Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek ali obstaja otroški balzam za lase ?

ali obstaja otroški balzam za lase ?

Nikjer ga še nisem vidla. Hvala, lp

tudi jaz ne vem in se sprašujem. Moja princeska ima ful dolge lase in zaradi posvetlelih konic vse zvozlane, tako, da sem ji včeraj prala in razčesovala kar z mojo “hard one” varianto. Mislim, da ji ne bi smelo kaj škoditi. lp

MA SUBRINA ENO ZADEVO,NAŠI PEREM S TISTIM NJIHOVIM ŠAMPONOM IN JE LAŽJE RAZČESAT.
Sem šla pogedat v kopalnico, reče se Sweety, ampak piše , da je šampon, ne balzam, ampak nam je uredu.

jst ga tud se nisem, dokler nisem naredila tazga kiksa…sem kupla tekoce milo za lase z vonjem jagode in balzam z vonjem marelice…tamalga skopam, je tako lepo disal…nakar ga kot vedno namazem z balzamom…tistim ta marelicnem…tamal je disal kot se nikoli :))))…ga oblecem, nakar grem se enkrat pogledat kaj sem kupila, saj sem bla vec kot zadovoljna…me je skor kap…tisti balzam je bil za lase :)))…je pa od chiccota…tako da preverjeno obstaja tud za laske :)))

Jest ji dam malo svojega gor- ampak res čisto malo, ravno toliko, da ji lahko razčešem.
Če pa ima zvozlane konice, je pa bolj da ji održeš kakšen cm, ker bo na koncu poletja ti sto razcepljeno do sredine dolžine! (za ailatano)

Moja hčerka ima tudi zelo dolge lase in zanjo uporabljam šampon od Johnson-a za lažje razčesavanje las in je tudi v redu.

Z mojo 8. letno hčerko uporabljava Panten pro v, šampin in balzam. Dove in otroški šamponi niso bili v redu, laski so se ji izsušili in nikakor nisva mogle razčesati.

Lep dan.

Če si kje v bližini Ljubljane – v Leclercu se dobi iz linije Le petit manava balzam v razpršilcu za lažje razčesavanje las- posebej za otroke. Če je pa hudo dam jaz kar svojega samo se izognem lasišču (to itak tudi za tavelike ni dobro).

lp tinca

V Mullerju je kup enih šamponov, ki reklamirajo, da imajo substanco za lažje razčesavanje las… mislim, da je eden tak tudi od Bubchen.

Schauma ima otroški šampon za lase z regeneratorjem. Jaz sem z njim zadovoljna. LP

New Report

Close