Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek A je kdo tu kdaj probal HEROIN?

A je kdo tu kdaj probal HEROIN?

Kakšni so to občutki? Zakaj moraš ta šit jemat, ko ga enkrat probaš?

Ni bilo nobene potrebe za jemanje.Tud brez tega se živi.Pa še brez česa drugega tudi.
Šajtrgo v roke, pa delat.Ti bom že dala heroin , eno po jeziku.Boljš prej, kot pol.Kje imaš mamo in tatkota, da sprašuješ take bedastoče?

Enkrat v dobri družbi v Splitu bil je prve klase, malo me je zadelo sem bila v oblakih toda rekla sem ne in nikdar več probala.

heroina glih ne, sem pa pokadila en joint in se dva dni režala, vse mi je bilo smešno :)))

v oblakih lahko pomeni več stvari..vznesenost…lahkotnost…..me tudi zanima kako je…ne da bi si želela probat..sem že 50 in ni bilo že prej variante, da me kdo v to prepriča..no saj me tudi ni nihče nikoli prepričeval..nikoli bila v taki družbi

Mene pa to ne zanima, sploh ne zanima. Sem že v živo videla ljudi gnilih okončin zaradi vbodov in osebe z Aidsom. Zato me še bolj ne zanima.

Sploh se nima smisla spraševat o tem, kako se počuti omamljeni, ker omama pride in izgine, potem pa prinese samo pekel. Če hočeš kratkotrajno blaženo stanje, se lahko tudi poseksaš ali pa greš na kak dober koncert, kjer kar vre od energije…

Mene ti občutki nikoli niso mikali. Ne opitost, ne omamljenost z mamili, kakršnimikoli že. Ker ko vidim te “reveže”, kako bebasto izgledajo, da ne rečem kako so šele ubogi, ko ne znajo iz tega začaranega kroga ven. Za tistih nekaj trenutkov opoja…


Jemljejo ga zato, ker je dober, občutki božanski, in ne zato, ker je slab.
Če bi bil zanič, ga noben nebi jemal.


Jemljejo ga zato, ker je dober, občutki božanski, in ne zato, ker je slab.
Če bi bil zanič, ga noben nebi jemal.[/quote]

Nisem nikoli probala in me ne mika 0 od tega. Sem pa videla in slišala za mnogaaa trpljenja konzumantov tega in podobnega flikanja praznine in njihivih trpečih bližnjih. ZATO JE TREBA POUDARITI, DA ZA TEM KRATKIM “BOŽANSKIM” TRENUTKOM PRIDE DOOOOILGOOOOOO TRPLJENJE!!!!

V trainspottingu je tip rekel, da je tako kot 1000 orgazmov in se 100x bols. Zdej si pa predstavljaj.

No ti povem iz prve roke,nic posebnega!!to,da si v nebesih je navadno nakladnje… xtc(stranski efekti znajo biti hudi)je dosti boljsa droga ali pa kokain na pipo,to so nebesa…heroin moras konzumirati par mesecev,da nastopi odvisnost(tega si ne zeli),to da si pa od 1x odvisen je pa zgodbica za najstnike…se enkrat xtc,kokain na pipo,to je super!!moj nasvet,raje se izogni temu sra-nju!!


V knjigi je zapisano tudi nekaj v smislu Veliko dolgoročnega sranja za malo kratkoročnega užitka…

Vsal dan zjutraj namesto kave potem zvečer pa še vohanje 98 oktanskega bencina.

Pojma nimam, jaz sem na Kekec pašteti!

Dost slabo ti gre, da bi se moral še zadevati.

Če te toliko vleče, rukni se in crkni….kaj res nimaš toliko mozga, da se tej svinjariji odpoveš, ne da razmišljaš o njej?
Ali čemerkoli podobnemu.

New Report

Close