bodočih staršev znova pustila odprtih ust.

Nekatera razkritja so namreč zelo ekstremna in celo nevarna. Od takšnih s helikopterjem ali bagrom, do razkritja z luksuzno torbico ali ognjemetom. Izbrali smo pet bizarnih razkritij spolov, ob katerih so ljudje več kot očitno izgubili razum.

Helikopter

Nek par je za zabavo ob razkritju spola najel helikopter, ki je iz zraka spustil moder prah. Ko je bodoči očka izvedel, da dobi sina, je skakal od veselja, stekel k prijateljem in jih objemal. Svoje partnerke sploh ni pogledal.

q

Konji

Sporen primer razkritja spola so zabeležili v Braziliji, kjer so za zabavo uporabili dva konja in na njuna hrbta pritrdili dimne tube. Ko so začele pokati in je iz njih začela puhteti roza barva, sta se konja ustrašila in podivjala, začela skakati sem in tja in padati po tleh, ljudje pa so navdušeno ploskali in se veselili.

Slap

Še en bizaren primer iz Brazilije, kjer je nek par z barvo obarval slap, tako da je iz njega tekla modra voda. Njun video je bil v hipu deležen ogromno kritik in zgražanja, češ da sta bodoča starša z barvo zastrupila vodo in uničila v njej živeče živali. Primer je kasneje celo raziskala policija.

Kelly bag

Malce manj pompozno, vendar prav tako luksuzno, je spol svojega otroka razkril par iz Azije. Bodoča mamica je odprla prestižno oranžno škatlo znamke Hermes in razkrila – roza torbico Kelly bag, ki je sporočala, da dobi punčko.

Rolls Royce

Zakaj ne bi za razkritje spola kupili pol milijona vreden avto in ga opremili z barvo spola bodočega otroka? Ja, tudi to se dogaja pri nesramno bogatih. Nek par si je omislil Rolls Roycea, v katerem so bili s kraljevsko modro barvo oblazinjeni sedeži in strop. Fantek bo!

Ognjemet

Kdo pravi, da je ognjemet primeren samo za novo leto!? Nek par si ga je omislil kar ob razkritju spola svojega otroka. Najprej sta skupaj potisnila veliko ročko in z njo sprožila val modrih konfetov. Ko je moški izvedel, da dobi sina, je prijel škatlo in jo vrgel na tla, norel od veselja in se prerival s svojimi prijatelji. Konfetom je sledil slavnosten ognjemet, s katerim so skoraj zažgali bližnjo okolico.

Bager

Dober pripomoček za razkritje spola je očitno tudi bager. Nek par je v žlico kopača skril barvo, nato pa s je bager zavrtel za 90 stopinj in jo raztresel po zemlji. Živo roza barva je razkrila, da družinica pričakuje punčko.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close