Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Ali so krivi Kitajci

Ali so krivi Kitajci

Tu je bila ena tema, jo ne morem zdaj dobit, da bi morali tožit Kitajsko, ker nam je z virusom povzročila kolaps EU, kot smo jo poznali. Posledice bodo seveda daljnosežne.

Ampak sprašujem se, ali je res kriva Kitajska, ali je bila le napadena prva s tem virusom, kot neke vrste orožjem? Vse se je začelo z umorom Sulejmanija in zdaj smo v epski krizi.

Za razmere v Italiji je krivih 100.000 Kitajcev, ki so vrnili v državo iz Kitajske po praznovanju Kitajskega novega leta.

Kriv, ne kriv… to se bo ugotavljalo kasneje. Krive so tudi italijanske oblasti, ker so jih spustile noter, kitajske oblasti, ker so jih spustile ven, NIJZ, ker je priporočal, da naj Slovenci pred odhodom na smučanje preverijo, ali je hotel zaprt… napak je bilo kar nekaj.
Zdaj je vseeno. Vsi smo v istem sranju in moramo najprej poskrbeti sami zase, da bomo preživeli.

Ta virus niso naredili na Kitajskem, ampak v Angliji. Patentirali so ga leta 2015. Po Kitajski so ga zasejali koncem 2019. Iz tega sledi, da so bile januarja in februarja na pol prazne šole pri nas logična posledica okužbe s korona virusom.
Semir Osmanagić: korona je projekt, ozdravljiv z negativnimi ioni, ki vse viruse razgradijo. V gozdu je dovolj negativnih ionov, zato je sprehod koristnejši od čepenja doma.
https://www.youtube.com/watch?v=1x3M87I0b2E

Kitajska tako napredna, da še vse viruse, ne prvič , v svetvpotgne. Potem se pa hihita, kaki se s tem spopadamo. Poženejo pa vse, od podgan naprej. Zajeziti je potem potrebno najprej izvor virusev. 10.2. jih je ob izbruhu tam umrlo cca 100 ljudi v dnevu. Ampak za tako veliko državo, je za njih ‘mala malca’. Ravno tam so potrdili, da se je pojavil soj ptičje gripe, od cca 2500 živali, jih je poginilo cca 1800 in še nekaj. Potem se je kot korona vseh kron naselila po svetu. Kaj pa je to za Kitajsko, ko Slo vpraša po št. prebivalcev, v katerem hotelu smo.
Naj Kitajci sedaj še zdravilo posredujejo, če jim gre tako zaupati.
Ne gre za prvi primer virusa iz njihove strani, kjer se pojavlja epidemija z izidom smrtnosti. A tam ne bi nihče ‘luftal’, da iz njihove države ne bo širjenja? In potem še informacije,
Kitajska priznala pomanjkljivosti na izbruh virusa. Poziv je bil tudi nad nezakonito preprodajo divjih živali – slednji odstavek, objavljeno 4.2.2020, Dnevnik.
A podgane za na krožnik pa ne ločujejo? Izvor je treba zajeziti.

New Report

Close