Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek A je še katera tako štorasta kot jaz?

A je še katera tako štorasta kot jaz?

Mater, sem jezna sama nase. Danes sem že dvakrat z vso močjo z nogo pribila v mizo. Pol sem pa od bolečin skakala po dnevni, dveletna hči me je pa sam gledala, kaj se grem, pol se je pa začela režat, ker je mislila, da se pačim njej na ljubo. Meni pa niti malo ni bilo do smeha. Sedaj me oba mezinca na nogi bolita. Za crknit. A se še kateri to dogaja?

Meni se ne tako pogosto, mojemu možu pa konstantno nekajkrat na dan. Ne manjka smeha zavoljo tega pri nas! ;o))) Če se ne spotakne, se kam ne tresne, mu sigurno kaj pade iz rok! ;o)))

Se bo pa gotovo oglasila ena od forumovk, ki ima od včeraj baje mavrične rogove na glavi ;o))))

Čuvajte se!!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Meni se zgodi to ziher 2-3x letno.

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Še en štor – ponoči ko vstajam vedno kam treščim. Imam izjemno nizek pritisk, pa me včasih zarola.

Ja draga moja tudi meni se je to dogajalo, in sicer sem se z nogo in to s piščaljo vedno pribijala v rob postlje in to vedno ko sem šla mimo, tako da sem imela že prav zatečeno bulco vseh barv, ki niti ni šla več stran. Enkrat pa sem bila slabe volje in sem spet šetala mimo postelje in valda spet buum, pa sem cel lesen rob od postelje odtrgala in vuala, problem je bil rešen.
Ja kaj čem, sem tudi jaz med bolj štorastimi, pa kaj, bo že!

Nič baje, čisto res :-((( Sicer je samo en rog, a boli ko hudič…

To je pa tako, če se ti stena od tuš kabine približa bolj kot si mislil :-((

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Meni se je vsaj eno leto konstantno dogajalo, da sem se butnila v noge Trip-trapa. Ravno toliko so stran od sedala, da….

Eh, jaz sem tudi taka…skoraj vsak dan, ko grem mimo mize, se butnem v rob :-((((((( pol mam pa plave noge….

Jaz se ob vsakem obroku obvezno zasvinjam po mikici. Ne morem da se ne bi. tako imam cel dan na ogled kakšen makaronflajš, tud kakšna špinača fajn izgleda. Da ne omenjam dejstva, da vedno pozabim, da sem recimo odprla kakšno omaro in se potem butnem v glavo. Moja lobanja je najbrž že čist deformirana;o)

Ne, jaz sem sigurno bolj štorasta. Skoraj vsak teden se spodbijem na stopnicah, pa zaletim v mizo…. Noge imam vedno modre, pa dostikrat sploh ne vem od kod. Zdaj pozimi še gre, poleti je pa včasih kar groza, ker imam noge potolčene kot nogometaš ali majhen otrok. Tak, da takrat malo bolj pazim, da lahko vsaj kakšno kratko kiklco oblečem.
Celo v vrate sem se zaletela, ker sem mislila, da so odprte pa žal niso bile.

Jaz sem sigurno postavila rekord – pred dobrim letom sem pobrala štok od vrat in imela trojni špiralni zlom mezinca na nogi. Pa so mi hoteli na urgenci dati gips do kolena, norci. Potem smo ze zmenili samo za povoj.

imam izreden talent za štoravost, najbolj se pa pokaže, ko kaj kuham, ker bi rada naredila več stvari hkrati (npr. z eno roko stepam smetano, z drugio kaj mešam na štedilniku in ni vrag, da ne gre kaj narobe).

kozarcev in krožnikov mi pa itak ni za dajat, ko hodim po stopnicah :-)))))

Jaz sem najbolj štorasta, kadar kuham kavo! Velikokrat mi prekipi; sploh takrat, ko imam ščiščen štedilnik!
Da o tem, kaj sem naredila pred dnevi ne govorim…dozo s kavo sem preslabo zaprla in ko sem jo vzela iz omare, se je pokrov odprl in vso kavo sem posipala po štedilniku, po tleh….Je katera že probala ščistit tako svinjarijo? Znoriš zraven….

Še ena……

Jaz imam pa eno grdo razvado, namreč puščam odprta vrata omar in omaric, najbolj kritično je v kopalnici nad WC školjko ali pa v kuhinji nad koritom. Že nekjakrat sem se butnila do krvi, še dobr da imam velik las in se to ne opazi. Ne vem kdo si je izmisli tako ostre robove. Zadnjič se je pa mož butnil ob vstajanju iz WC-ja in je čist ponoru. Zdej pa ima vsake toliko napad zapiranja in hodi po stanovanju in zapira!

Pa je skoraj težko verjet koliko je res odprtih vratic???!!

….hi, hi, hi…..:)), se je kateri že zgodilo to, da je stopila ven iz avta in ko je zapirala vrata, sama sebe z vrati trešila po licu…..Ne vem kako za vraga mi to rata, boli sicer kot sam hudič. Meni je to v zadnjem mesecu uspelo dvakrat. Ubogo moje levo lice.
Moram pa prav patetično izgledati, ob zapiranju avtomobilskih vrat. Najprej se treščim, potem se opotekam…..ah, ja

haha…meni se večkrat zgodi, da ne morem iz avta…ker se pozabim odpeti…!

A bi mi verjele, če bi rekla: NE; MENI SE PA KAJ TAKEGA NE MORE ZGODITI! ?

Ja, seveda….

Še ena luštna, luštna za tistega, ki se mu to ne zgodi. Sem kronično neprespana, ker imam dva mulčka in že kakšen poskrbi, da noči niso take kot bi morale biti.
Dva meseca nazaj, sem sredi noči šla na stranišče in ko sem se vračala v posteljo, sem se prezgodaj ulegla……..si predstavljate kako je zabobnelo, ko je moje telo treščilo ob tla. Cela bajta je bila pokonci, jaz pa sem iz te zgodbe prišla z zelo bolečo glavo, ki se je ob padanju proti tlem še poljubila z robom postelje.

Porkaduš, sem ravno prebrala vaše odgovore, vstanem od mize, da grem po robček in sem se prav svinjsko grdo udarila ob rob mize. Že tastotisočič isto – imam take noge kot fuzbaler – same podplutbe

Sem mislila, da se lahko samo jaz v lička butnem pri zapiranju avtomobilskih vrat…

Jaz sem si pri zapušanju vozila zataknila nogo v eno vrečko , ki sme jo imela pred sedežem na tleh. pri tem sem udarila z nosom v vrata, točno v del, ki je najbolj oster. počila sem si nosno kost in to na dopustu na hrvaškem. Pa še kri je tekla 🙁 Ko to razlagam tam na urgenci mi sestra pravi, da se je njej zgodilo en mesec nazaj.

Na ta dopust sem šla sama, da si malo odpočijem. Tako za čez vikend, dušo spihat. Pa sem prišla nazaj kot da bi me Tyson zdelal.

Tudi jaz sem se enkrat lopnila z vrati od avta pri zapiranju, tako da sem imela plavo lice- je že kdo mislim sigurno, da me moj ljubi pretepa. Sicetr pa imam noge polne potplutb – predvsem na stegnih, saj nenehno udarjam ob rob mize.

No, zdaj pa vemo, zakaj ženske rajši rečemo: “Mož me je! Če ti po resnici povem, mi itak ne boš verjel/a.”

Meni zadnje leto edino iz rok leti vse na počez, drugače mi gre celo bolje kot pred nosečnostjo. Format nasedlega povodnega konja me je takrat pač prisilil v malo previdnejše premikanje po sceni, pa mi je še malo ostalo od takrat. Prej pa ni bilo robu in vogala, ki bi me falil.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

New Report

Close