Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ 21. 12. 2020 se bo zgodila planetarna poravnava, ki se zgodi na vsakih 6000 let!

21. 12. 2020 se bo zgodila planetarna poravnava, ki se zgodi na vsakih 6000 let!

https://youtu.be/GT21ZbpToSI

Že danes se začno odvijati dogodko, ko bomo imeli popoln sončev mrk, ki bo sicer viden zgolj v Čilu in Argentini.

Nato sledi prehod v Vodnarja in konjunkcija Jumiter- Saturn (med 19. 12 in 21. 12).

Sploh sedaj, ko vstopamo v drugo polovico meseca decembra, se bo začelo čutiti energijo vodnarja, ki nas bo dvignil na nov nivo zavedanja, tisti ki mu bodo nasprotovali in želeli imeti nadzor in trenutno stanje še naprej, bodo tenko piskali, saj je Saturn izjemno močan planet, ki ne dopušča trmoglavosti.
[/quote]

Sem videla, da je bil sončev mrk v Južni Ameriki. Me zanima, a bomo kdaj imeli priložnost videti sončev mrk? Jaz ga nisem nikoli videla, pa bi…

Ja točn to. Veš kaj je men najbolj smešn, da pol ljudi ne verjame v astrologijo pa neki tupijo o koncu sveta(če nisi preveč zemeljski tip človeka in v glavi itak veš da to ni dobesedno, ampak pomenijo konec nečesa, novi začetki). Svet bo takšen, kot ga še do zdaj nismo poznali. Drugače bo in ja spremembe bojo, gre vse v tej smeri. Saturn in jupiter se poravnata in gresta v vodnarja oba 😍
[/quote]
Res je nek vpliv, čedalje več vas je popolnoma usekanih, ker predolgo ni bilo vojne, da se nesnaga zreducira.

Jp, ti boš znova na Dobu za rit nastavljat, po “pogodbi”. To je zate nova – stara realnost. 😁

viharni
mutant.

Sem videla, da je bil sončev mrk v Južni Ameriki. Me zanima, a bomo kdaj imeli priložnost videti sončev mrk? Jaz ga nisem nikoli videla, pa bi…
[/quote]

10.6.2021, 25.10.2022

Slabše kot 2020 je težko, že sedaj sama občutim spremembo energije, ki me vodi naprej in vidim da se tudi moje ljubezensko življenje izpopolnjuje.

Meni in tudi nekaterim drugim pa se zdi letošnje leto še slabše kot lansko. Več je bilo bolezni, slabega počutja, ljudje psihično na robu, ne le zaradi korone. Lani smo vsaj pričakovali datume, ko naj bi se vse obrnilo, pa ni bilo noč iz tega.

Je kdo od vas čutil kakšne bistvene spremembe, dvig vibracij, novo DNK, ali kaj drugega, kar so obljubljali? Tisto, kar naj bi bilo vidno, da naj bi prišla resnica na dan o prevari na volitvah, inavguracija Trumpa, množične aretacije elite, vsesplošna blaginja v obliki gesare in nesare, konca kovida in cepljenja, kar so obljubljali, zagotovo ni bilo.

Optimist:)))

Optimist:)))
[/quote]

Priznam, da sem malo res verjela, a ne v vse, kar so napovedovali in dokazovali, da je že urejeno. Nekatere moje prijateljice, pa tudi kakšen moški, so čisto padli v to. Verjamejo še zdaj, ko se datumi napovedanih dogodkov kar premikajo. Gledajo filme, kanaliziranja tudi več ur dnevno, plačujejo meditacije za hitrejši prehod v 5D. Če jih povprašaš, kako da ni nič sprememb in kdaj bodo, so pa skoraj užaljeni. Pa ne gre za neke neuke ljudi. Tudi na FB je tega kar precej.

Priznam, da sem malo res verjela, a ne v vse, kar so napovedovali in dokazovali, da je že urejeno. Nekatere moje prijateljice, pa tudi kakšen moški, so čisto padli v to. Verjamejo še zdaj, ko se datumi napovedanih dogodkov kar premikajo. Gledajo filme, kanaliziranja tudi več ur dnevno, plačujejo meditacije za hitrejši prehod v 5D. Če jih povprašaš, kako da ni nič sprememb in kdaj bodo, so pa skoraj užaljeni. Pa ne gre za neke neuke ljudi. Tudi na FB je tega kar precej.
[/quote]
Vse se dogaja v ciklusih. Npr. pomlad se začne 21. marca. Res da nastopijo pomladne energije, a to ne pomeni, da se vse spremeni preko noči. Enak način prehoda je ob večjih ciklusih. Od 21. 12. lani smo v Svarogovem dnevu, ki prinaša energije zlate dobe. Človeštvo mora to dobo soustvariti, tako da zapusti star način delovanja: iz laži v resnico, iz strahu v ljubezen, iz nespoštovanja v spoštovanje, iz nasilja v nenasilje… skratka zapustiti moramo ego svet in začet upoštevat dušo, ki je naša vrhovna avtoriteta. Torej zamenamo programe, po katerih živimo. Iz materialističnega sna se zbudi vsak sam, tako da je zunanja pomoč le v pravih informacijah in v ničemer ddrugem. Ko dovolj ljudi spregleda, itak prevaga nova paradigma.

Smo tik pred masovnim prebujenjem, kar pomeni, da je kritična masa budnih že dosežena. Dejansko je prebuditev samospoznanje, kdo je ta individuum, ki igra vlogo osebnosti v tridimenzionalnem svetu. Sedanja civilizacija se ruši pred našimi očmi in to je znanilec sprememb, ki jih moramo speljati. Prebujenje iz samopozabe pomeni razširiti zavedanje preko egovih meja v življenje duše, ki prinese modrost in razumevanje, sodelovanje in sočutje, spoštovanje vsega živega…, kar je pravo nasprotje življenju iz ega.
Za Novi svet je bistvenega pomena notranja pripravljenost, ko doživljamo svet skozi oči ljubezni. Prenehajmo razsojati in namesto polarnosti zaznajmo enost in ubranost stvarstva. Na vse okrog sebe glejmo s srcem in ko izhajamo iz srca, smo pripravljeni.

21. 12. 2020 je prevod iz julijanskega v gregorijanski koledar opevano majevsko leto 2012. Hkrati se zaključi več ciklusov in se začenjajo novi. Po starosrbskem (staroslovanskem) koledarju se pravkar zaključuje Svarogova noč in začenja se Svarogov dan. Ob odsotnosti svetlobe uspevajo laži, prevare, nepoštenost, zloba, izkoriščanje… kar postane ob dnevni svetlobi vidno in se nima več kam skriti. Že same energije “novega dne” nas bodo nagovorile k samospoznanju in ko odvržemo balast ego-lastnosti, z vsem sijajem zažarimo iz svoje duše. Takšni v tridimenzionalnem svetu nimamo več kaj početi in se vpotegnemo na 5. dimenzijo, kjer bomo ustvarjali direktno z mislimi.
[/quote]

Tiranija Vatikana, rimskega imperija, ki se nad nami izvaja že 2500let, gre k vragu, kamor spada.
Tvorci najkrutejših zločinov proti človeštvu in človečnosti, v obliki jezuitov, islama, nacizma, fašizma in komunizma, se sesuvajo sami vase.
Za konec pa še opletajo z repom, da bodo v obrednih umorih pomorili čim več ljudi.
K sreči, je doba rib, njihov simbol, končana.
Doba Vodnarja prinaša prebujenje javnosti celega sveta in rušitev dosedanjih diktatur.

Tiranija Vatikana, rimskega imperija, ki se nad nami izvaja že 2500let, gre k vragu, kamor spada.
Tvorci najkrutejših zločinov proti človeštvu in človečnosti, v obliki jezuitov, islama, nacizma, fašizma in komunizma, se sesuvajo sami vase.
Za konec pa še opletajo z repom, da bodo v obrednih umorih pomorili čim več ljudi.
K sreči, je doba rib, njihov simbol, končana.
Doba Vodnarja prinaša prebujenje javnosti celega sveta in rušitev dosedanjih diktatur.
[/quote]se en optimist

New Report

Close