Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu 69 zna bit..

69 zna bit..

Veš kje se dobro kavo pije, v luciji 🙂 če te slučajno zanese…

Veš kako je kir, v zelje vama z backo ne bom hodila, malček poklepetava pa vedno lahko;)

pridem v četrtek popoldne!!!!! we’ll stay in touch!! :))) pa ostani takšne volje, kot si danes :))))

LP

Remedy

Kaj pa če je backa padla pod mene?!? In sedaj samo uživa in se kesa, ker je s tabo enkrat. Saj je itak rekla, da je blo zanič

pa ne da nisem sama:)

uau:) zmenjeno.

Za začetek dovolj draga, potem pa vidiva kaj pride… Remedy pa lepo sam ob kavici…..

sej grem jst tut sam spat!!!!! ne vem, kako to, ljudje, da nas tolk samih spi!! .. bo treba kej porihtat!! :))

LP

Remedy

Kakšne volje to misliš?;)

Ja se je kr za zamislt bi jaz rekla 😉 najprej razmislt pol pa konkretno ukrepat 😉

www.studentarija.net

Ne Rubyfruit, k tebi pod rjihco zlezem jaz

Pa ti vendar lezes k backi..ne mors bit na dveh krajih naenkrat 😉

www.studentarija.net

Preselil vas bomo v kakšen samsi dom, haha

hehe…… tko….. vesele :))))

LP

Remedy

P.S.: pa da ne boš šokirana… če ne bom mel kaj popoldne za delat, bom res priletel!! 🙂

Sem ti že napisal, ljubica!

hehe…. to ti je rekla zato, da se ti nebi preveč sekiral….. kako je blo pa v resnici, pa veva samo midva z backo….. vsi tisti kriki in stokanje…. :))))))

LP

Remedy

Nocoj bom crkljal tebe in samo tebe!

Ah promises, promises…

www.studentarija.net

A ne?
Zdej mi pa najprej enga poljubčka in to vročga pošlji!

aha…. tole si morm jst nekam zapisat…… se pravi dons je backa sama.. EVO MENE!!!!! že spet se bomo meli luštno ;))

LP

Remedy

Si ga dubu? Je bil bolj kratek ampak vroc. 😉

www.studentarija.net

Kar lepo pri miru jo pust! Dons bo zbirala moči in čustva zame

Ja, in ti si čutila moj jezik, ki je lizal tvojega in tako lepo si mi ga lizala!

Ja kaj nej recem sladek si.

www.studentarija.net

A na drinke pa nič ne hodiš? 😉

New Report

Close