Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Absolvent

Absolvent

Koliko je zares seksa na absolventih?

Dobro vprašanje:-) Mene tud to ful zanima.

Kar sem vidla kar precej….mene je dragi cakal doma…zato sem se odpovedala lahko da zanimivi romanci :)))

…pivo, žene i pare…se je treba odločit..vse skup ne gre…men se zdi, da je največ prvega…:)

Dobro – jaz sem bila samska, vendar moji dve prijateljici sta bili, da ne rečem že zaročeni… , pa se nista nič kaj temu primerno obnašali.

Svetujem, da moralne zadržke pustiš doma….

:))))

Jaz sploh nisem šla, ker mi ni všeč 14 dnevno žuranje in popivanje, nisem niti avanturist, pa kr obrnal se mi je, ko je rekla sošolka, da varajo tu še najbolj zvesti… Se pravi je že sama imela ta namen, kr naj, če jim paše, sam to men deluje tako, kto da drugače si pa nobenga ne mroe dobit… Itak, da pridejo moški tja pripravljeni tud na to, ker vedo, da kjer je tolk alkohola se marsikaj lažje dobi. Nisem pa šla še iz enega razloga, ker se mi zdi to preveč denarja za tako potovanje, raje grem sama in si sama organiziram čas in oglede in vse. Porabim manj, srečam pa več zanimivih ljudi, s katerimi se da dalj časa ohranit stike (z enim ko se daš dol ga sigurn zadnjič vidiš).

xtrm, se podpišem pod tvoj post

Takrat smo imeli že resne zveze. Največ ga je bilo na maturantskih!

Kren, po tvojih izjavah na forumu močno dvomim, da si maturo sploh naredu.

Se bom držal -mm nasveta in pozabil na debile 🙂

skratka pokaži da si kurbica in se vsaj enkrat ne delaj fino.
kake kurbe se tukaj gor vlačijo in ravno te bodo imele potem pol gobec nekij moral ko se jim bo tip zgonil z drugo. al pa gretse neke fine slovenske ***** na morje pa se dol pofukate z dvakrat pečenimi hrvatarji in ostalimi črnuharji. samo še metek v glavo bi vam dal prasice.
nori slovenčki pa vsa čakajo doma s trdim kurcem in vas gladijo ha ha tepci

pončoxyx, ajde oladi!

Sem bil na Kreti leta 2002. Pa morem povedat, da sta od 18 kolegov in kolegic v 12-ih dneh seksala samo 2. Verjetno je dosti odvisno od skupine. Mi nismo šli s takim namenom tja. No, če bi se pokazal priložnost bi jo pa že izkoristili, a ne? BTW: Bil sem samski…

A si ti dajal dovolilnice, da si tako točno informiran?

tega ne razumem glih ko vidiš na maturancu ali pa na absolventu največje zadrteže in zafrustrirance kako se spustijo z vajeti, ma cele jebene bakanalije ratajo iz tega, doma pa vsi fini pa angelski….sploh pa punce, doma največje svetnice, ki zafarbajo že ob omembi sexa, tam pa pijano kravo lahko vsak prešlata……višek hinavščine

ne vem kaj maš glih od takega absolventa, če si bil nonstop pijan

Jaz sem bila na abs. pred 5 leti in zdaj se sprašujem, a sem tam ves čas “spala” al kaj??? Mi smo žurali non-stop, rentali avto in prevozili celo Kreto, pili seveda tudi – zvečer!!!, ne pa čez cel dan in sicer, kak dan več, kak dan manj, ampak nihče ni bil konstantno koma, prav tako ni bilo varanja in šlatanja pijanih “devic” in ne vem, kaj še vse pišete…. imeli smo se lepo, se še bolj povezali med seboj in imam prekrasne spomine!

se podpisem pod tvoj post…mi smo enako dozivljali dve leti nazaj…ceprav ce si se mal ozrl naokrog, je bilo svega i svasta :)))

eh… jebat ga… pred leti na absolventu… sem. Če me danes vprašate, mi je žal, da sem prepozno ugotovil, katere so povpraševale po meni, ker bi se sicer morda drugače odločil, seveda ne tako, da bi se seksu odpovedal :)))))

ma seveda, tud mi smo se meli fantastično, dosti žurali, fejst ga srali in to dobesedno, fejst šibali naokoli po znamenitostih… vsega je blo…

res pa je… da tudi seksa, če si hotel :))))

nič mi ni žal :)))

ma kaj se tukaj nekaj oči mazete. SEXA JE OGROMNO!

Popustijo vse zavore jaz sem bila na ABS pred 3 leti (kreta) in bilo je noro , bila je nora klapa, z ladjo smo 2 dni potovali in kaj zavraga pa so delal na ladji dva dni kot pa pil. ( ne vem kaj neki so si une babe obledovale, ki pravijo da so mele oglede itd….koga…tipov al kaj)
No tud v naši skupini je bilo kar nekaj pridnih , zvesti punc, ki ne bi, pa so. Ne mores verjet, da se folk tako spremeni, kar naenkrat iz une sive miške rata kr kul bejba z kratko majčko pa roza glosom od prijateljice, pa vse so ble kr naekrat ful pošimane, pa za zur…….
Jaz sem ze prej dost festala, tak da zame je bil to cam 14 dni odklopa in ni mi zal niti za eno uro norega uzivanja, ker se zavedam, da je to mozno samo 1x v zivljenju. (imela sem fanta-ze zaročena in sem se drugo leto tudi poročila, samo tega zura pa res nisem smela zamuditi)

kaj naj recem bil je odkop in tam smo bili vsi isti ziveli smo za tisti dan in blazno uzivali pili in plesali do 9 zj, spali 2 uri in sli na izlete in spet se smejali in pili in ziveli za vecer in je vedno prinesel kaj novega.

Moja cimra je takrat imela 3 leta resnega fanta , pa je dol naredila cisti odkop tako kot jaz in obema je bil to nepozaben dopust, ona je potem pustila fanta in zacela s tipom ki ga je spoznala na Kreti. se sedaj hodi in je srecna.

Ej tam ni bilo razlike med tipi in babami iz ekonomskega faxa, pravnega ali pedagoškega, elektro vsi smo bili isti.

vse je res in kruto je bilo vrnitev v resničnost, domov.

in doma je zopet vse po starem ……………….

lp, laura

Se pravi, da je res, kar trobim že ves čas. Večina ljudi je nagnjena k varanju.

Ampak marsikdo je malo zadrt, pa rabi neke ekstra razmere, da svoja nagnjenja tudi uresniči (Kreta; velika količina alkohola..).

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

he he he… to si pa lepo napisala

ja, itak…

Jaz sem bil na absolventu pa s strani fantov ni blo nič sexualnih dogodivščin.Blo pa je veliko alkohola ki je tekel v potokih. Za driuge pa ne morem govort ker se ne spomnim:)

New Report

Close