Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Agresiven sosed

Agresiven sosed

Kaj bi vi naredili? 5 minut sem se pogovarjala z mamo malo bolj glasno, ker ne sliši ali pa se pretvarja, da ne sliši glede na to, da je imela za ušesa že vse možne preiskave pa nič niso odkrili. Tudi aparat je že imela pa ga noče nosit (tistega zastonj, ki ji ne ustreza).

To se je dogajalo zdaj sredi dneva. Vse skupaj ni trajalo več kot 10 minut s presledki. Ko sva se že nehali pogovarjat je sosed prinorel, razbijal po vratih, odprl vrata jih zabil v steno in kričal. Vse skupaj veliko huje kot najino pogovarjanje malo bolj glasno.

Že to kako se obnaša je dejstvo, da s tem ne bo nič rešil. In cel blok je slišal njega bolj kot mene. Ena soseda mi je tudi že enkrat rekla, da je zmešan in, da tako ne bo nič rešil.

Prijavi za agresijo in uničevanje tuje lastnine. Tole da se pogovarjaš bolj glasno… alo, saj se povsod in so še hujše stvari. Ne bi rekel sredi noči.

Odgovor na objavo uporabnika
Prijavi, 28.03.2024 ob 14:02

Prijavi za agresijo in uničevanje tuje lastnine. Tole da se pogovarjaš bolj glasno… alo, saj se povsod in so še hujše stvari. Ne bi rekel sredi noči.

Res je. Prijavi. Tak, ki ti dobesedno vdre v stanovanje, razbija tvoja vrata je zrel za prijavo. Vprašanje pri takem je kaj še počne. Pri vsem kar se dogaja po svetu nekaga zmoti malo dretja sredi dneva. Evo točno zaradi takih pa so vojne. Malenkost gre človeku v nos pa izzove “vojno”. Zdaj pa se vprašaj, če bi bila ti taka kot je on bi bil zdaj verjetno razbit cel blok.

K meni je mudel  Letel v spalnico,pijan in ustrašil otroke. Policija nit prišli niso,so sam rekl da se je treba zaklepat

Se pravi tvoja mama je naglušna? Razumem kako je to. Sem imela babico naglušno. Vsi so morali glasno govoriti, včasih se celo dreti. Tudi poštar, zdravniki, sorodniki… vsi. Jaz bi tega soseda poslala za par mesecev delat z ljudmi na naglušnem oddelku kakega zavoda ali bolnice. Marsikdo je tak, ki ne prenese aparata, še vedno malo sliši ampak je res treba glasno govorit. In ti poči film, če je treba eno in isto stvar ponavljati večkrat. Takile ljudje, ki se znašajo nad tabo zaradi dretja, ki ima razlog, so očitno zelo asocialni in v življenju niso doživeli nič, verjetno pa od težav samo bežali. Naj gre delati z naglušnimi pa bomo videli kako bo on reagiral.

Po domače rečeno – tip ni “udomačen” 😅  Obnaša se nagonsko kot divja žival?? Normalni ljudje stvari ne rešujejo z nasiljem in agresijo. Kot že zgoraj rečeno – razbijanje tuje lastnine je bolj kaznivo kot dretje. Res je, naj gre delat naglušnimi ali kot prostovoljec pomagat kot asistent naglušnim. Pa da ga potem vidimo junaka.

Mami je imela aparat, ki ga noče nosit. Značilno za gluhe, da si tega ne priznajo, ponavadi imajo tudi tv ful na glasno.  Pogovori se z njo, ker sosed ni dolžan poslušat dretja.

Odgovor na objavo uporabnika
Kim466, 04.04.2024 ob 16:42

Mami je imela aparat, ki ga noče nosit. Značilno za gluhe, da si tega ne priznajo, ponavadi imajo tudi tv ful na glasno.  Pogovori se z njo, ker sosed ni dolžan poslušat dretja.

    JAz se strinjam s tabo. Ampak, lej, jaz recimo sem imela kolega, ki se je drl prav tako njegov oče. Se je pa obnašal do drugih tako kot so se drugi do njega. In šele, ko je dobil od nekoga lep pogovor, vprašanja na lep način, so se stvari začele umirjati. Jaz vem, da se z nekaterimi starejšimi ne da pogovorit, še zdravniki se ne uspejo. Verjamem, da je avtorica zaradi vsega zelo pod pritiskom in agresija tega zagotovo ne bo rešila kvečejmu poslabšala.

Če boste vsi vedno tiho,bo ta zmešanec počel kar ga je volja .Prijavit bi ga morali takoj ! Naj se pristojni ukvarjajo s takimi psihopati .Ne more niti ne sme nekdo kar vdret v tuje stanovanje .Lahko bi normalno pozvonil in bi vam na nek kulturen način dal vedet ,da ga moti glasnost itd.bi drugače izpadlo kot tako agresivno vedenje.To je znak za alarm ,saj vas naslednjič lahko se poskoduje ,ker se mu utrga .Hjooo enkrat bi mi takole prišel ,tako bi letel ,da mu na misel več ne bu prišlo kaj takega .

New Report

Close