Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ A pol cepivo deluje ker se je okužil dvakrat pečen pardon cepljen nevrokirurg hahaha

A pol cepivo deluje ker se je okužil dvakrat pečen pardon cepljen nevrokirurg hahaha

kaj sedaj doktorji kakšno razlago nam boste sedaj podali da se je okužil z lovskim sevom in da proti njemu še ni zaščite. kako to saj g štrukelj je dejal da to ni težava da pri rna cepivih to mal namešajo en dva tri in že je novo cepivo ki ščiti pred vsem edin ne vem a tudi pred teto s krvavca kadar imam polna jajca in bi rad fukal kakšnoo mlado pa vitko hahaha

NI smešno, ker je ta dedec šel v Namibijo, kjer razsaja afriški sev! Le kako bi se sicer okužil, saj je bil zaščiten in tam verjetno fasal afriškega, proti kateremu pa trenutno na svetu ne poznamo cepiva in ne deluje proti nobeno cepivo! Če ga prinese med svojce in starce, lahko pomrejo vsi. Kako lahko afne guncaš pri vsem tem! Mtr dedca spraviti v izolacijo za 60 dni, da ne vidi svetlobe in se prehranjuej na jabolkih, kruhu in vodi, kaj ima klinc, poln keša, tja dol za rinit sploh!!! Pa stalno nam dohtarija nekaj uštima.

najbrž se avtor glih zato norca delaker si najbrž misli kakšni vosli so skor vsi ti dohtarji. pojdi sedaj dr štruklja iz farmacije vprašat kje je sedaj cepivo za ta afriški sev če že ravno skoraj v vseh oddajah razlaga na lahkoten način kako se to cepivo hitro nardi. še iz tega cepiva ki NE DELUJE na afriški in najbrž angleški sev NI NIČ. saj je precepljenost nikakva kaj bo šele s temi novimi cepivi ki jih sploh še ni.

Ja res ne vem kaj je rinil tja dol. Nam pa pravijo, da naj bomo pridni in se pazimo , naj potrpimo. Lani so smučali in jadrali, letos so na safariju, S sabo pa virus prinesejo…..

Brazilski sev zmaga.
https://twitter.com/RadioSavana/status/1364466696304660480

https://vimeo.com/514056074

Ebala vas teorija o virusih (to je prava zarota) in mainstream mediji, 4 veja oblasti ki vam želi “dobro” ebene ovčice.

New Report

Close