Ali pri + 48 še uporabljate kontracepcijo?
Kontra, 25.07.2023 ob 19:58
Več in boljše kot kdajkoli prej .
Zaščita: kondom.
Ja, verjamem. Si dozorela, torej ti je koncno dobro oz boljse. Kak pa tipu? A to kdaj pomislis? Komu na cast se mkra on zrtvoovati na najpomembnejši stvari is seksati s 45, 50 letnico namesto 25-30 letnico??
Wtf???
Pravi Dzek, 25.07.2023 ob 20:02
Ja, verjamem. Si dozorela, torej ti je koncno dobro oz boljse. Kak pa tipu? A to kdaj pomislis? Komu na cast se mkra on zrtvoovati na najpomembnejši stvari is seksati s 45, 50 letnico namesto 25-30 letnico??
Wtf???
Ne vem zakaj bi si normalna 25-30 letnica želela seksa s 50 letnim vezanim moškim?
Tega se zaveda tudi moj korenjak.
Niso vsi tako plehki kot ti.
komu na cast pa mislis, da bi 25 letna hotela se ukvarjati s tabo 40+
btw. sem 44 in sem morala zadnjic v stacuni na samopostrežni blagajni pokazat osebni dokument pri nakupu pira… niti na pogled me prodajalka ovitn ni ocenila, da sem polnoletna…
da ne bo zgledalo kot samohvala ampak marsikatera 40+ izgleda bolje kot pa marsikateta 25 letnica…
nekatere 25+ so prav zanemarjene
A si ženske res tlačite vse to v pizdovje za fuk?? Pohabljate svoje notranje organe samo da vas jahajo.
Ko krave ste in spustite notri kot osemenjevanje.
Niti ena ni sposobna napisat komentar da ima človek res občutek da ste nežne ženske ki se res ljubite z ljubeznijo. Sama pohota vas je
Hvala bogu da ne poznam nobene take.
Te imam na sumu, da si ena in ista oseba, ki velikokrat, ki piznaš samo eno besedo – Bolano.
Domnevsm, da si osamljena in na cel svet jezna ženska, ki travmira, ker jo nihče ne povoha.
Zdaj pa svoje furstracije stresaš na ženske, ki imajo pestro spolno življenje, tudi v zrelih letih.
In veš kaj? Zdaj je veliko bolje, kot pri 20 ali 30 ih. Zrela ženska, ki se dobro počuti v svoji koži in dobro pozna svoje telo – lahko res maxsimalno uživa in se preda moškemu, ki ga ljubi.