Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Adaptirano mleko

Adaptirano mleko

Eno vprašanje za mlade mamice.

Doma imamo 5 tednov starega dojenčka, ki ima težave s polivanjem, nenehno ga napenja, no vsaj domnevamo po potezah na obrazu, skremži se, postane rdeč in bruhne. Kupčke vedno podiramo tako, da to naj ne bi bil vzrok. Vprašanje je pa sledeče, bi to lahko bila krivda Aptamila1, je imel kdo od vas podobne težave in s katerim mlekom ste ga nadomestili?

Najlepša hvala za vaše nasvete in pomoč.

LP
S.

Možno je,da mu aptamil ne paše, sicer naša ni imela težav. Dobi se mleko Comformil in sedaj je tudi eno novo Novolac (če se ne motim).
Povprašaj pediatra ali tudi v lekarni.

Srečno! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Mi smo po preizkušenem kompletnem repertoarju od Milupe, vključno s Comformilom, zamenjali generalno proizvajalca in šli na humano. Krčev bistveno manj, prebava se je uredila, skratka – ni bilo primerjave.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Pri vsakem otroku je drugače.Pojdi do pediatra in naj ti svetuje.Narediti boš morala pa itak po svoje (pediatri tako povejo ,da je odločitev vedno tvoja).
lp

Mi dodajamo zvečer navadni Novalac in nimamo nobenih problemov. 400 g stane v naši lekarni 1700 SIT (ena škatlica, ki ob polnem nadomeščanju zadošča za cca 4 dni).

V tvojem primeru bi povprašala po specializiranem Novalacu (vem, da obstajajo tri ekstra formule – proti polivanju, proti zaprtju in prozi kolikam), ki bo morda malček dražja, a če boste s tem rešili problem, bo to tudi nekaj, ne???

LP Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

New Report

Close