Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek 4-letniki

4-letniki

Rada bi “prijatelju” 4 letnemu dečku kupila darilo za rojsni dan, pa sem premišlkjevala, če bi to letos bilo kakšno v obliki pisnega gradiva, torej revija, ki bi jo prejemal čez celo leto. Pa me zanima, kaj če sploh kaj je zanimivo za to starost (ciciban, pikapolonica, …..??????).

Hvala za odgovore in nasvete, mogoče sem pa kiksnila mimo in bi bilo bolje kupiti kaj drugega. Kaj?

lp

Mogoče revija Zmajček?

Cicido in Zmajček sta kar primerna za to starost.

Ciciban je za starejše, Pikapolonice ne poznam.
Mogoče bi zanj bila zanimiva revija o Medvedku Pu-ju (izhaja na dva meseca)? Drugače pa mislim, da je Cicido primeren za to starost in dovolj zanimiv.

Če je revija najboljše darilo ali ne pa ne vem, odvisno od tega kaj ga zanima.

Cicido! In ideja je z mojega stališča in gledišča duper.

TejaM.

meni se zdi to dobra ideja. Imaš pa na izbiro kar nekaj revij (zmajček, Cicido, Pikapolonica, Trobentica…).

naš 3,5 letnik je letos naročen na cicidoja in je zelo navdušen, tudi na sodelovanje v njej se že navaja in je zelo vesel ko je nova številka(danes sva pejela 3.)redno kupujemo Medvedka Puja in ga ima zelo rad tako, da je tudi to zelo lepo darilo.Naš prej ni bil preveč navdušen, pa čeprav ima zelo rad knjige, sedaj pa je vedno bolj, rešuje naloge, lepi nalepke, in vse to ga vedno bolj navdušuje.super darilo, pa še celo leto traja.

Naš je imel oboje Cicido in Zmajček. PA je imel Zmajčka neprimerno rajše.

Če je bolj zvedav, potem National Geographic Mini 3-7 let. LP

Mi smo letos za našega skoraj 3,5 letnika naročili na Cicido in je zelo navdušen. Prebereva vse do zadnje črke, rešiva vse naloge, lepi, barva, striže ko nor – prav uživa. Trenutno pa poteka dobra akcija in ti ob celoleni naročnini podarijo še knjigico Sovica Okica S.Makarovič in Mehurčke O.Župančiča.

Meni se zdi Cicido za našega 4,5-letnika malo prelahek. Naloge takoj reši, zgodbice in pesmice prebereva, pa je konec. Sem mu pa včeraj prvič kupila Bim bam in sva imela celo pop. zabavo, pa še je ostalo. Je fino, ker je zraven še CD in je še na računalniku delal – angleščino in nemščino sva pa pač pustila :-)) Je pa res, da je veliko pisanja, kar je našemu trenutno super, ker pozna vse črke in ful uživa v tem, da kaj napiše :-))

Sicer pa je meni to super ideja za darilo.

Ajs

Tud National Geographic Mini ali Junior je super, pa Bim Bam, pa kakšen Duhec.

New Report

Close