Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus A v Stožicah bo koncert?

A v Stožicah bo koncert?

Zakaj ne bo odpovedan? Imamo premalo okuženih s koronavirusom? A je treba tvegati ravno pri nas, ko pa nimamo postelj za bolnike, škrtarimo pri testih, nimamo mask, ni dovolj zdravnikov – za zadnje gre zahvala Janševemu Zujfu.

jaz sem proti koncertom.

In potem bo naslednji teden obvestilo, da imajo novega okuženega, ki je bil na koncertu v Stožicah in da naj se vsi, ki so bili tam, javijo na….

Povsod odpovedujejo množične prireditve, zapirajo šole. Pri nas se obnašajo, kot da bi bil virus pat tisoč km daleč.

Seveda bo koncert Bocellija. Pa Vitranc bo in Planica bo.
Paničarji pač ostanite v svojih bunkerjih. Gospodarstvu pa pustite, da laufa.


Podpišem.

Res je.

To ni panika, ampak previdnost! To, kar ti pišeš, pa je neumnost, velika neumnost!
Ko so bile na tapeti ošpice, si pa zganjala paniko zaradi zdravih, necepljenih otrok.

Ko ti bo mamo in fotra pobralo ti bo pa žal.

To je povzročitev splošne nevarnosti.

Stožice so prva stvar, potem pridata še Planica in Vitranc. To bo virusa !!

naj skupaj prepovesta množične prireditve, če se bojita vsaka zase prevzeti odgovornost za odločitev – jutri oz. v nedeljo bo prepozno.

Odpovedano.

Res? Kje pa to piše?

Pametno ogibanje koroni ni paničarjenje. Tudi 25 dni ležat doma ali umret -ali- iti na konsert junija… izbira za pametnega človeka ni ravno težka. 😀

Zaenkrat še ni odpovedan. Uradne prepovedi ni, zato se organizatorju ne splača odpovedat koncerta. Se bo moral vsak sam odločiti ali gre ali ne.

Res je odpovedano.

Mi gremo. Ni razloga za odpoved-so zagotovili.

Potem pa me nodo čez en teden klicali naj se javim na testiranje ker sem verjetno bil v stiku z okuženim. NE HVALA

Dobro, da so premaknili tole Cor*no na drug forum, pa da tam trolajo konec sveta in kličejo k “shut-down” cele Slovenije. Tisti forum pa ne grem. Tudi trolanje se bo nehalo. Enako kot SČ ne hodijo na Politični čvek, tudi ne bodo hodili na Cor*no.

Na se zdaj na Cor*ni troli skoljejo med sabo.

Noben zujf ni kriv za pomankanje zdravnikov, krive so slabe plače in zbornica katera ni razpisovala specializacij, kar se pa virusa tiče, če se okužim pred koncertom sigurno pridem na nj, da delim veseje z vami.

Danes glejte skoke.

Tribune so prazne!!!

Ne stekam, gospodarstvo ne bo propadlo v fazi, ko prepovemo organizirano druzenje, bo pa definitivno propadlo, ker ljudje mnozicno ne bodo mogli opravljati svojega dela. Ko vas bodo zavarili v lastna stanovanja, kot na kitajskem, pol bo pa res stala

Koncerta ne bodo vladniki in vodilno zdravstvo z NIZJjem prepovedali zato, ker bodo potem lahko pozornost od sebe odvrnili na koncert, tako ne bodo več v ospredju zaposleni na ukcjih in zdravstvenih domovih.
Bruh!

New Report

Close