Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek alert

alert

Pa res???

A tukaj bi mi rada zaželela nočko, greš pančkat?

Ne ne grem (grožnja) vsaj ne takoj!

Pa vaša visokost?

Računam, da čez kakšne pol urce. Danes peljem jaz J-ja v šolo, ker se morm mal poment določene zadeve. Zdajle si namočim noge pa bom kar to naredila pred računalnikom, sam po lavor skočim.

Čvekice, juhej!!!

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

;-)))
Ti kr, jaz se bom pa poskusila OLIVI opravičit, ker sva ji zabluzile post! V imenu Popaja…

A vam lahko povem kako poročno obleko sem gledala zase… Ker moram enmu povedat… Please….

Že namakam.

Slonči ti le povej, sem pa razmišljala kako boš izpeljala poroko (tole z mamo pa teto) al je zdej vse ok?

Bejž, jaz grem ravno tule zgoraj pokoro delat….;-)

No?!

Nč nauš delala pokore, če ne se boš men mogla zagovarjat.

Zdej si pa Slončka pregnala med “pijanke”, hi hi hi.

Mama pa teta – never ending story 🙂

Obleka bo pa taka s haubico (košek pod obleko kot v baroku), zgoraj simple naramnice (malo širše), zadaj bordo rdeča široka pentlja iz satena ali trše svile (tik nad rito)… po celem spodnjem delu pa drobne bordo vrtnice z drobnimi temnozelenimi lističi…

Evo, zdaj sem pa srečna…. Sloncek

Kdaj maš ohcet?

Ane, grozn, še dober da ima sceno pod nadzorom, bohve kake bi pisala v družbi martinija…

Ej, S. mene mal meče pa se grem bit pametna (nič zgoraj (napisanega) ne leti nate!)!

Ni panike Dove… Nismo občutljivi (razen na tašče, hi, hi….pa še to ne več)…

Piki miki – ohcet…. ja tle gor so mi zadnjič že vse čestitale, ko sem rekla da sva se z mojim POGOVARJALA… zdaj si pa ne upam povedat…. pssst… pssst …..

..

..

avgusta …. pa ne okol govort

Dove**, a si mi odpisala na včerajšnji post, ko sem pisala kaj je možek komentiral? Da ne iščem nazaj.

Jaz vedno tko žalostna postanem, ko slišim da se katera moži, saj ne da sem keri fouš, ampak se vprašam, če mi bo kdaj dano se sploh poročit. No ta hip nimam niti tistih 16.000 sit, ki bi jih rabila za menjavo priimka, pa sem tud rekla, da bo to avgusta, preden gre sinko v šolo.

:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Kdo pa je ta z milim glasom? Nekaj takega je rekel, od mulca pa poslušam:”teto Piki Miki, teto Piki Miki….”

Eh meni ni treba nič fouš bit…

Midva itak vse neki po svoje delava… tako da tale najina poroka ne bo tko kot iz kake Santa Barbare, pa tudi iz kake druge buržuazne limonade ne…

Bo študentska… Midva bova študenta (no moj verjetno ne več), povabljenci bodo študentje, jedlo se bo po študentsko (po možnosti na bone), žur bo (upam) študentski…

Nič glamurja… No mejčkn že – una pentlja na moji riti bo verjetno najbolj razkošna :))))

Joj, kuk si me nasmejala na konc. Sej men bi blo čist vseen kakšna bi bla ta poroka, sam da bi sploh kdaj bla. Pravzaprav nimam koga povabit, edine prijateljice imam skoraj tle na forumu. Žlahta mi je pa itak mim, no razen tistih ta ožjih (mami in brat) pol se pa že konča.

Še to: zares veliko željo sem imela, da bi se šla poročit letos aprila ali maja s trebuhom, ko sem bla tok srečna, pa še komplicirala ne bi nič. Eno nosečniško oblekco pa bi blo, kar se mene tiče, sam kaj ko je za dedca tud vse ful drago.

Mimogrede a si lahko moški tut kje izposodi obleko?

mislim da tipkoti obleke kar kupijo…

midva bova sla v italijo pa verjetno kako kupila… ker mojemu ni glih pomembno da Muro nosi…

za bratovo poroko je moj kupil letno obleko za 12.000 v Palmanovi in se sedaj zazge (samo hlace so mu malo ozke) :)))

Aja, pa se to… Mislim, da boste tuki gor neketere povabljene na mojo poroko … Ti, Piki Miki pa itak zihr…

Sorči ker se sicer večkrat ne slišva… Šola me priganja…

Ja te kar pogrešam…..sicer pa mam sama s sabo + z malim kar malo težav kako se vklopit v vsak nov dan. Sem tud jaz čist zamenjala noč za dan skupaj z njim vred. Pa moj križ, pa noge :-(((((((((

Mi je pa tu gor všeč, pa ta teden mi je kljub vsemu uspelo pospravit kopalnico, čeprav malo za ostalimi. Sicer pa je bila itak že na vrsti.Saj veš Fly lady, pa to.

Ti pa kar pridno študiraj, da boš prej konec.

Zdej pa jst res grem ajat. Nočka, nočka, poljubček Noelu.

New Report

Close