Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu a je to tako velika ovira

a je to tako velika ovira

že dolgo me muči (pa verjetno še koga) naslednji problem.

star sem 24let in še nisem sexal. ne da nebi hotel, ampak nekako nisem. do sedaj sem spoznal dve punci, v kateri sem se zaljubil in želel imeti prvi odnos z njimi. ko sem jima zaupal, da še nisem (tu smo bili še prijatli), sta se obe počasi umaknili.

Žal to predstavlja zame veliko oviro, v bistvu velik strah. počasi se že bojim osvajat punce. Prosim povejte mi iskreno, brez olepšav, fantje ter zlasti punce:

kaj bi ve naredile, če bi spoznale deviškega fanta? a bi se tudi ve umaknile in se tako nebi ukvarjale z njim? a se vam zdim čuden (ma saj vem da sem)?………………….?

na zunaj sem povprečen fant, za nekatere lep za nekatere grd. hormoni mi divjajo (predstavljajte si sebe brez sexa 🙂 ). prijatli so mi rekli, da naj grem k prostitutki ampak nočem. to je vseeno preveč osebna stvar.

Hvala vam

ajoj, to pa res ni nek problem oz.ovira za nobeno normalno punco. Pač si še nedolžen v tem pač telesnem smislu, glede na leta verjamem da o seksu dosti veš, poznaš žensko telo (veš kje je kaj in zakaj:))
Tako da ne se kaj preveč sekirat, ko bo prišla tista prava verjemi ne bo imela nič proti:) če bo tvoja prva
uživaj življenje in mladost in ne misli preveč na to-ker ni potrebe

Kaj bi pa ti rekel, če bi srečal nedolžno 27 letnico? No ja, jaz sem bil takrat tako trapast, da sem ji rekel, da bo prav to tistemu, ki jo bo ljubil tudi veliko pomenilo. Še sedaj se tolčem po glavi zaradi tega 😉

ja zakaj pa bi moral komurkoli povedati, da si še nedolžen??? .

res je, ni mi treba povedat. ampak to je, če gre za eno noč. če pa imam nekoga rad, pa mu ne bom lagal. prej ali pozneje te vpraša koliko si jih že imel.

Če bi sexasl namesto da razmišljaš o poštenosti in podobnem, že vsaj 2x ne bi bil več nedolžen. Ne rečem, povej, če te že ravno vpraša, drugač pa ni nobene potrebe, da bi to na veliki zvon obešal. Če pa to poveš še tik pred zdajci in s tonom v smislu “khm khm neki ti maram priznat, joj sam mi je res nerodno ampak jst nisem se nikol pa ne vem ce te bom lahko zadovoljil tako kot tvoji bivši….” pa res ni čudno, da ti pobegnejo. Torej: manj besed = več akcije

če bi meni kdo povedal da je devičnik se ne bi umaknila, še raje bi ostala z njim, če ne zaradi ljubezni pa zato da seksaš z devičnikom.
Ej za vsakega je bilo enkrat prvič, za nekatere prej, za druge kasnej, sam to ti svetujem da se ne sekirat pa vem da kakšna pa ne bo zbežala.

Mislim, zakaj sprašuješ take neumnosti? Saj vem, da zato ker si totalno nesiguren vase, pa vseeno zakaj? Kaj boš pridobil? V bistvu si prišel sem po pozitivne odgovore, ampak veš da bodo padali tudi negativni. Imam pa občutek, da bi te en sam negativni še bol “pohodil”, čeprav bi bilo 10 pozitivnih. Torej, ti se bojiš da zunaj ni ženske, katere tvoja deviškost ne bi motila. Zakaj tako misliš? Ali ne bi bilo dovolj, če bi sam sebe vprašal, kako bi se tebi zdelo, če bi srečal žensko podobno tebi? Si ne zaupaš? Jaz govorim iz svojih izkušenj in ti lahko povem, da nisem imel daleč ne takih skrbi, kot jih imaš ti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pravzaprav sem že bila z nekom, ki je to bil. Sicer že dolgo nazaj, pa vseeno. Bil je zelo nežen in delal je z mano tako kot, da sem iz zlata. mogoče se je mal bal, pa vendar imam v spominu, da je bilo lepo.

imaš 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prav. sem nesiguren vase, pridobil pa ne bom nič. verjameš ali ne, negativni odgovori me ne bodo pohodili. sebe sem že vprašal o tej temi in odgovor je bil jasen. če bi srečal jaz tako žensko me to nebi motilo, saj jaz gledam na človeka kakršen je sedaj, ne kakršen je bil.

hvala ti za iskren odgovor.

Mislim da si si na tvoje vprašanje odgovoril sam – “jaz gledam na človeka kakršen je sedaj, ne kakršen je bil”. Tak naj bo tvoj odgovor ko te deklca povpraša po tvoji “cifri”. Že res, da ko je posredi ljubezen, nočeš partnerju nič prikrivati, ampak, teh stvari pa tudi ne sprašuješ, ker so nepomembne. Moj mož zame še sedaj ne ve, koliko jih je bilo pred njim… ker je to konec koncev podatek, ki ne vpliva na nič, o ničemer ne odloča.
Skratka, zbegan, res bo potrebno več akcije….škoda let brez sexa, ki hitijo mimo tebe…ne čakaj na ljubezen (ki je pri tebi očitno pogoj za sex), včasih pride tudi po sexu…
LP

ok zbegan:

lej….. en čist moški nasvet.

Če se ti zdi, da tvoja nedolžnost pri puncah predstavlja kakršne-koli zadržke, potem jim tega enostavno ne omeni taprvič ko si z njimi!!!! Pa sej se ti ni treba hvalit niti da si nedolžen, niti da si nevem-kak fukač (upam, da tole ne bojo cenzurirali – f*u*k*a*č namreč…..:)) nevem….. sej če te ena vpraša: “s kolkimi si pa bil?” – ti rečeš: “ene par…. nisem sicer se gonil naokoli nevem-kolko, ampak nekaj jih je pa bilo” ……… sej ni treba, da celi svet ve, da si nedolžen, a ne???!!………. ko boš pa s punco ene 1/2 leta, potem te pa sigurno ne bo pustila samo zaradi tega, ker si nedolžen…….. če te pa bo, pol pa…. ko jo je*e!!

razen, če si ponosen na to, da si nedolžen… pol pa prav delaš… :)) (ni tole mišljeno nič slabega)

Evo, da ti dam jst svoj primer… ko sem se jst dal dol, sem tisti punci povedal, da sem bil pred tem že z eno…… heh….. sej vem, da sem lagal, ampak je to tko….. nedolžna laž……. je pa res, da pa znajo punce mal spaničarit, če je tip še nedolžen, ker si vse mislijo, da bo seks zanič…… ti samo probaj met: Open mind…. resno ti govorim.. malo prečekiraj kake knigice o seksu, da ne boš taprvič izpadel totalni lolek, pol se pa potrudi, pa bo!!!!! ………pa lepo te prosim….. ne se hvalit okoli s tem, da si nedolžen, ker če se boš, potem boš še zelo dolgo…. :))))) sej lahko punce govorijo: eh, meni ni važno kolk je tip izkušen, ampak, nevem……. jst mam drugačne izkušnje……. (punce: če SLUČAJNO BERETE: a ni tko?!?!? – roko na srce)

aja. pa furaj s sabo olagumo, ker nikoli ne veš, kdaj te lahko doleti :))))

LP

Remedy

veranda!!!!!!

jst sem devičnik!!!! js sem devičnik!!!!!! :)))) a se lahko dobima?? :))

hehe

LP

Remedy

joj, to pa je blo temeljito in iskreno. povedati ti moram, da tega ne govorim naokoli. to temo sem predvsem načel, ker živimo nažalost v taki družbi, kjer se punce hvalijo na ves glas, kako dobrega *****a imajo. vse revije nas bombandirajo z idealističnimi stvarmi,…..
me sam zanima dejansko stanje, kaj si tipi in tipice mislijo o tem. do sedaj je bilo vedno vprašanje le “kdaj si prvič” oziroma “a je blo dobro”.
sem že informiran o ženskem telesu in njenih conah. ma to je samo teorija. je treba prakticirat 🙂

o revijah tko…….heh. vse za veliko naklado!!!…. ni važno, kako neumno je, samo da se prodaja. (npr.: Slovenske novice).

ampak ti pa resno govorim……… pa saj mi treba, da vse, ko greš z njimi taprvič na pijačo izvejo, da si nedolžen!!!! Pa sej vem, da prej ali slej pride debata na seks…. pa s kolkimi, pa kje, pa kako, pa nevem še kaj vse……. ampak sej ti ni treba o tem govort…… probaj se izogibat takim debatam….. (ok easier said, than done, ampak vseeno)

……. če te pa to obremenjuje, da si še nedolžen, pol pet pa enkrat v diskač, pa malo prečekiraj…… malo flirtanja…. pa vidiš, ktera je za akcijo…. če ti pa gre samo za to, da bi se dal dol, pa da bi potem lahko svoji bodoči punci rekel: jst sem se pa že dal dol, pol niti ni treba, da je ta s katero se daš prvič dol, nevem kaka krasotica!!!!! ne? (ok, sej vem, da je tole blo grdo, ampak tko je!)

pa, stari……… dej si malo nabij samozavest!!!!!! pet h frizerju, pa naj te pošišajo tko….. odfukano, poštrihajo po možnosti, pet v NewYorkerja, pa si nabavi kake fukiš cote, pa malo zašminkiraj!!!!! nevem, no…… kolkr je meni znano, ženske ne padajo ravno na neke “pičkice”, ki si nič ne upajo….. pa pogledajo stran, ker jih je sram, ko jih pogleda ženska…… SAMOZAVEST in nastop!!!! to sta dve najbolj pomembni stvari pri pecanju in posledično pri seksu……. probaj bit duhovit, zgovoren ( ne tolk, da ona ne pride do besede!!!) in predvsem, delaj se malo nedostopnega!!!!

ajde!

Veliko sreče!

Remedy

P.S.: če tole bere kakšna ženska (kar ne dvomim), pol je sigurno že crknila od smeha :)))

Vaau Remedy-tole se pa dobr bere…kapo dol…bi rekla, da si mu dal kar koristne napotke. Drugače pa, res je, samozavest naredi največ. Saj veš, ta večji gobci so vedno odpeljali najboljše deklce…
Zbegan, nič več razlagat o nedolžnosti, navleči nase “bojno opremo”(nov look), poglej se v špegu in si reč da si za dol past in akcija!!!!!!!!
RAZMIŠLJAJ POZITIVNO.
IN ŠE PARKRAT DOBR PREBER KAJ TI JE REMEDY PISAL.

p.s. – ženske res ne padamo na pičkice…če si mačo pravi me zagrabi…tralala…

> P.S.: če tole bere kakšna ženska (kar ne dvomim), pol je
> sigurno že crknila od smeha :)))

Se mi zdi zanimivo, ja. A da ti po pravici povem, ko tole berem se moram prestavit v prejšnje čase (očitno leta, jasno) ko sem letala okol za fanti…ha ha.
Danes bi šlo seveda drugače. Zame osebno mislim, da ne bi narobe razumel.

Še dobr da te imamo, da slišim, ali je kaj drugače pri mladih danes ali ne, kar se tiče pecanja…ha ha!

Drugače pa, Zbegan, odkrito:
Ko boš s ta pravo, zaljubljen in ti in ona, bo obema prav vseeno kolikokrat si že…bo pač ona mal bol (al pa mal manj da ne bo prehitr) pomagala…mogoče bo vse še bolš… Če pa nočeš čakat na “ta pravo” in bi se rad tud mal zabaval pa saj veš, ŠE ENKRAT PREBER REMEDYA.

hvala za vse nasvete. nov look že imam (od glave do pete!) sedaj le še rum za pogum

p.s. REMEDY pa se je res razpisal – hvala

NE PREVEČ RUMA, za določene stvari potrebuješ tudi določeno dozo zdravega razuma, z alkoholom pa lahko pokvariš prave občutke…kaj ko bi si reku, da si lahk faca tud brez alkohola…verjemi mi, bol boš zadovoljen sam s sabo…
PA VSE NAJ…

ne se bat, rum je bil le humor. punce osvajam le trezen (no, ne vedno).

No ja poznam par punc k so pr 23 al pa 22 se nedolzne..pac nocjo se kr z enim dat dol itd. pa jih je tud sram to povedat sploh zarad druzbe..pa sej to je v bistvu smesno no..mislm ce bi se ful gonile okrog bi jih ozigosal za k**** ce so pa se nedolzne pa tud ni prav…

www.studentarija.net

sej veš kaj pravjo……. če ni nič za jesti, pol je človek lačen…. če je pa preveč, pol pa še s kruhom ni dobro…… :))

LP

Remedy

Ja sej…sam tko no kaj delajo vplivi druzbe in druzbene norme..pol smo pa vedno bolj zakomplexani cist zarad brezveznih stvari po moznosti zarad takih k jih drugi se opazijo ne al pa so jim cist vsec in normalne…

Zanc sm se pogovarjala z enim modelom in pol rece da on pa ne bi bil z nedolzno punco samo za sex..da ce bi bla fant pa punca pa resna zveza pol ja da drgac pa ne..kako neka code of honour..ja swasta no..mislm sj pol je res boljs ne povedat..recmo da se je zdj pac ta bejba odlocila da bo spala s tem tipom..samo to in pol jo un skensla ker je se nedolzna in on noce bit njen fant..skratka same komplikacije.

www.studentarija.net

Saj se bom jaz zate pobrigu in te nič ožigosu, samo čutila boš, da si ženska….

New Report

Close