Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ali imate intuicijo?

Ali imate intuicijo?

Kje vse vam je pomagala in vas ‘rešila’?

Kaj pa, ko intuicija ne pomaga in zaides v tezave?

Vsak ima na svojem lagerju kup srecic in nesrecic, to mora bit v zivljenju, ne gre brez tega.

Eni se ravnajo po pameti, eni po trenutnem navdihu, eni po obcutku, a nic od tega te ne resi pred mero slabih stvari, ki se ti morajo zgoditi v zivljenju.

 

Ravnam se po obcutku, a tudi po trenutnem navdihu in po pameti, vcasih gre dol, vcasih gor, kakor kdaj, a ne pripisujem temu velikega pomena, bistvo je, da gre in da prezivim.

Intuicijo lahko uvrstimo med kognitivne sposobnosti. Je že znotraj vsakega posameznika, občasno bolj občasno manj prebujena. Z voljo, hotenjem se da intuicijo tudi zavestno prebujati in krepiti to sposobnost. Na neviden način smo neločljivo povezani med sabo, komuniciramo v tekstovni obliki kar sami vidite.

Vsak jo ima. Razlika je samo v tem koliko jo znaš in hočeš poslušati.

Sam mislim, da ne gre za noben poseben duhovni vpliv, pač pa za polzavestne in podzavestne zaznave, ki so nam prirojene. Le da se potem še prečistijo skozi naše izkušnje, znanje in zavesten trud slišati.

Meni krepko pomaga predvsem pri kontaktih z ljudmi – v privatnem in službenem smislu. Tudi pri učenju, pa pri navezavi ali odklonitvi stikov – pa pri razumevanju namenov in ozadij.

Vem, da marsikoga izredno zanima osebnostna in duhovna rast. Seveda, tudi kako izkoristiti internet in ta vrhunski superfantastičen forum za te zadeve. Kako prebujati v drugih in sebi vrhunsko zdravje in tudi brezhibno lepoto. Vse se da narediti, če se hoče, ni, da ni. Tu smo med sabo ves čas on-line. Med nami je samo en klik razdalje. V svoji notranjosti ste neskončno močnejši od denarja. Realizirati moramo projekte, ki se jih ne da realizirati z denarjem.

Ja, jo imam. Zelo močno. Je pa dolgo trajalo (veliko izkušenj in preverjanj), da sem jo začela upoštevati in ji zaupati.

Večina pravi da jo imam in to zelo dobro. Vendar v reali je sploh nimam, saj večino stvari določam na podlagi preteklih vzorcev.

New Report

Close