Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu A ima vaš tudi rad…

A ima vaš tudi rad…

Da mu med sexom dražite anus?

Niti slučajno! pomojem večina moških nima tega rada.Moj noče slišat za kaj takega, kaj šele, da bi ga prijela ki pri ritki:)

Tudi ko gresta na prehod ga ne smeš prijeti ra ritko

bedarija… kup moških smatra to za pede*sko, zato nočejo eksperimentirat

jaz imam rad in tudi moja večinoma; ne vedno, pogosto pa

In kaj imaš rad tu rada bi vedela ker bi rada svojega malo presenetila?

med oralo je ful užitek, če mu vtakneš prst, ampak previdno, predvsem če imaš dolge nohte… Globino reguliraš glede na to, kako se odziva, spočetka raje manj… morda samo prvi členek

pa če se ti ne gabi, seveda :-))))

Pa ti anus tudi z jezikom … 🙂

Jaz sem svojemu enkrat,no potem še večkrat vtaknila v ritko celo tenko belo svečko,premera 2 cm in je kar užival.Še bolj me je strastno sexal.

Pa ti si uživala ob tem?

Ja,ker ga je strastno rajcalo in še bolj strastno sva sexala.No sveča je bila dolga 15 cm.

pa si mu celo dala not si? Kaj pa si z njegovim počela ta čas?

Celo svečko sem mu potisnila notri in mu s tem dražila prostato,on pa me je divje sexal,jaz sem ležala na hrbtu in bilo je super.Torej jaz na hrbtu,on na meni in z desno roko sem mu v zadnjico počasi porivala svečo.Vajo sva še ponavljala,tudi meni je všeč sveča v ritki,hkrati pa imam notri njegov penis.No svečko bova sčasoma zamenjala za vibrator.

Jaz sem mislila tako da bi se on ulegel na trebuh in bi ga jaz od zdaj

Koliko pa sta stara? Če ni sakrivnost

Uma si še tu?

ja

po mojem malo nakladaš. Sprašujem se, če imaš dovolj dolge roke, da sežeš do anusa, ko si na hrbtu, on pa na tebi!?

Sicer pa.. poskusite sami… moja komaj doseže, res pa je, da je razmeroma majhna

Z umetnim? Za predigro?

Zakaj pa ne, če vama tako ustreza? Vsekakor se sprva drži prstov, če še tega nista izvajala, pa boš videla, kako se odziva.

Pa javi, kako je bilo :-))))

kakšna pohotnica:)

mm Ali te je že z vibratorjem tudi?

ne, še ne

morda pa kdaj probava (:-P)

ima rad, da se vse dela ne samo to, da je v kompletu, to moskim najbolj paše…razlicnost, ne monotonost in vsega po malem in da vse delas gorece ljubece..haha..se ne zezam sam tko na smeh mi pa usen gre

To je nekako tako, kot če bi pritisila na petelina na pištoli! Brez heca! Največji učinek pa to nima med seksom, ker so takrat anusne mišice v polni pari ampak med masažo. Ko se obrne na trebuh mu najprej zmasiraj vse ostalo, potem pa še anus. Meni prodiranje notri sicer ni všeč, ker sem “spredaj” bolj občutljiv 😉 Prodiranje ima mogoče smisel med počasnim seksom oz. počasnimi gibi kjer moški lahko v miru sprosti mišice.

Sem pa malo nazaj zasledil nekje nek članek o malih ritnih “plugih” oz. vtikačih ali kaj jaz vem kako bi jih prevedel. Veliki so le kakih 10 cm, moškemu ga vtakneš notri, on se potem usede na stol, ti pa ga spredaj zajahaš. Sem preizkusil in stvar dela! 😉

A sta svečko tud pržgala ? Za bolj hot vzdušje :)))

New Report

Close