Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek 3-dnevni izlet

3-dnevni izlet

Drugi teden v avgusti bi želeli na kratek izlet v tujino , ne preveč daleč . Imeli smo v mislih Gardaland in safari živalski vrt , pa so mi odsvetovali , zaradi neznanske gneče -“fiera gosta” . Sedaj pa smo se odločili , da bi šli kam drugam . Ali imate kakšen pameten nasvet , če pa veste še cene ?? je pa sploh super ?

Midva sva bila tam v avgustu pred 3 leti. najprej sva oklevala ravno zaradi vseevropskih počitnic, pol sva pa le šla.
Sicer sva bila tam cel teden, vendar sva si vse parke Gardaland, Aqualand, Safari park poleg safari parka je še en park, z manjšimi živalmi, Movie park
ogledala med tednom, za vikend pa sva poležavala na plaži ob Gardskem jezeru.

Če je super. Meni je bilo več kakor pa super – če imaš pa otroke, bo pa itak oh in sploh super, res.
Cene – ja, ni ravno poceni, ampak se da kombinirat. se pravi, da kupiš karto za Aqualand in Movie park in je toliko in toliko ceneje. Cen se žal ne spomnim, ampak lahko ti povem, da če se boste odločili za ogled tega, se niste odločili napačno.

V avgustu je pa gužva povsod – pol tovaren v evropi je zaprtih. Ljudje pa…..na dopustu!

Kaj pa Austrija? Pri Celovcu je Klopinsko jezero, kjer je res lepo. Lohko se kopate, okoli jezera je pa polno majhnih prodajalen, stojnic, barov, gostilen, slaščičaren… Men je tam res ful lepo. PA možnosti prenočevanja so tudi, saj je okoli polno hotelov, apartmajev..

V Avstriji imaš ful enih zanimivih idej – parkov z živalcami, gradove,vodne parke.

Par linkov:

Bavarska – Gradovi Ludvika Bavarskega. Ogledala si jih sicer nisem v lastni režiji temveč s turistično agencijo. Bilo mi je zelo všeč.

Mi imamo namen na ta tridnevni izlet v Gardaland, Aqualand in safari iti 10. avgusta, če bilo le dovolj prijav. Zaenkrat bolj slabo kaže. Bi pa tudi šli kam drugam, če jih ne bi bilo dovolj, pa tudi ničesar drugega ne najdem.

kam pa se morš prijavit in kaka je cena

Kam pa se morš prijavit in kaka je cena ?

Kam pa se morš prijavit in kaka je cena ?

Kam pa se morš prijavit in kaka je cena ?

New Report

Close