Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek A že veste….

A že veste….

……… kje boste praznovali novo leto ?

In še to – če praznujete doma – ali velja za otročke isti urnik kot vsak dan
ali lahko mal ponočujejo?

Pa srečnega in zdravega.. kot reče Primož.
LP, jelenček R.

ja, pri bratu.

Hoy!

Upam, da bo moj mali princ malo pohitel ( ali pa počakal, čeprav bi rajši prvo! ) in bomo vsi štirje skupaj praznovali doma!
Če temu ne bo tako, bo polovica naše mlade družinice ( jaz in najin sin ) praznovala v Lj. porodnišnici, polovica ( mož in takrat 15.5 mes. stara hči ) pa doma! PDP imam 4.1.2005!
V obeh primerih pa nam zagotovo ne bo dolgčas in letošnji Božično – Novoletni prazniki bodo za nas vsekakor najbolj polni pričakovanja v celem najinem življenju!
Lepe praznike tudi vsem na forumu! TIK-TAK bodo tu! ;))
Pozdravčke!
Vallery!

Letos spet doma. Ta večji (6) bo lahko pokonci kolikor časa bo hotel, ta mlajši (4,5m ) pa tudi ;-))), saj je že zdaj tako naravnan, čeprav ga zdaj spet zmanjka nekje do 22h.

Predlani smo bili pri moževi sestrični, jaz sem omagala 1.30h, moj takrat 4 letnik pa šele 3.30h. Potem smo se pobrali domov, ker se vseeno raje zbudim in potegnem v svoji postelji.

Mi bomo šli na Bled, v stanovanje tasta in tašče. Bomo sami, mali bo pa gotovo zaspal po ustaljenem redu, saj je še premajhen. Morda ga bo zbudil ognjemet ob polnoči, lani ga ni, pa sem se tako bala, da se bo prestrašil ob pokanju.

LP Neja

Mi bomo kar doma k nam bodo prišli prijatelji, tako, da dolgčas nam sigurno ne bo, naš pikec je še premajhen tako da bo verjetno zaspal kot običajno, sicer pa meni osebno ta noč nič ne pomeni razen mogoče zadnjih deset min, pri nas damo več na BOŽIČ.

Lp Mateja pa lep vikend vsem.

mateja

Vallery, boljše, da počaka, saj mu novo leto ne bo ušlo. Bo drugo leto bolj zanimivo prvič opazovati lučke in vse tisto dogajanje okoli. Pomisli, da bi moral s 5 leti v šolo, zato je bolje, da počaka da so prazniki ukraj in potem se boste veselil v njegovi družbi.

Ojla

kar doma. Ponočevali bomo dokler ne bomo omagali.

lp mamiR

Oj!

Vse to vem a….? Že zdaj se včasih sprašujem koliko časa bo še zdržal! Včasih imam občutek, da bom rodila zdaj, zdaj ;))
Tole s šolo tudi meni ni všeč, ampak potihem še vedno upam, da se bo kaj spremenilo, predno bosta šla moja dva škrata gulit klopi!
Kdo ve??
Pozdravčki!
Vallery!

Vallery, rajši upaj, da bo prišel malce po novem letu, da ga ne bodo motile petarde! :-))) Da ti ne bo treba miriti dva! :-))

lp, ina

Mi bomo definitivno doma, nažrti pa v trenirkah, da ne tišči okoli pasu. itak ima moj 31.12. rojstni dan, tako da si obiski podajajo kljuko…

Sine pa, dokler ne bo omagal. Po “urniku” ob 20-ih, tako da mislim, da kaj prida dlje ne bo potegnil. Če pa vendarle, pa dobrodošel!

New Report

Close