Najdi forum

abea*

Hello! Kako napredujete s selitvijo?? Javi termin za kavico 🙂

Slabo, slabo, vmes smo malo zboleli, pa uni mečkači na skladu še vedno niso pripravili pogodbe, čeprav je bila obljubljena za prejšnji torek. Danes klicarim na pet minut in ne prikličem referentke. Mož je mel že rezerviran kombi, pa ga je odpovedal… kriza. Spakiran mam že skoraj vse po škatlah, tko da zadnjič nisem našla termometra ko je tamala zakuhala, ker nisem vedla v kateri škatli je,-))))). Pa spodnjih gat nam zmanjkuje, pa še česa….še kondome sem spakirala in jih včeraj nisem našla pa sva zadevo spustila ad acta za nekaj časa :-)))))))))) oz. :-((((((((
Kavica pa mogoče jutri popoldne. Kaj praviš? V sredo se ful preveč dogaja, sem priča na eni poroki, pol pa kosilo, popoldne ma tavelika balet, potem pa spet lahko v četrtek. Ti povej.
Pozdravček tebi in princeski.

Andreja

Meni se tudi že meša od teh princeskinih ušes. Prejšnji teden na antibiotikih, danes sva imeli pa sistematski pri 5 letih in se začne dret da jo ušes boli. Dr. pogleda in ne vidi nič?????? Zdaj pa sm ji sirup dala ker pravi, da jo boli, jaz pa iščem nekega otologa ki bi danes delal??? No jutri po moje ne bo šlo ti pa javim na gsm!!!

Ti samo javi. Dela pa skoraj sigurno otolog na Tbilisijski, samo ne vem kako se piše. Je zraven ginekološke ambulante dr. Tataloviča, kamor hodim jaz in vidim, da imajo vedno odprto. Mogoče lahko poiščeš v imeniku.
Upam, da bo ok.
Lp A

p.s. Aja mene včasih ušesa bolijo, ko je zunaj nizek pritisk, sprememba vremena v zraku ipd. Takrat se mi kar mašijo in pikajo.

Evo abea bila sem pri tem zdravniku dr. Rakuš.
Prijazen možak in zelo strog (vsaj do moje scrklane princeske) ampak povedal pa je; drži se za glavo jaz se že eno uro. Dete moje je antibiotike do sedaj dobivala brez veze, ker nima problem z vnetji ampak z izenačevanjem pritiska v ušesu. Ker pa pride do bolečin in vboklin na bobnjiču so vsi mislili, da so vnetja. Groza!!! No ti razložim vse ko se vidiva!!! Uf sm jezna k ris!

Uf kriza!!!! Ja saj tko je s temi antibiotiki. moja sestra farmacevtka pravi, da to kar zdravniki delajo je totalen s… V resnici ne bi bilo treba dajat antibiotikov za večino ušesnih vnetij, ker jih je veliko na virusni osnovi. Prav tako bi pri vsaki angini morali delati bris grla, ne pa kar ospen. Pri ta prvi angini v življenju pa sploh nič!!!! Tko je to. Upam, da bo ok, tisto z izenačevanjem pritiska pa čist verjamem, ker mam sama te težave in res včasih precej boli.
Sej bo… o hiški in pogodbi pa na kofetu, dons me je čist iz tira vrgl, ko so se zadeve nepredvideno povsem postavile na glavo. Saj zdej je rešeno, ampak še zemraj sem čist pod stresom. P…. Mi bo še mleka zmanjkal od tega adrenalinskega šoka.

Lp A

New Report

Close