Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek ali je to ok?

ali je to ok?

Naša 6 tedenska miša je včeraj ponoči spala 7 ur – pa še dlje bi, če je ne bi zbudili. Smo ponoči sicer nekaj hioteli, ampak smo si rekli: “mah, pustimo jo, naj se naspi.”
Drugače se zbujamo in jemo na cca 3 – 3,5 ure. Zanima me, če je to ok, da tako majhnega pustiš spati in ga ne zbudiš za hranjenje?
Do kdaj velja, da ga je potrebno hraniti na 3-4 ure?

Ne vidim razloga, da bi jo budili. Če je deklica sita in zadovoljna, če normalno, kljub spanju pridobiva na teži, ni nobene bojazni!

Ne je buditi! Če bi bila lačna, bi se zbudila. Jaz mojega nikoli nisem budila in zato še vedno lepo prespi celo noč. Poznam pa kar nekaj mamic, ki so otroke budile za hranjenje, pa se še pri 4, 5 letih matrajo in vstajajo ponoči. Res pa so si otroci med seboj različni. ampak je na tvojem mestu vseeno ne bi budila.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Živjo!

Pusti jo, naj spi!!!! Ko bo dovlj lačna, jo bo trebušček zbudil. Naš mali je jedel na 3-4 ure pri dveh ali treh mesecih. Čez noč se je zbujal samo enkrat!

Uživajte v spanju!

Tatjana

Če ima normalno težo je ne budi, drugače pa.
lp

Če lepo napreduje je ne budi, spanec je boljši kot žganec pravijo in to drži.

Vse lepo, Ana

Tudi naša je že pri 4 tednih prvič spala več kot 7 ur v kosu, bila je samo dojena in je odlično napredovala (v prvem mesecu za 1.300 g), zato je nismo budili. Bodi vesela, da spi!

Moj prvi je spal po 10 ur, pri 2 mesecih pa je udaril 12 urno. Res, da je meni skoraj joške razneslo, sam greh bi ga bilo buditi. Pusti jo naj spi, če pa res teža ne bi naraščala v kar pa zelo dvomim, potem pa ti bo že pediatrinja povedala, kaj in kako. Sicer pa ko spi, baje najbolj raste.

Definitivno je ne budi…. Ker pri nas je ravno obratno… On budi nas, pa si želimo, da bi bilo obratno…

Razen če teža ni ok… To je pa že zadrug post :))))

Vsega lepega…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

New Report

Close