Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu 69 zna bit..

69 zna bit..

jou, majstor!!!! jst sem bil pa že v skrbeh, da si spregledal tale post!!!! :))))

LP

Remedy

Nisem! Sanjam o tem kako bi bilo, če bi bilo… 🙂

kren kdaj pa ti spiš? nisi kot jaz, ki sem že ob 22 koma:)

Kar mal pocukran, a ne? Čeprav sem zaspal v službo, no saj tud ti še spiš. Ti moram enga lubčka poslat, da te zbudim

Oh ne spim ne..sm ze dve uri pokonc..ampak se bom delala da spim da dobim lupcka. 😉

www.studentarija.net

A siga čutla? Tako sladko je blo ko si sprejela moj jeziček in ga sesala…

Sm, sm glih tak za lepo dobro jutro je bil. 😉

www.studentarija.net

Ja, pa za tvojga srčka. A se že mava kej bolj rada?

Ja le pazi da me ne bos prevec zmesu pa srcka zlomu ;)))

www.studentarija.net

Spim po 4 do 5 ur, včasih pa po 12 do 13 ur 😉

Ne bom, ljubica. Sam dobre stvari ti bom delu, pol se bova pa še za en enkraten sex zmenila. Saj menda nis več nedolžna?

Mislm kero vprasanja..pa ce bi bla kaj bi blo pa pol? 😉

www.studentarija.net

Sej veš, pol bi se moral mal drugač obnašat… Veliko bolj nežen bi moral bit – kot 5 tonski slonček

V trgovini s porcelanom? 😉

www.studentarija.net

Pri meni je problem 🙂 to da zgodaj zaspim in se tudi zgodaj zbudim ok, ko sem sama to ni problem, težava nastopi, ko se moj dragi vrne s službne poti (ki je ponavadi dolga) jaz pa bi zvečer kar spala. Ampak sej se trudim:) zvečer se malček prisilim bit budna, posledično je na vrsti seksič-(tv pa spet ne morem gledat vsak večer), zjutraj pa malček pocrklam dragega, tako da ni “jezen”ker ga budim:)
;))

Ne, s tabo v postelji… Boš povedala?

Ja sj ni nc za povedat 😉

www.studentarija.net

Torej ja, ljubček?

Kam pa pridemo ce bi ti vse povedala..kar bodi firbcen se naprej 😉

www.studentarija.net

S tem, ko me firbčnega delaš, me še bolj rajcaš! Sam ne bom se znal pol dobr obnašat, če ne vem

Huh nism vedla da sploh znam rajcat 😉 No k se bos mogu kako obnasat ti bom ze povedala..skratka vse ob svojem cajtu 😉

www.studentarija.net

Znaš vlečt, ja. Jaz ti pa v vsem ustrežem. Si že pozabla kako lepo sva plesala!

Ah ne sj v vsem mi pa tud ni treba ustrec..se bom se razvadla 😉

www.studentarija.net

Če te pa rad razvajam! A ti zvečer vrh Triglava odlomim in prinesem v naročje?

Ne hvala..bi rajsi eno cist mejhno zvezdico da mi bo v sobi svetla da ne bo prevec temno 😉

www.studentarija.net

New Report

Close