Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek a to naj bi bili vrtički

a to naj bi bili vrtički

in barake.:))))bravo Jankovič, zakon je za vse enak, ane?

http://24ur.com/novice/slovenija/vrtickarji-pozvali-k-pogovorom.html

Ja, res je zakon naj bo enak za vse. Tudi za odgovorne v mestu Ljubljana, ki nevarne odpadke nalagajo kar na vodovarstvenem območju sredi Ljubljane !!!!
Meni osebno se zdi to veliko večji kriminal, kot vrtičkarji ob Savi.

pa saj niso vrtičkarji, kaj misliš kam se stekajo njhovi odpadki in fekalije???

Konkretiziraj! Kdo, kje, kdaj! Tvoja državljanska dolžnost je prijaviti onesnaževanje!!!!
Ali pa bodi tiho!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mislim da smo mi edina država na svetu kjer okoljevarstvene organizacije podpirajo črnograditelje.
Če kdo misli da so bogi naj jim odstopi svojo zemljo za njihove vikedice, garaže, bazene itd. pa bo.

Konkretiziraj! Kdo, kje, kdaj! Tvoja državljanska dolžnost je prijaviti onesnaževanje!!!!
Ali pa bodi tiho![/quote]

Je bilo nedavno po TV in sicer gre za velike količine peska, zemlje in gradbenega materiala, ki se iz Stožic(nov stadion) vozi in odlaga na vodovarstveno območje. Janković je takrat tudi povedal, da bodo pristojni ukrepali, če se bo ugotovila kršitev predpisov ter da nima nič pri tej kršitvi, češ da so bili papirji vredu. Skratka, stara in že znana zgodba slovenskih politikov in strokovnjakov – nihče nič ne ve in nihče ni nič kriv.

ja veš da, politiko hodijo naokoli in gledajo kaj ljudje odmetavajo in kje, a nimamo v Sloveniji zato pristojne službe?:)

Ma saj to niso kar neki ljudje, ki odmetavajo iz lastnih gospodinjstev, temveč gre za izvajalca investicije v vrednosti par sto milijonov €. In pri takih projektih je potrebno precej dokumentacije (tudi take, ki zadeva odlagališča), da sploh stečejo. Vprašanje je, kdo je odobril odmetavanje na vodovarstvenem območju in če je odobril za, recimo, zemljo, zakaj se tam odmetava tudi škodljive odpadke. Nihče ne misli, da bi moral župan hoditi naokrog in to preverjati, moral pa bi izvajati nadzor kakšen oddelek v mestni občini. Logično je, da se to sprašuje župana kot frontmena celotne občine.

Ma saj to niso kar neki ljudje, ki odmetavajo iz lastnih gospodinjstev, temveč gre za izvajalca investicije v vrednosti par sto milijonov €. In pri takih projektih je potrebno precej dokumentacije (tudi take, ki zadeva odlagališča), da sploh stečejo. Vprašanje je, kdo je odobril odmetavanje na vodovarstvenem območju in če je odobril za, recimo, zemljo, zakaj se tam odmetava tudi škodljive odpadke. Nihče ne misli, da bi moral župan hoditi naokrog in to preverjati, moral pa bi izvajati nadzor kakšen oddelek v mestni občini. Logično je, da se to sprašuje župana kot frontmena celotne občine.[/quote]

ja, pa saj je odgovoril ane? bo pač preveril informacijo!:)

New Report

Close