Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek 5moških-5žensk.com

5moških-5žensk.com

Za tiste, ki ste že gledali obe predstavi, kako bi jih primerjali, katera vas je bolj pritegnila, zabavala…

Meni je bolj potegnila 5 žensk.com, sem se veliko več smejala ob njej, če dobro pomislim, se pri moških skoraj nisem. Glede na igralsko zasedbo sem pričakovala veliko več in moram priznati, da sem bila razočarana. O podrobnostih še ne bom, ker vas še veliko ni gledalo, bomo o tem kasneje.

Jaz grem na ženske 3.12., na moške pa 10.12. Do sedaj sem v glavnem slišala le pohvale, nekaj malega kritike edino za moške – iz istih razlogov, kot si jih ti navedla. No, sama bom lahko oceno podala čez tri tedne. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tudi jaz sem bila razočarana nad 5moskih.com. POleg tega, da nisem skoraj nič slišala, sta bila najbolj smešna Zrnec in Bizovičar.

Absolutno so mi bile bolj všeč ženske. Sem mislila, da bodo moški kaj več imeli povedati čez ženske, pa so bolj pljuvali po sebi. Mi je bil pa najbolj všeč Zrnec pri moških. Tip res obvlada…

Bila sem na moških, in moram rečt, da me je vsak po svoje očaral. 🙂 Sedela sva v peti vrsti in se je dobro slišalo.
Ženske me mikajo, in morda v kratkem si jih tudi grem ogledat. 🙂

Meni so cari! Seveda nekateri bolj izstopajo, z mimiko in tekstom,…

Je predstava za ogledat si in samo pomislite kdaj ste si ogledale predstavo, ki je iz vas izvabila toliko smeha. 🙂 No vidite! 🙂

Lepo bodite,

Katja

Moški so brezvezni.

priporočam tudi Jamskega človeka.

New Report

Close