A ima vaš tudi rad…
Celo svečko sem mu potisnila notri in mu s tem dražila prostato,on pa me je divje sexal,jaz sem ležala na hrbtu in bilo je super.Torej jaz na hrbtu,on na meni in z desno roko sem mu v zadnjico počasi porivala svečo.Vajo sva še ponavljala,tudi meni je všeč sveča v ritki,hkrati pa imam notri njegov penis.No svečko bova sčasoma zamenjala za vibrator.
To je nekako tako, kot če bi pritisila na petelina na pištoli! Brez heca! Največji učinek pa to nima med seksom, ker so takrat anusne mišice v polni pari ampak med masažo. Ko se obrne na trebuh mu najprej zmasiraj vse ostalo, potem pa še anus. Meni prodiranje notri sicer ni všeč, ker sem “spredaj” bolj občutljiv 😉 Prodiranje ima mogoče smisel med počasnim seksom oz. počasnimi gibi kjer moški lahko v miru sprosti mišice.
Sem pa malo nazaj zasledil nekje nek članek o malih ritnih “plugih” oz. vtikačih ali kaj jaz vem kako bi jih prevedel. Veliki so le kakih 10 cm, moškemu ga vtakneš notri, on se potem usede na stol, ti pa ga spredaj zajahaš. Sem preizkusil in stvar dela! 😉