Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Ali bo Ekspres dočakal naslednje volitve

Ali bo Ekspres dočakal naslednje volitve

Zanima me ali bo tednik Ekspres dočakal naslednje volitve?
Kaj menite vi?
Bom sproti spremljal in zbiral odgovore. Štel bom samo glasove registriranih uporabnikov, ker za ostale ne morem zagotaoviti, da ne glasujejo večkrat, ker nimam dostopa do njihovih IP-jev.
osebno mislim, da je Ekspres samo predvolilni časopis, ki bo ugasnil nekaj tednov po volitvah, ne glede na rezultat volitev. Po mojem mnenju je tednik Ekspres samo hinavski poskus vplivanja na volilce, pod pretvezo novinarske namreč pljuva po nasprotnikih vladajoče stranke. Ko bo potreba po pljuvanju ugasnila pa bo tednik prenehal izhajati.

samo majhen popravek…

za besedo ‘novinarske’ manjka še beseda ‘etike’

jez, naslednji teden ga ne bo več v nabiralnike!:))

Je pri Dnevniku in Delu veliko drugače? Mislim da ne, le pljunki letijo v drugo smer.

je drugače, ker bosta Delo in Dnevnik še vedno na sceni po volitvah!

no mi je pa kar všeč da si priznal, da tale Ekspres ni ravno objektiven, pred časom si trdil drugače!;)))

Objektiven? Mi lahko našteješ dva? Je bil morda nekoč Komunist? Ali Družina?

jaz nikjer nisem trdila da je katerikoli časopis popolnoma objektiven, ti si pa skoraj prisegal na Ekspres, si pozabil???

Pa koga sploh zanima en tak podn od cajtnga, pa razni Žurnali, dobro jutro itd. Še Delo in Dnevnik sta samo za solato pucat. Kaj se obremenjujete s tem, zakaj sploh berete take jajce?

Verjetno zato, ker gre v primeru, da se je tednik ustanovil le za te volitve, za volilno kampanjo, ki bo prikazana drugače in stroški ne bodo šli preko stranke ki je to naročila. Tako lahko stranka trdi, da je porabila malo denarja za kampanjo, ker je večino nakazala v dobrodelne namene in da nima bogatih botrov.
Seveda je to težko dokazljivo, smrdi pa po istem gnoju, kot trditev, da so Finci potem ko so že dobili posel nakazovali denar v Lihtenštajn preko Avstije samo zato ker so provizije legalne.

jaz nikjer nisem trdila da je katerikoli časopis popolnoma objektiven, ti si pa skoraj prisegal na Ekspres, si pozabil???[/quote]

Resnično se ne spomnim v kateri gostilni sva se o tem pogovarjala. Mogoče v kaki cerkvi??? Ali pa je mogoče bilo to na kaki finski televiziji?

hahaha, nič od naštetega, zna bit da sem te zamenjala, ali pa ti nick, kaj praviš???

NIKOLI ne menjam nicka. Ne čutim potrebe.

In ne verjamem, da ti kaj zamenjaš. Mislim pa, da se dobro zavedaš kaj naredi trikrat ponovljena laž. Si se kar veliko naučila od opozicije, ki bo pa kljub vsemu še naprej ostala opozicija. Na srečo…

Še tv in radio nista več objektivna. Še največjo resnico zvem, ko poslušam tuja poročila in ko se sprehajam po svetu. Oči ne lažejo.

Upam, da se z današnjik+m dnem neha smetit naravo z brezplačnimi časopisi, ki poneumljajo ljudi.

Nič bolj kot Delo in še zlasti Dnevnik. Pa še plačat jih je treba.

NIKOLI ne menjam nicka. Ne čutim potrebe.

In ne verjamem, da ti kaj zamenjaš. Mislim pa, da se dobro zavedaš kaj naredi trikrat ponovljena laž. Si se kar veliko naučila od opozicije, ki bo pa kljub vsemu še naprej ostala opozicija. Na srečo…[/quote]

jah kaj čmo, imaš pač takšno mnenje o opoziciji, jaz o koaliciji, če pogledam samo nekaj njenih veljakov mi je vse jasno, tebi pač ne, če laže JJ je to vrednota, če laže ali spreobrne resnico opozicija je zate greh.

ni vprašanje kdo govori resnico, vprašanje je kdo manj laže!!!in zame je to današnja opozicija!:)))

New Report

Close