O, ne! Bo otrok zvezdniškega para res dobil takšno ime?!

23. julij 2023

O, ne! Bo otrok zvezdniškega para res dobil takšno ime?!

23. julij 2023
Foto: Profimedia

O, ne! Bo otrok zvezdniškega para res dobil takšno ime?!

23. julij 2023
Foto: Profimedia

Travis Barker je razkril, kako bi poimenoval svojega sina, ki ga pričakuje z ženo Kourtney Kardashian. “Vem, da je slabo,” je priznal.

“Všeč mi je Rocky 13.,” je bobnar skupine Blink-182 povedal svoji hčerki Alabami Barker med Complexovo najnovejšo epizodo pogovorne oddaje. “To je tako grozno,” je njegovo izbiro komentirala 17-letnica in dodala, da celo njen oče “ve, da je slabo.”

47-letni glasbenik je poskušal utemeljiti svojo izbiro in pojasnil: “Rocky George je igral kitaro za Suicidal Tendencies. In 13 je najboljše število vseh časov. Poleg tega je Rocky najboljši boksarski film vseh časov.”

@complex "That's just this name that's been going through my head." 😂 #GOATTalk #GOATBabyName #TravisBarker #AlabamaBarker ♬ original sound – Complex

Alabama, ki ni bila prepričana v očetovo izbiro, je dejala, da verjame, da bi njen bodoči mlajši brat imel težave v šoli s takšnim imenom. Čeprav se s Kourtney Kardashian še nista odločila glede imena svojega sina, sta zanj že izbrala vzdevek.

“Mali bobnar bo kmalu prišel na svet,” sta zapisala pod nizom nosečniških fotografij, s čemer sta razkrila, da pričakujeta dečka.

Foto: Profimedia

Videti je, da najstarejša od sester Karadashian zares uživa v svoji četrti nosečnosti. Na Instagramu redno objavlja fotografije svojega vedno večjega trebuščka, na katerih naravnost žari.

Foto: Profimedia

Parček, se je sicer poročil maja 2022, potem ko sta bila skupaj le leto in pol. Kardashianova je že mama 13-letnemu Masonu, 10-leti Penelope in 8-letnemu Reignu, ki si jih deli z bivšim partnerjem Scottom Disickom.

Medtem ima Barker 17-letno Alabamo in 20-letnega Landona iz zakona s Shanno Moakler. Vzgojil je tudi Moaklerjevo hčerko iz drugega razmerja, Atiano.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close