Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu A katera od vas hodi z biseksualcem?

A katera od vas hodi z biseksualcem?

A je katera od vas v resni zvezi z biseksualnim moškim?

Midva sva skupaj 2,5 leti in včasih pride obdobje oz. kakšen dogodek, ki mi da misliti o tem, da je on morda bi. rekel mi nikdar ni, da je, pa tudi sicer je pozoren in oh in sploh…..zdi se mi pravi za moža, očka mojih otrok…..nič me ne moti na njem, samo včasih mi deluje kot da ima “preveč rad” tudi moške. V bistvu ne vem, če hodim s biseksualcem.

LP Zala

Kakor se jaz spoznam na to, je tako, da je homoseksualec tisti, ki se tudi čustveno naveže na moškega, žensk pa ne mara niti čustveno niti seksualno za razliko od biseksualca, ki mu je zanimiv zgolj seks z moškim in se ne naveže čustveno na moškega. Hja, kdo bi vedel… Predvidevam pa, da ima tvoj samo želje se malo “poigrati” s tujim moškim orodjem. Nekako imam občutek, da je takih moških kot žensk, ki so v zvezi kar nekaj.

seveda jih je…

Petra: a sprašuješ to zaradi statistike ali imaš kakšen konkreten problem, ki je s tem povezan?

Kren: malo si udaril mimo. Homoseksualci se lahko čustveno navežejo na ženske kot prijateljice, vendar jih spolno ne privlačijo, pa tudi zaljubljajo se ne vanje. Medtem ko imamo biseksualci enakovredne predispozicije do obeh spolov: lahko se zaljubimo neglede na spol, čustveno se navezujemo na oba spola, prav tako čutimo spolno privlačnost tako do moških kot do žensk.

Kaj pa je zate “čustvena naveza”? Jaz je ne poznam. Vem pa da med čustva spada ljubezen.

Čustvena navezanost je zame prijateljstvo in simpatija, pa tudi družinske vezi (samo da tukaj pač niso v kontekstu).

Kaj pa je zate “čustvena naveza”? Jaz je ne poznam. Vem pa da med čustva spada ljubezen.

No saj si že sam povedal. Zaljubimo se lahko v oba spola.

jst sem baje tut bi… jst bi, on pa noče….

Ne, nobenega problema, samo zanimalo me je, koliko so kaj fantje iskreni in zaupajo svojim puncam, da so biseks. Ker kakor mi pravi moj, veliko tipov sploh nikoli ne pove.

maš prav

a zato trojček ? (:-P)

Sem v podobnem položaju kot krENA. A bi se lahko bolj spoznali.

Sem v podobnem položaju. Rada bi te bolje spoznala.

Ja, tvoj fant ima kar prav. Veliko biseks tipov si svojim puncam tega ne upa povedati, ker so relacije tip/tip že zmeraj najbolj tabuizirane.
In veliki večini žensk se misel na to, da njenega tipa privlačijo tudi moški in da je že kdaj seksal s kakšnim, zdi do konca odvratna. (Večinoma ženske tudi lažje prenesejo, če jih njihov tip prevara z drugo žensko, kot z moškim.)

Eni biseks tipi pač molčijo iz strahu pred zgoraj napisanim, ker nočejo, da bi jih punca iz predsodkov pustila, čeprav so ji zvesti.

Drugi biseks tipi pa so tisti, ki mislijo punco varati in ji o svoji biseksualnosti ne povejo zato, da ne bi posumila, kaj ji delajo za hrbtom. In ponavadi so take punce še vesele, ker je njihov tip tako “zvest” in ga vse prijateljice videvajo izključno v moški družbi 🙁

Osebno sem spoznala tako prve kot druge, vendar še zmeraj menim, da je za odnos (če naj bo kao resen) najbolje, da se svoje spolne usmerjenosti ne skriva. Ker na dolgi rok se potem itak zveza ne obnese, če ni iskrenosti in mora nekdo nekaj skrivati.

New Report

Close