Najdi forum

Splash Forum Politični čvek 27. JANUAR, v Evropi in po vsem svetu se spominjamo žrtev holokavsta – AUSCHWITZ

27. JANUAR, v Evropi in po vsem svetu se spominjamo žrtev holokavsta – AUSCHWITZ

Res je žalostno, popolnoma nič, nič jim ni sveto! Tudi med WWII jim ni bilo nič sveto.

O B V E S T I L A – – – P R I R E D I T V E

Žalna prireditev na padle slušatelje partijske šole v Cerknem, Idrija-Cerkno
27.01.2011

Žalna prireditev ob 67. obletnici 47 padlih slušateljev partijske šole v Cerknem pri spomeniku na Brdcih v četrtek, 27.1.2011, ob 11. uri
Organizator: ZB NOB Idrija-Cerkno

Spominska slovesnot ob dnevu spomina na holokavst, Rižarna-Trst, Italija
27.01.2011
Prireditev v Trstu ob spominskem dnevu na holokavst ob 66. obletnici osvoboditve nacističnega taborišča Auschwitz v četrtek, 27.1.2011.
Organizatorji: Odbor za Rižarno, tržaške oblasti, VZPI in ANED Trsta, sodelujejo ZB NOB Sežana in obale

Golaža bo dovolj za vse pravoverne.

Ti si pa res slep, pa še nerazgledan PETELIN, če že mene prištevaš h kuram.

TI POZNAŠ ZGODOVINO PO LETU 1945 DALJE, PA ŠE TO ZELO POVRŠNO! BREZUP IN SRAMOTA!!! ZATE!!!

ALI TI SPLOH VEŠ, DA SO BILI TUDI NAŠI LJUDJE, SLOVENCI, V AUSCHVITZU IN TUDI V DRUGIH TABORIŠČIH PO NEMČIJI IN AUSTRIJI. SPLOH VEŠ KOLIKO TABORIŠČ JE BILO??? TUDI V ITALIJI JIH JE BILO MNOGO! – NERAZGLEDANEC!!!
TI LJUDJE, NISO BILI OBSOJENI. IZDANI SO BILI OD DOMAČINOV, KOLABORANTOV,
SODELUJOČIM Z OKUPATORJEM MUSSOLINIJEM IN HITLERJEM.

Čas je, da ločiš, “vzrok” in “posledica”

Klikaj!!!!

http://sl.wikipedia.org/wiki/koncentracijsko_tabori{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8De_Jasenovac,

Klikaj, PO VSEBINI

Klikaj, imaš kaj videti!!! Vzemi si čas!!!

Vzroke za vojno – je iskati že iz 1. svetovne vojne

Počakaj, da se link odpre!
http://sl.wikipedia.org/Auschwitz
I. koncentracijsko
II. uničevalno taborišče
III. delovno taborišče

http://sl.wikipedia.org/wiki/Heinrich_Himmler%5B/quote%5D

Dokumenti in pričevanja o povojnih delovnih taboriščih v Sloveniji
http://www.mp.gov.si/si/novinarsko_sredisce/publikacije/dokumenti_in_pricevanja_o_povojnih_delovnih_taboriscih_v_sloveniji/

Ti si pa res slep, pa še nerazgledan PETELIN, če že mene prištevaš h kuram.

TI POZNAŠ ZGODOVINO PO LETU 1945 DALJE, PA ŠE TO ZELO POVRŠNO! BREZUP IN SRAMOTA!!! ZATE!!!

ALI TI SPLOH VEŠ, DA SO BILI TUDI NAŠI LJUDJE, SLOVENCI, V AUSCHVITZU IN TUDI V DRUGIH TABORIŠČIH PO NEMČIJI IN AUSTRIJI. SPLOH VEŠ KOLIKO TABORIŠČ JE BILO??? TUDI V ITALIJI JIH JE BILO MNOGO! – NERAZGLEDANEC!!!
TI LJUDJE, NISO BILI OBSOJENI. IZDANI SO BILI OD DOMAČINOV, KOLABORANTOV,
SODELUJOČIM Z OKUPATORJEM MUSSOLINIJEM IN HITLERJEM.

Čas je, da ločiš, “vzrok” in “posledica”

Klikaj!!!!

http://sl.wikipedia.org/wiki/koncentracijsko_tabori{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8De_Jasenovac,

Klikaj, PO VSEBINI

Klikaj, imaš kaj videti!!! Vzemi si čas!!!

Vzroke za vojno – je iskati že iz 1. svetovne vojne

Počakaj, da se link odpre!
http://sl.wikipedia.org/Auschwitz
I. koncentracijsko
II. uničevalno taborišče
III. delovno taborišče

http://sl.wikipedia.org/wiki/Heinrich_Himmler%5B/quote%5D%5B/quote%5D

Kozlarije!
Moji so bili v partizanih, komunist ni bil nihče in na to sem ponosen. Moja teta je padla v partizanih, ker jo je izdal partizan član komunistične partije, ker ni hotla bit ” njegova” in zdaj boš ti meni solila pamet in klobasala neumnosti….agitatorka za neumnosti in večno sprenevedanje. Za Kozlat!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Brezupen primer!
To sem že 1 x napisala, pa naj še 1 x!
Saj se ga ne prime nič! Je zažehtan! :-))))

Ti pa komunistično kontaminirana.

Ni potreben moj komentar, niti se pretepat, tudi provokacija to ni.
Kosti so pa vidne, videle so se na tistih, ko so se takrat vrnili iz Auschwitza, jaz sem jih videla na svoji mami in sestri, ko sta prišli domov od tam.

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=163605%5B/quote%5D

Brez komentarja! Poglej slike!
Kdor ni slep, bo videl! Klikni še na modero pisanje.

Ti pa domobransko-izdajalsko!

Kje pa, frančišek sramu ne pozna!

Ti pa domobransko-izdajalsko![/quote]

Jaz se ne lažem, da sem živel med drugo svetovno vojno, zato se tudi ne štejem med domobrance.
So pa zgodovinarji dokazali, da so komunistični psi po končani vojni klali vse povprek.
Če nisi bil član KP si bil ubit ali izgnan. Zato mi ne serji o neki pravičnosti. Ljudje so pod komunistično oblastjo trpeli kot Jezus na križu. Nekaterim se mogoče dopade totalitarna diktatura, večini pa ne. To so dokazali skoraj vsi vzhodno-evropski narodi, ki so se v 90. letih prešnjega stoletja odkrižali komunistične diktature.

[/b]

A res, za prazen nič!??? Kaj pa slike???? Slike so iz let 1941 – 1945

Tebi je težko razumeti, “vzrok – posledica”, = šiba božja!
Saj ti to ne boš razumel! Mnogi pa bodo!

Ja, Chuck Noris je bil pa prvi človek, ki je pristal na Luni.

Fantek, skuliraj se. Smo te že davno prečitali.

Ne bom objavljal detajlev, Lahko pa uporabnikom tega foruma mirno povem, da je PRABABI daleč od tega za kar se predstavlja. Že dolgo vas nateguje, da je stara kot Peca. Za tem cute vzdevkom se skriva mlada oseba. Uživajte še naprej ob kontradiktornih zapisih zaprisežene PRABABI, ki je tle samo zaradi provokacije.

ja? kateri zgodovinarji pa? a so vam na tečajih za guruje komunikacije podelili tudi nazive zgodovinarja?

jebela, to pa nisem vedel, da smo bili v prejšnji državi vsi včlanjeni v KP :-))))

kdo ti je pa to povedal? kakšen župnik ali sin tistega domobranca, ki je herojsko vole kradel?

V vzhodnih državah so pa res trpeli. Tam je bil pa socializem res nekaj drugega. Jezusa so pa itak pomagali spravit na križ njegovi, ki naj bi potem ustanavljali Cerkev. Jim je zgleda šel že pošteno na živce :-)))

Mešaš komunistični drek, ki ni vreden pol slovenskega tolarja.
Vprašaj svečenika ali ti ga bo potegnil v enem šusu ali bosta vmes menjala položaj.

Da ne bo nesporazume. Tudi toplovodarji morate živeti.

Ti pa domobransko-izdajalsko![/quote]

Jaz se ne lažem, da sem živel med drugo svetovno vojno, zato se tudi ne štejem med domobrance.
So pa zgodovinarji dokazali, da so komunistični psi po končani vojni klali vse povprek.
Če nisi bil član KP si bil ubit ali izgnan. Zato mi ne serji o neki pravičnosti. Ljudje so pod komunistično oblastjo trpeli kot Jezus na križu. Nekaterim se mogoče dopade totalitarna diktatura, večini pa ne. To so dokazali skoraj vsi vzhodno-evropski narodi, ki so se v 90. letih prešnjega stoletja odkrižali komunistične diktature.[/quote]

Hahaha, veš kaj, najprej, sem ravno pri volji in naj ti bo! :-)))
ponarejaš osebna imena in priimke
– tudi lažeš,
– PRABABI ne laže, sem živela med WWII, ker si ti resnično slep, tega zgoraj nisi videl, površen si!
– se ne šteješ za domobranca, jih pa zagovarjaš 100 na uro, že veš zakaj! Slike, so domobransko delo!
– a zgodovinar Dežman, 🙂 uh, o njem bi imel dr. Rugelj marsikaj povedati, žal, ga ni več.
– lažeš, mnogo jih ni bilo članov KP, pa so še živi, madonca, ali so vsi tvoji komšije iz Argentine prišli??
– zopet lažeš! V času Jezus, komunistov ni bilo, nekje sem prebrala, da je bil Jezus prvi komunist?
– v zgodovini je večna diktatura, občutil jo je tudi Primož Trubar, dr. France Prešern in Ivan Cankar + še še
– ne prištevaj Slovenije k drugim diktaturam
– mnogim ni bilo nič hudega, imeli smo delo, imeli streho nad glavo, po letu 1945 začeli z nulo , imeli soialno varstvo in še bi lahko , sedaj v demokraciji, je pa za nekatere hudo,
za take nergače, kot si ti, je bilo vedno težko, nekatere so na grmadah žgali.
Ali filim o tisti Meti, ko so jo bičali in na natezovalnicah mučili si videl?

Dost maš, spat pejt, jutri je nov dan, moraš v službo! Mogoče maš pa kakšne sužnje za delo!?
Jaz sem v penzionu, lahko dolgo spim.:-))))))

Hahaha, kaj vse ste ta čas napisal. :-)))))))))))))))))
Med tem, sem jaz že vse zamujeno danes opravila.
Lahko noč in dobro spite, jaz bom kot vedno. :-))))))

saj te nobeden ne preganja. zgleda, da se sam težko ne moreš soočit z lastnim dejstvom:-)))

Glede prve prireditve oz. dogodkov okoli nje pa ta pripomba. Po napadu na osvobojeno območje so se oznovci znesli nad nedolžnimi krajani kateri edini greh je bil ta da so bili izobraženci ali pa župnik. Obtoženi so bili izdaje, ki pa jo je dejansko izvršil komandant partizanske enote zadolžene za zaščito šole. Šele pred dvemi leti so vaščani postavili skupno spominsko obeležje ki opozarja na oba dogodka. Dolga leta je umor bil zamolčan, le zakaj prababi?

Glede prve prireditve oz. dogodkov okoli nje pa ta pripomba. Po napadu na osvobojeno območje so se oznovci znesli nad nedolžnimi krajani kateri edini greh je bil ta da so bili izobraženci ali pa župnik. Obtoženi so bili izdaje, ki pa jo je dejansko izvršil komandant partizanske enote zadolžene za zaščito šole. Šele pred dvemi leti so vaščani postavili skupno spominsko obeležje ki opozarja na oba dogodka. Dolga leta je umor bil zamolčan, le zakaj prababi?[/quote]

boss!
Organizator žalne prireditve je: ZB NOB Idrija-Cerkno!
Oni že vedo, kaj se je tam dogodilo! Kar tja v en dan niso postavili spomenik.

Ne bom iskala, kje je to zapisano, sem pa o tem žalostvem dogodku, tudi že brala.
Nisem od tam, tudi ti ne!!:-)
Jaz sem napisala samo obvestilo.

Glede prve prireditve oz. dogodkov okoli nje pa ta pripomba. Po napadu na osvobojeno območje so se oznovci znesli nad nedolžnimi krajani kateri edini greh je bil ta da so bili izobraženci ali pa župnik. Obtoženi so bili izdaje, ki pa jo je dejansko izvršil komandant partizanske enote zadolžene za zaščito šole. Šele pred dvemi leti so vaščani postavili skupno spominsko obeležje ki opozarja na oba dogodka. Dolga leta je umor bil zamolčan, le zakaj prababi?[/quote]

boss!
Organizator žalne prireditve je: ZB NOB Idrija-Cerkno!
Oni že vedo, kaj se je tam dogodilo! Kar tja v en dan niso postavili spomenik.

Ne bom iskala, kje je to zapisano, sem pa o tem žalostvem dogodku, tudi že brala.
Nisem od tam, tudi ti ne!!:-)
Jaz sem napisala samo obvestilo.[/quote]

Ti si napisala klobase, ne obvestilo. Pozabila si omeniti Kozlarjevo goščo in Dražgoše!

27. 01. 2011 14:08, DNEVNIK

Nemški in poljski predsednik ob obletnici osvoboditve:
“Mladi se morajo spominjati Austwitza.”

OSWIECIM, BERLIN, Poljski in nemški predsednik Bronislaw Komorowski in Cristian Wulff, sta danes na kraju, kjer je nekdaj stalo koncentracijsko taborišče Auschwitz-Buhenau, opozorila, da se morajo mladi spominjati zločinov v tem taborišču in graditi lepšo bodočnost.
Taborišče so osvobodili pred 66 leti, danes pa je mednarodni dan spomina na žrtve holokausta.

http://www.dnevnik.si/novice/svet/1042420379

Beri tudi zeleni tisk.

New Report

Close