Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ 150.000 resnih neželenih dogodkov v prvih 3 mesecih odobriltve Pfizerja

150.000 resnih neželenih dogodkov v prvih 3 mesecih odobriltve Pfizerja

FDA documents show over 150K serious adverse events in first 3 months of Pfizer jab approval

aha 150 000 v treh mesecih v naslednjih 15 mesecih pa nič, marš budalo !

Spet en antivakser. Obupni ste

(https://siol.net/digisvet/novice/putin-ima-dovolj-je-sodu-dno-izbila-medicinska-sestra-iz-ljubljane-566993?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery)

Putin je dovolil FSB da poišče in eliminira lažnjive smrade kateri so tudi njemu že v napoto, bil sem gor in vem da s temi tipi ni zajebancije, če navadni cestarski Policaji skačejo s ceste v jarke ko ti peljejo mimo v črnih Audijih.

Torej skrijte se !

Bla bla bla bla

Rad ga fašem globoko v anus!

Cepilni genocid.

https://www.facebook.com/100008997877275/videos/1345622355840426/

Gospodje, ni vsaka informacija antivaxerska.

V ZDA je bila agencija FDA primorana s strani sodisca, da objavi podatke o vplivu cepiva. Najprej so hoteli zavleci za 55 let paj im sodisce ni dovolilo.

Morda marsikomu, ki vehementno zagovarja cepl;jenje tole ni prav, pa vendar so vsi podatki verodostojni in potrjeni s strani FDA katera je odobrila uporabo cepiv v ZDA.

Torej se vaxerji umirite in berite.

Citat:

Sodišče je agenciji FDA naložilo, naj ravna v skladu s FOIA in objavi informacije o Pfizerjevem EUA – prva serija dokumentov kaže, da je v prvih 90 dneh umrlo več kot 1.200 ljudi zaradi cepiva.

Tole ni vec teorija zarote pac pa je del uradnega porocila ameriske vladne agencije. Kaj vi vaxerji se hocete?

Dokument je sila enostavno dobiti, zloziti na vas disk v PDF obliki, ker je posta javen pa ceprav na vsaki strani pise :confidential.

The Food and Drug Administration (FDA) released the first batch of documents related to Pfizer’s Covid-19 vaccine after a federal judge ordered that they must comply with a massive Freedom of Information Act (FOIA) request that was filed by a government accountability group called Public Health and Medical Professionals for Transparency.

prevod:

Uprava za hrano in zdravila (FDA) je objavila prvo serijo dokumentov, povezanih s Pfizerjevim cepivom Covid-19, potem ko je zvezni sodnik odredil, da morajo izpolniti obsežno zahtevo po zakonu o svobodi obveščanja (FOIA), ki jo je vložila skupina za odgovornost vlade, imenovana Javno zdravje in zdravstveni delavci za preglednost.

Torej vtipkajte v Google, internet je pon teh dokumentov.

 

Jest grem pa na caj z limono…

 

 

 

New Report

Close