Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu a je to varanje?

a je to varanje?

Z možem imava skupnega prijatelja, s katerim hodimo skupaj v savno. Zadnjič pa se je ponudil da me po savni še zmasira (samo zmasira) in mož je zagnal cel cirkus, čes zakaj pa meni tega ni ponudil, in da sem se mu nastavljala, da nama je v napoto… A je taka reakcija normalna?

Res je, da sva možu že predlagala seks v troje in ker ni bil za, ga nihče ni silil. Kaj menite?

Jebeš takega skupnega prijatelja! Naj bo kar samo tvoj, če ga pa tvoj može ne mara. Sploh pa se mi zdii, da nakladaš tudi ti. se bosta pa sama dol dala brez moža. Pa bo v redu. Pol pa še moža zrihtej, ko prideš domov.

Tud men se zdi, da o tem bolj sanjaš. Če bi s prijateljem načrtovala kaj takega, mislim, da bi to storila brez njegove prisotnosti. Kar naprej še lepo fantaziraj, saj to delamo vsi, a ne?

Ne KIR, ni čist tako. Fantazije pa to. A nisi prebral zadnjič, ko je ena pisala kako imajo urejene odnose z drugimi pari. Pa te boli, če dobiš bolezen….In jasno, nič ni ljubosumja. Človek kar fouš rata, mislim kar se ljubosumja tiče.

Zanimivo je to, da sta s prijateljem možu predlagala seks in ne obratno t.j. z možem prijatelju seks. Se mi zdi, da se z možem začenjata razhajati.

he he he… ta je najboljša… s tipom sta možu predlagala seks v troje!!??? Adijo pamet.

to je to…

“A je taka reakcija normalna?”

Ne, ni. Na tvojem mestu pustim prijatelja in moža. Saj tebi no dovolj samo mož, prijatelju nisi dovolj samo ti, možu pa je odveč “prijatelj”. Ni dobitne kombinacije, pusti oba! ; )

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A ti to resno??
A tvoj mož tud teb ponuja svoje kolegice?

Se strinjam s tabo, men bi tud zapasal kakšen trojček (še z eno žensko), sam kaj, ko pa moja ni za to. Le pogovarjava se lahko kaj in kako bi bilo…

Prej bi se dal zadet sedmico na lotu

Mož mi ne ponuja kolegic, ne bi pa imela nič prosti seksu v troje še z eno kolegico, pravzaprav tudi o tem fantaziram. Jaz bi poskusila še marsikaj, moj mož pa ne. Pa zaradi tega še ne razmišljava o ločitvi. Imam ga namreč zelo rada.

Mijasara, nekaj ti predlagam:

Ker je tvoj mož proti triso, moja žena pa tudi – zamenjava ju – ti moža, jaz pa ženo, ha,ha,ha

Ne, to je samo normalna reakcija, predstavli si, da bi ti tkole dobila moza, bi ti bilo vseeno???

:-)))

jaz tega enostavno ne morem razumeti, kako lahko nekoga, ki ga imas zelo rada, vidis v narocju z drugo,ga teras v narocje k drugi, res da imeti rad ne pomeni ljubiti,ampak vseeno,če nikoli nisem ljubousmna, takrat bi pa sigurno ponorela…men to res ni jasno,ne morem tega tolerirat in pika,da nekoga, ki ga ljubis, lahko vidis v seksu z drugim, adijo pamet…

Mislim, da bi se lahko vsi mi zelo dobro “reorganizirali”! 🙂

Prva napaka: če že razmišljaš o seksu v troje,nikoli ne imej že vnaprej v mislih osebe s katero bi se šla te igre.
Najprej se je treba pogovorit v dvoje in izrazit svoje želje in fantazije. Če se želje ujemajo se počasi začne raziskovat “teren”. Če pa je partner proti, pa stvar ostane fantazija in to je KONEC!
Nikoli in nikdar pa ne predlagaj trojček z znanci, kolegi ali kolegicami.Ker bo obvezno kasneje vmes ljubosumje in dosežes ravno nasprotni učinek kot pa bi ga takšna igra morala imet.
Ti si svojega hotela postavit pred dejstvo in si mu že prej dala vedet,da te ta kolega spolno privlači…preden sta stvari imela sploh razčiščene okoli tega.
V savno bo treba samo v dvoje in tega kolega izključit, ostalo pa začet iz začetka……če bo “ratalo” je ok, če pa ne, pa prekini vse skupaj in pozabi!!!

____________________________________________________________ Vsakdo bi moral vsaj enkrat v življenju doživeti norost, ob kateri ti zastane dih.

ja, to maš menda prav ja… menda stvar zna funkcionirat s popolnimi neznanci ali zelo dobrimi prijatelji

Če prijatelj prijateljico povabi na kavo ali klepet .
Mislim ima prijateljico ki ima fanta ki zelo kadi zato tudi težko kašla .
Vendar zadnjič jo je poklical po telefonu da se naj z menoj poroči .
Mislim nasramno me ni je prijateljica poslalaen poljubček in sanjala kako je bilo v šoli ko sva se igrala .
Saj sem samo dve leti starejši od nje fant pa osem let .
In tudi starši mene zelo cenijo in me imajo radi .
Predno je poklical nazaj sem ji rekel da naj mu pove da ima skupni strenišče , da hodiva skupaj domov , da se lepo pogovarjava in da greva k frizerju .
Vendar ni bilo 10 minut je res poklical ter je začel jokati zato ki je naredil napako in jo uzmerjal da se mora z menoj poročit .
Mislim ne zastopim ali on lahko govori da pokliče drugo kolegico in daima plesne z drugo punco ki se stiskata .
Moja prijateljica mu pa ne sme nič nazajreči .

New Report

Close