Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Ali si umivate roke, čistite jezik, spijete 3 litre? Ne. Ali si želite fašističnih ukrepov države? DAAAAAAAA!!!

Ali si umivate roke, čistite jezik, spijete 3 litre? Ne. Ali si želite fašističnih ukrepov države? DAAAAAAAA!!!

Vem, da izobraženih monkelj tukaj gor ni. So samo mediokritetne gospodinje s čič službicami in strahom za cekinčke, ki bi morda presahnili, če bi kdo od njihovih “najdražjih” (hahaha! Kako primeren izraz) slučajno zabolehal za virusom.

V neverjetnem primeru, da je tu gor kdo z zanimanjem za družbene procese z vidika družboslovnih znanosti (edino družboslovno zanimanje medikoritetnih monkelj je, kako ujagati desca z redno službo in plačo 2500€+, lastnim stanovanjem in po možnosti brez mame, ter seveda kako se v življenju šlepati s “trdim delom pobiranja najemnin” od nepravično pridobljenih stanovanj), potem ima zdaj gotovo odlično priložnost, da opazuje, kako fašizem zavlada družbi!

Sklep: fašizem si neumni ljudje (se pravi: monklje) prikličejo sami! Ne samo to, ŽELIJO SI GA! Ali so glupe monklje kdaj upoštevale dosledno in pravilno umivanje rok? Ali so sploh slišale za čiščenje jezika (virusi in bakterije se veselo nabirajo najprej v grlu in jih potem veselo splaknemo vase)? In ali se držijo prvega smiselnega ukrepa, da spijejo vsaj 2 litra tekočine na dan, še bolje 3? Ne.
Zdaj pa kot kokoši vreščijo, naj država uvede izredno stanje, naj blokira pretok ljudi, zapre meje, poveča kontrolo nad ljudmi, obolele postavi na sramotilni pranger, maltane pošlje tanke na ulice! Skratka, naj UKREPA S FAŠISTIČNO PRISILO! In to samo zato, ker se monklji gluporiti “ne zdi”, da se lahko z osnovnimi higienskimi in telesu prijaznimi ukrepi kaj učinkovitega naredi. Ne. Monklja hoče tanke na ulico in čips za svojo debelo rit na svojem znucanem kavču!

New Report

Close