Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek 1517 VELIČASTNIH

1517 VELIČASTNIH

Kaj mislite o teh 1517 veličastnih (seznam objavljen v Direktu, danes), ki jim država plačuje prispevke za socialno zavarovanje.
Poznam veliko arhitektov, ki so pravi bogataši, ki imajo vile, jahte,……., pa je kot izgleda po seznamu prav največ teh velikih revežev, pa o naših pevcih zabavne glasbe, ki za en nastop iztržijo toliko, kot nekateri ne zaslužijo celo leto……..
Dobra je naša država, na drugi strani pa jemlje pravice delavcem, našim otrokom………
L.p.

Viva12!

Vidiš, kako so iznajdljnivi! Revčki revčki, sem prečitala, vsak dan mi dostavijo Direkt, brez da bi ga naročila, je v nabiralniku, na vse zgodaj zjutraj. Misliš, da bo kaj pomagalo razkrinkanje????

Verjetno je res precej takih, ki bi si lahko dajatve plačali sami, je pa res, da je noter tudi nekaj takih, ki jim država ne plačuje nič, pa jih Direkt omenja – celo na prvi strani. Delam na ministrstvu in zagotovo vem, da Magnifico in Kreslin te ugodnosti nimata oz. sta jo vrnila -spisek je očitno star nekaj let. Tako da… tudi ni treba vsega verjet.

Ja piše v Direktu, da Magnifico in Kreslin nista več na tem seznamu, bila pa sta.

Kakšen link, odlomek???

Ja, in zaradi teh, ki goljufajo, so začeli ukinjati prispevke vsem po vrsti, tudi tistim, ki jih krvavo potrebujemo za na stara leta, ker nimamo ničesar v štunfu. In tako bom jaz čez štiri mesece ostala brez pokojninskega in zdravstvenega zavarovanja. Naj se grem obesit?

Sicer pa najdete vse podatke na straneh Ministrstva za kulturo. Direkt odkriva toplo vodo.

New Report

Close