Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek A vaši otročki že spijo?

A vaši otročki že spijo?

Moj se že dve uri premetava po posteljici in spušča glasove.Vmes je dvakrat pil ,se enkrat pokakal ..ampak zaspati pa ne more.Je pa res da ga danes nisem kopala,ker ga vsak večer.
Hm ..pa še polna luna ni ..

Spijo že vsi trije, sam ta mali (16 m) se vsako noč neštetokrat zbudi…
Lp, Mateja

Moja tut že spi od 21:00!

Eden spi že od 19h, dva pa od 20h. Zjutraj pa bodo pokonci okoli 7h ali pa še prej.

lahko noč

lp, orehek

Naš že dobro uro spi.

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Dva trdno spita, en se pa še crklja pri atiju :-)))

Oj, moja pupa spi že od pol osmih!

Moja tudi spi že od 20.15. Drugače skoraj vedno zaspi ob osmih, vstane pa okrog sedmih, včasih prej, potem pa si začne kaj “govorit” in seveda tako na glas, da tudi mamica ne more več spati!

Starejši spi že slabo uro, mlajši pa je zaspal 10 minut nazaj. Upam, da to noč tudi potegne do zjutraj (kot zdaj že 3 dni). Sicer bom mokra, ker mi je zmanjkalo podlog, s plenicami pa mi je tako neudobno spat, ampak se veliko boljše volje zbudim, ko vidim da pančka do zjutraj (6h ali 6.30).

Naša pa še ne spi……..zdej zadnji teden nikakor noče zaspati pred 22.30- 23.00. Upam,da se bo kmalu spet vzpostavil red. Pred tem je zaspala okoli 21.00 do 21.30.

Mirno noč!
Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Eden od 20.30,drugi pa od 21.15.

Tamala je zaspala ob 20:30, tavelik pa z očijem ob 9:00, mami pa pridno surfa in je skuto, polito s kislo smetano. Mljask. Dons sva bile pridne s tamalo in sva bile po dolgem času na tržnici- glavni.

Lp, Serga

ja, danes smo bli na cepljenju, pa ga je zmatralo …
spi ze od 21h (kar je prava redkost),
morda se bo se zbudil (upam, da ne),
sicer pa bolj dolgo spi (tudi do 9h), pa se po prvem hranjenju rad nazaj zaspi (do kakih 11h).

ja, smo lenuharji pri nas … pravi medvedki :)))

Včeraj mi ga je tudi biksal::) Ob 24 in malo se je zbudil in začel jokati..(po moje se je popraskal ).
Ponavadi mu dam samo dudo pa nazaj zaspi ,včeraj pa ni zgledalo ,da bi to uspelo.Zato sem ga dvignila in ker sem slučajno še bedela ,nesla s seboj v kabinet in sva se šla pol urce hi konjiček (mami je pa medtem malo četala z eno roko):)) heheh
Potem je brez besed zapal::(no saj govort itak še ne zna)))

joj, ne ti meni o skuti in smetani.

Prepovedujem ti pisat in jest ;-))) take dobrote.

Serga ,to tudi jaz rada kdaj pojem..čeprav sem imela kakšna dva meseca nazaj pravo manijo s kislo smetano s placa.Vsak dan sva z malim šibala na plac..bo bučke ,brokoli in kislo smetano ter malo skute…Na koncu .. ko sem jo kake 14 dni vsak dan jedla se mi je pa uprla::))
Mojemu malemu pa že prej . po kakih 5 dneh ..ker sem pretiravala .))
Zdaj je noče več..pa tudi navadnega jogurta ne ..se tako skremži ,če mu ga dam..)))
lp

Med 20. in 21. – black out! Nekaj časa po menjavi ure je celo mal čez sedmo ugasnil :)))) Ampak se zjutraj pred 6 tud “prižgal” :((((((

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Naš mulček zaspi ob 18. uri (zdaj, ko se je prestavila), zjutraj pa že ob 5. pokonci! Star je dobrih osem mesecev. Seveda se ponoči še enkrat vmes prebudi, lačen in kmalu, med hranjenjem zaspi nazaj.

New Report

Close