8 strogih pravil, ki se jih držita Kourtney Kardashian in Travis Barker

09. oktober 2022

8 strogih pravil, ki se jih držita Kourtney Kardashian in Travis Barker

09. oktober 2022
Foto: Profimedia

Znani par, ki se je pred kratkim poročil, ima 8 pravil, ki ohranjajo njuno razmerje trdno.

Kourtney Kardashian in Travis Barker sta svojo romantično zvezo morda začela šele leta 2021, vendar sta že eden izmed glavnih parov na sceni. Zvezdnika resničnostnih šovov sta doživela kar velik delež zlomljenih src, a zdi se, da bo ta zakon trajal.

A deluje le, če se oba partnerja potrudita. Potreben je čas, potrpežljivost in veliko razumevanja z obeh strani. Nekaj ​​načinov, kako Kardashian in Barker ohranjata svoje razmerje, je niz pravil, ki se jih par drži.

1. Izkazovati morata ljubezen do otrok drugega

Prizori iz Hulujeve oddaje The Kardashians prikazujejo, kako Barker in Kardashian preživljata veliko kakovostnega časa z otroki drug drugega. Oba sta prišla v razmerje z otroki iz preteklih zvez.

Kourtney ima z nekdanjim partnerjem Scottom Disickom tri otroke: 12-letnega Masona, 10-letno Penelope in 7-letnega Reigna.

Foto: Profimedia

Barker ima z bivšo ženo Shanno Moakler dva otroka, 18-letnega Landona in 16-letno Alabamo.

Prav tako je zelo vpleten v življenje svoje 23-letne pastorke Atiane iz Moaklerjeve prejšnje zveze. Oba se strinjata, da je sostarševstvo pomembno zaradi lastnih otrok.

2. Ne govorita slabo o svojih bivših

Pri tako veliki in mešani družini sta uvedla eno pomembno pravilo, da bi olajšala stisko sostarševstva z bivšimi – o svojih prejšnjih partnerjih ne govorita slabo.

“O Shanni sploh ne govorita in nobeden od njiju niti noče. Kourtney ni tip človeka, ki bi Shanno ogovarjal pred njenimi otroci,” je za Hollywoodlife povedal vir.

“Travis si je za otroke izmislil pravilo, ki pravi, da s Shanno ne smejo razpravljati o ničemer, kar se dogaja med njihovim očetom in Kourtney. Strinjali so se s tem.”

Mediji sklepajo, da je to odgovor na to, kako odprta je bila Moaklerjeva v preteklosti glede tega, kako “čudno” se ji je zdelo Barkerjevo novo razmerje.

Foto: Profimedia

3. Travis in Kourtney sledita strogemu veganskemu življenjskemu slogu

Medtem ko je Barker strožji vegan kot Kourtney, je Kourtney razkrila, kako jo je njegov življenjski slog spodbudil na njeno pot zdravja in dobrega počutja.

Za pomoč pri promociji njihove kampanje z Daring, blagovno znamko veganske hrane, sta govorila z VegNews.

“Zadnjih 13 let sem bila na poti zdravja in dobrega počutja, zaradi česar sem se zelo zavedala, kaj vnašam v svoje telo in telo svojih otrok,” je dejala Kardashian. “Nisem popolnoma veganka, vendar mi je Travis pomagal ohraniti večinoma rastlinsko prehrano, kar je z Daringom veliko lažje.”

Barker je tudi spregovoril o svoji veganski poti: “Od svojega 13. leta ne jem mesa, zato so zame pomembne res dobre rastlinske beljakovine. Daring je super, ker je izjemno čist in ima povsem naravne sestavine,” je dejal Barker.

“Ko sem pred 15 leti postal popolnoma vegan, so bile možnosti v bistvu čista zelenjava, zato sem navdušen, da na menijih vidim več izbir rastlinskega izvora.”

4. Javno si izkazujeta ljubezen

Preden sta se sploh poročila, sta zaradi svojega zelo odprtega izkazovanja ljubezni krasila več naslovnic. A zdi se, da za to obstaja razlog.

“Lahko sem kdaj tudi bolj sramežljiva, a zelo mi je pomagalo, da sem prisotna v trenutku in se pretvarjam, kot da ni nikogar drugega,” je Kardashian dejala v intervjuju za Elle.

Foto: Profimedia

“Resnično mi pomaga ostati v sedanjosti in se osredotočiti na tisto, kar je pomembno.” V seriji omeni tudi, da želi, da njeni otroci vidijo ta primer ljubezni. “In mislim, da je to čudovita stvar. Vzgojili so nas res ljubeči starši in … mislim, da je lepo, da ljudje vidijo ljubezen in naklonjenost,” je na to odgovorila Khloé.

“Menim, da ni nič narobe s tem, še posebej, če gre za vašega partnerja, zaročenca, moža, karkoli. Mislim, da je to lepa stvar.”

5. Travis mora spoštovati Kourtneyine starše – celo njenega pokojnega očeta

Barker ima dokaj tesno vez s Kris Jenner, vendar ni bila edini starš, pri katerem je iskal odobritev. Preden sta se poročila, je bilo razkrito, da je Barker za Kourtneyjino roko prosil tako Kris kot njenega pokojnega moža, Roberta Kardashiana starejšega.

V epizodi The Kardashians, predvajani 27. aprila, je Jenner razkrila, da je Barker odšel a grob njenega pokojnega moža, da bi prosil za dovoljenje, da se poroči z njuno hčerko.

“Prišel je in jo prosil za roko. Bilo je tako lepo in tako nežno. In potem je rekel, da je šel na grob njenega očeta in ga vprašal,” je razkrila Kris.

Foto: Profimedia

6. Medijev ne jemljeta preresno

Ko ste tako v središču pozornosti, kot sta Kourtney in Travis, je včasih lahko moteče, da vas nenehno objavljajo in ogovarjajo. Individualno je to veljalo za oba, toda kot sta postala par, so mediji objavljali divje zgodbe in zvezdnika celo začeli imenovati “Kravis”.

Vendar je Kardashian v intervjuju za E! News povedala, da se temu le smejita. “Všeč mi je ime Kravis. “Včasih drug drugega kličeva Kravis,” je rekla.

7. Drug z drugim sta 24/7

Tako v zakulisju kot v javnosti se zdi, da se par kar ne more naveličati drug drugega.

Oba sta tako povezana, da je Kardashianova celo sledila Barkerju na njegovi turneji Blink-182 avgusta lani, na Instagramu pa se je označila za “ženo turneje”.

Foto: Profimedia

Barker izkazuje podporo tudi svoji ženi. Sedel je spredaj in navijal za njo na razkritju Boohoo x Kourtney Kardashian, pri sodelovanju, ki ga je zvezdnica imela z modno znamko.

Očitno sta res kot “rit in srajca”.

8. Letita le komercialno

Leta 2008 je bil Barker na poti v Los Angeles, ko je njegovo zasebno letalo strmoglavilo, pri čemer sta umrla njegov varnostnik in pomočnik. Nesreča ga je pustila v kritičnem stanju, 65 odstotkov njegovega telesa pa je bilo prekritega z opeklinami. Izkušnja ga je močno prizadela, tako fizično kot psihično.

V intervjuju za Guardian leta 2015 je bobnar spregovoril o tem, kako se je zaradi nesreče bal letal.

“Mislim, bil sem nor. Nisem mogel niti pogledati v nebo – nisem mogel pogledati letala. Mislil sem, da bo vsako letalo padlo s prekletega neba. Postal sem obseden s tem in počasi prerasel iz tega, a do danes, ko ga vidim, me zj**e,” je dejal.

Šele ko je začel hoditi s Kourtney, je premagal ta strah – vendar se oba večinoma držita komercialnih letov, saj se je Barkerjeva nesreča zgodila na zasebnem letalu.

Iz tega razloga sta se odločila komercialno leteti (tudi zato, da bi pomagala odpraviti svoj ogljični odtis). Toda leta 2021 je Barker poziral s Kardashianovo pred zasebnim letalom in namigoval, da bo z njo ob sebi lahko premagal svoje strahove.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close