Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek a še kdo dobiva tako pošto

a še kdo dobiva tako pošto

Že večkrat sem dobila domov pisma, v katerih me različne “agencije” vabijo na all inclusive s prevozom, kopanjem v termah, kosilom zame in mojimi prijatelji, no, vmes je pa neka demonstracija, prikaz nečesa…Je že kdo šel, ali je to samo kakšna fora,da moraš potem pa kaj njihovega kupiti? Res me zanima, ker mislim, da ti nekdo, brez kakšnih namenov pa res ne ponuja enodnevnih izletov kar tako zastonj. Kaj vi pravite?

Sem tudi jaz to že dobila. Ne vem, nikoli se nisem udeležila. Po mojem je to neke vrte promocija za kak posel, oziroma, da ti prodajo določene izdelke.

Pejt pa uživej. Midva z možem sva bila povabljena s strani kolegov. Ti prezentirajo prevleko z bio kristali, ležišče, razne kreme iz njihove ponudbe, bio kristalni pas, pa še kaj. Midva sva kupla to prevleko in moram rečt, da je super, dajo tud na obroke. Pol imaš kosilo in tri ure kopanja po znižani ceni. Vse razen kavic, kopanja ti plačajo oni. Pa ni nobenega pogoja, niti ni niben užaljen, da kaj kupiš. Greš, poslušaš in uživaš pol tri ure. Imaš pa iga relax in bioline. Bila sem na obeh, ampak iga relax zažiga, prijazni, kvalitetni, humorni.
Lp

Ze bila nekajkrat,skoraj vedno polni avtobus ,vcasih tudi vec dni zaporedoma iz istega kraja .Najprej je predavanje ali .bolje receno predstavitev njihovih izdelkov nato pa prodaja.Najveckrat so to jogiji ,odeje pa kaksna posoda in zdravilne maze.Nakup ni obvezen ,nato je kosilo.Po kosilu je se kaksen ogled naprimer na Bledu grad,vMali nedelji kopanje v Halozah ogled vinarije.Polovico nas ne kupi nic.Je pa izlet zastonj.

Poznam, to je neka sekta, predvsem napadajo starejše ljudi. Jih popokajo v avtobus za celi dan, in jim ubijajo v glavo kako dobre izdelke imajo, in da morajo nujno kupit, POMAGA. Seveda noben njihov izdelek pa ni po 600€.

Samo toliko v vednost.

Ti maš sekto v glavi, ki ti lepo poplesuje pred očmi. Mater ej. A maš izdelek? A si ga sprobala? NISI!!!!!! Jaz ga imam in je ODLIČEN. Sicer pa kvaliteta je mal dražja, zato pa je kvaliteta. A si že slišala za kameno strelo, ki je v tej prevleki? A pa sploh veš čemu je ta kamena strela namenjena? NISI!!!! IN NIMAŠ POJMA!!! Ma ne govor budaleštin v tri krasne, če nimaš pojma!!!!

Ha, ha, če bi bil ta izdelek (ali pa katerikoli drugi) kaj vreden in res kvaliteten, bi se ljudje stepli zanj, ne pa da morajo kar naprej vlačiti ljudi zastonj na izlete, jim kupovati hrano, da potem mogoče polovica povabljenih (najbolj naivnih in neumnih) kupi to sranje in ga večkrat preplača. Zato pa lahko ostale peljejo zastonj na izlet, ker ona polovica to v ceni vse plača. Pa so vsi zadovoljni, a ne.
Kamena strela v prevleki???? Kaj tako neumnega pa še ne. To lahko pa samo tebi in tebi podobnim umom prodajo za desetkratno ceno.

Ma naivčina si ti. Kupi, probaj za dva tedna pa pol gobcaj. Ja kamena strela, in kaj zdej? Men in možu pomaga pri določenih težavah ki sva jih imela in ji od kar imava podlogo nimava več. Pa šest avtobusov na dan vozi za to firmo, tako da si lahko sam tih. Glede cene pa mal poglej v it pa pol govor.
Mater eni pa res od goflje dlje ne vidte.

Ma naivčina si ti. Kupi, probaj za dva tedna pa pol gobcaj. Ja kamena strela, in kaj zdej? Men in možu pomaga pri določenih težavah ki sva jih imela in ji od kar imava podlogo nimava več. Pa šest avtobusov na dan vozi za to firmo, tako da si lahko sam tih. Glede cene pa mal poglej v it pa pol govor.
Mater eni pa res od goflje dlje ne vidte.[/quote]

Kameno strelo dobiš vsepovsod.Mal računice,uporaba Pi-ja ,na točke postavljaš kameno strelo ali pa v kotih in je življenje čist drugače,pa še to za samo 50 eurov ali manj.

Men se ta naiven folk prou smili. Kupiš tole http://www.minerali.si/sl/artikel/314/kamen-zivljenja-kamena-strela- jo zdrobiš in si narediš blazino, nadvložek itd… morgen 600 too much, če za ceno 8€ dobite vse da si napravite omenjeno stvar, btw v poduk tale članek iz Dela
http://www.delo.si/novice/slovenija/srecni-izbranci-postanejo-nesrecni-potrosniki.html…. Zadnje 3 besede povedo zadosti. Če pa ima kdo kaj viška € pa raje nakažite tisto dobrodelni organizacij- direkt brez raznih mahinacij….

moja boga matka je kupla to čudo od biokristalov(že ime je butasto…kristali niso živi).po dveh spanjih je bla “10let mlajša”.hudo mi je za njeno naivnost,vsaj vprašala bi me za mnenje.700€ šlo papa.

eh sama foušija.. še tisto kar imamo upokojenci ful dobre pa pocen izlete bojo eni debili uničili.. a nilažje da se sam odločiš ali boš šel ali ne? naša skupina hodi že par let in nikoli ni nobenih problemov.. je ene par firm ki to dela ampak so pa igaizleti res najboljši. vsaj ne silijo v nakup pa imajo predstavnike res na nivoju.. fajn bi blo da konetirajo sami tisti ki so bili in ne tisti ki doma za računalnikom sesajo palec..

*komentirajo

lažni prevarantje ste,take bi mogli zapret za 20 let v zapor kolko denarja ste pobrali starejsim ljudem s lažnimi vabili

 

iga Relax so najvecji laznivci v sloveniji zapret podjetje in osebe dozivljensko

New Report

Close