Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek A ste že kdaj…

A ste že kdaj…

…doživeli jutro na gorenjski avtocesti?Proti domu.
Klapa,vam rečem,da trga gate!sploh,če obenem šlataš svakinjo:-)))))
Resno,orgazmično!
Vsake tolko kak avto,mi pa šibamo 140,150 na uro!Lesce,Jesenice,itd.
To ti da energije,folk!
Al sem sam jaz tko zatežen?
Sp

…hehe, mogoče sva se srečala, sem z mojo čebelco šel zjutraj po tej avtocesti proti domu… ma, ti povem, sva morala še malo postanka narediti :))) …samo kaj, ko se čokolada sramežljivo noče odviti… 🙁 No, ko sem prišel dam, sem vam voščil lepo nedeljsko jutro, zdaj pa vam želim še lepo popoldne… Hely hvala za dober tek in nagajivost, s katero me spravljaš v smeh, SončeK tebi hvala za toploto, ki poklanjaš mi jo, da sladoled kar topi se mi ;)))) Sprevržko… hmm, dejanja… rekel sem, pota različna imamo, treba se je prej zmenit :)))
Ok, lep pozdrav tudi vsem ostalim, vse VAS imam v mislih… še posebej… ;))) …

¸Ja sem ga, s tem da nisem šlatal svakinjo :))

LP

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

Razbojniček, boš lizal……dober domači sladoledek,čokoladni… pa malo smetance, mmmmm, tako je dober, da se v ustih topi en dva tri…kje siii???
Te pogrešam veš to, čutiš to;))??? No pa saj te itak božam s svojimi žarki…;))! Uživaj in pa-pa.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No tega še nisem doživela, noč že, jutra še ne, tisto s svakinjo se mi pa ne zdi okej…ne vem…pa čeprav je jutro…svakinjo naj šlata tisti ki jo lahko in ti sigurno nisi to!!

Cmoka, ker si poreden do konca;)), veš to???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

No,saj jaz sem jo tudi samo za koleno prijel,ko je nekaj mijavkala:-))
Sp

New Report

Close