Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek 4 letnik prekolesaril 15 km

4 letnik prekolesaril 15 km

Moram se vam pohvaliti, kako je moj mali včeraj kolesaril. S 16 colskim kolesom je kar kolesaril in kolesaril, ker se ni več hotel voziti v stolčku pri atiju. In mi smo se bali, če bo sploh hodil. Res sem ponosna in sem se pač morala pohvaliti:-))).

Bravo sine !!

Moja 6 letna hči je pa včeraj skuhala kompletno nedeljsko kosilo – s sladico vred (za 4-člansko družino)

Tudi jaz sem se morala pohvalit, da ne boste mislile, da imate samo ve superiorne otroke…

No, to pa je navdušenec 🙂

Bravo, kako je tebi dobro:)))

A to malo prehudo za njega. Še zame je to kar zalogajček ne pa 4 letni otrok.

Ali tako mučite svoje otroke?????

E, hecam se, bravo vaši mladini.

kaj pa oni vejo, kaj je 15 km? naš triletnik tudi komot do mesta pa nazaj – skupaj 10 km.

15 kilometrov na kolesu je zate zalogaj???

Bravo, štiriletnik!

ja, saj potem pa imate otroke, ki pretečejo en mali krog in ne zmorejo ničesar več. če so bogi, če naredijo par km s kolesom.

Meni pa je tole s kosilom bolj malo verjetno! A misliš resno? A je ravno 6, a že skoraj 7? V vsakem primeru “kapo dol¨!

Draga tuki.
Moji otroci še zdaleč niso bogi. Ukvarjajo se od karateja, do plesnih, da ne govorim o kolesrjenju, rolanju, smučanju, sprehodih itd. Ampak so že starejši. Niti pod razno mi ni na misel prišlo, da bi jih kot štirletnike terala na 15km vožnje. Vse ob svojem času.

Draga Sonja,
a slučajno odgovarjaš meni? Nisem pisala, da so tvoji otroci ubogi. Čudno mi je le to, da je 15 km s kolesom zalogaj zate. Če si zdrava, seveda.

Hihihi.

Zame je, je pa res, da imam manjše probleme z obtokom.Pa tudi ko greva s kolegico odraslo ji ni ravno vsak dan lahko prekolesariti 15 -20 km pa je zdrava. Gre pa moj sin brez problema v tak hrib pri katerem se jaz lahko samo obrnem on odpeljem nazaj.
Sem pa odgovorila “tako in ne tuki ena se opravičujem.

Nihče ga ni teral. Ves čas smo ga spraševali in lahko bi šel tudi na stolček na atijevo kolo. Pa ni hotel. V glavnem, morala sem se pohvaliti, glede na to, da je bilo dete ob rojstvu hudo bolano, operirano in da so bile prognoze katastrofalne. Tako sem srečna (še zaradi 100x manjših stvari).

A tko, ti, ti…
Sam, dauš vedla, pr ene 8 pa sem jaz kot deklica že res skuhala vse po vrsti. sam so bli pa mal drugačni časi.

Skoraj vsak dan pazim različne otroke, ki so različnih starosti od 4-11,12 let. Zadnjič pa sem imela eno skupino 7 letnih punčk, ki niso zmogle preteči enega normalnega kroga. Igrat se niso hotele ničesar kar je s tekom povezano. Meni to ni normalno. Moja 80-letna babica naredi več kot te punčke. Iz srca se mi smilijo, ker zamujajo veliko.
Če ti otroka že od malega ne navadiš, da se giba, se gre s kolesom, peš kam, tudi kot odrasel tega ne bo zmogel. Ker bo vprašanje zakaj, če pa lahko gremo z avtom?
Evo, pohvala 4letniku, da je zmogel takšno pot in 6letnici, ki je naredila sama kosilo.
Sonja. brez zamere, ampak tako pač jaz razmišljam, ker je gibanja pri najmlajših vedno manj in so zato bolani, neokretni. Po mojem mnenju bi se moral vsak otrok ukvarjat s šporom ali pa vsaj dnevno rekreirat, ker je to dobro za dušo in telo. Kar pa ne velja samo za otroke, ampak tudi starše.
Lep dan 🙂

Ne, saj o tem je pisala Hvalisavka, ampak mislim, da je mene zafrkavala, ko sem se pohvalila, da je sine kolesaril. Zato hihihi. Ja, tudi jaz se spomnim, da sem že kdaj skuhala kosilo pri 8 letih. Prvo je bilo, še zdaj se spomnim, pečenice in krompirjeva solata, naslednje pa rizi bizi, ki sem ga pocala 2 uri, pa je bil boljši kot zdaj, ko se mi večno mudi. Lep dan ti želim.

Verjamem,verjamem, kaj pa 4 letnik ve koliko je 15 km. On pač goni dikler se mu da.

tako
nisem vedela da res obsatajajo tudi tako otroci. Mi smo se preselili iz mesta na obrobje ravno zato, da so otroci cele dneve zunaj, saj imajo gmajno in gozd tako, da so po cele dneve aktivni, tudi pozimi. poleg tega imajo pa še športne obšolske dejavnosti, zato mi ni logično, da en otrok ne zmore teka ali česa drugega.
Sem pa še vedno zato, da vse ob svojem času.
Mama007 tvojemu sinku pa vsa čast še posebej, čeje bil prej bolan.(vem kako hudo je če je otrok bolan) zato te zastopim da si še toliko bolj ponosna.
Veliko zdrqavja in kolesarjenja še naprej pa brez zamere

Nebene zamere, le zakaj. Morala sem se pač malo izduvati. Lp

New Report

Close