Najdi forum

Akcija

Pred nekaj dnevi smo se v eni druzbi pogovarjali kako bi bilo….

-Če bi zbobnali skupaj studente arhitekture, oblikovanja, mizarje, elektricarje, slikopleskarje – vse ravnatelje tovrstnih srednjesolskih in univerzitetnih izobrazevalnih institucij….

In jim dali nalogo, da v svoj izobrazevalni plan, oziroma plan prakticnega dela uvrstijo vse tisto, kar je potrebno za opremitev ene Pediatricne klinike!

A ni fajn ideja? Po moje bi kaj takega lahko sprovociral oziroma predlagal z velikim pompom zavod med.over.net…. S podporo medijev seveda. Pa drzave (ministrstev)… pa se in se… Le kaj bi bilo se treba, ce bi bila volja na vseh straneh…

hmmm… se vam zdi zadeva povsem utopicna? zakaj ja in zakaj ne…

Tanja

Zamisel je enkratna, se strinjam, če rabite tiskane medije – imam nekaj vez tako na OiD kot tudi na NOvicah, pa na Veču in še kje …
Tanja, mislim, da bi bilo dobro spisati bojni plan in nekje začeti – po možnosti najprej pri Biserki Meden
T.

Ja… problem je, ker jaz pojma nimam kje zacet recimo… Najprej bi bilo treba vedet kaj potrebuje ena PK… pa kdo to lahko naredi. potem pa do teh it…

Ampak… mene so stolcki izucili, da se v take stvari ne bom vec podajala sama…

Dala sem idejo, zdaj pa predlogi za udejanitev…

T

kaj pa če bi začeli počasi, ne vse naenkrat – šli bi do medenove in ji predstavili idejo in jo prosili za seznam, kaj bi potrebovali. MOrda bi mi poiskali en del, recimo oblikovalce pohištva (poznam nekaj ravno ven iz faksa) ali pa slikarje za opremo sten (da bo pisano) ali pa opremo za neonatološki oddelek, ali pa … se kaj najde. PO moje je ideja odlična, zdaj bi pa bilo dobro začeti pri ta glavni in videti, ali nas sploh hočejo v pomoč. Namreč, slišala sem že tudi da bi bilo že marsikaj postavljeno, če se ne bi nekateri kar ornk zmišljevali.
Za idejo lahko navdušim tudi moža, meni se zdi odlična.
Punce, predlog, naša revija pa bo tudi podprla celo stvar, če b le izvedljiva in če bo podprta z ne le idejami, ampak tudi entuziazmom. Tu je potrebno več pridnih glav in več rok, ne le dve ali tri navdušene osebe.
Ideje, pa da naredimo plan.
tanja, midve se morava še itak zmeniti, da se dobive še v zvezi z marsičem drugim, tako da … Jutri se dobim z Miro Voglar (kako fina oseba je to :))), potem pa se morava tudi midve usesti 🙂
A rezultate ankete o glasbi že imaš?
T.

TinkaraC.

Ne spada sem, pa vendar te prosim, da gospo Miro Voglar pozdraviš v imenu ene navdušene učiteljice, ki pri delu z otroškim pevskim zborom rada posega po njenih delih. Želim ji še veliko ustvarjalnih idej! Tebi pa tudi! In hvala!!!

Vidka

TinkaraC – pozdravi Miro Voglar še od bivše dijakinje SVŠ.

Nataša

hehe… tudi jaz sem prepevala v sr. šoli njene pesmice :))))

Tinkara – kako si opravila z Miro? Na radiu bo v oddaji Čas in glasba 20.12. naša gostja (ena izmed)… tematika bo spet – dobra otroska glasba, seveda!

Se slisiva? Tudi glede omenjene akcije mogoce?

T

Ja, samo da se skobacam iz prehlada, ki ga – sicer delovno – preživljam doma :(((((
Mira je bila pa krasna, to so angeli na zemlji :))))

New Report

Close