Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Ali ste že kdaj zalotile svojega dragega ko je mastrubiral?

Ali ste že kdaj zalotile svojega dragega ko je mastrubiral?

Ali ste ga? oz. ali ste kdaj kje našle kakšne sledi in ste si lahko mislile kaj je počel ali pa ste ga enostavno nehote zalotile?

Če ste ga, oz. če bi ga, kaj si mislite o tem?

Bedasto vprašanje! Vsak ima pravico do svojega lastnega življenja in, ja če tega ne razumeš, boš videno težko preživela…

Ja, sem se ponoči zbudila, ker sem mislila, da je potres, ker se je postelja tolk tresla. Ko sem bruhnila v smeh, ga je vse minilo.

ne

Ne, ker ponavadi tega ni delal na skrivaj. 😉

Ja kaj pa je to kej tacga??

Pa da odgovorim na vprašanje: DA in sem mu potem hitro priskočila na pomoč 😉

Tudi sama to počnem – in?

sem ga in še vzpodbujam ga, da to počne, ker je to znak, da je zdrav možakar:)

No mene je že zalotila in potem me je navihano hitro zajahala.Jo je še dodatno vzburilo.

OOOO Ondi, si me kaj pogrešal???

Na morju sem bila kar 30 dni.

Aja, nič nisva masturbirala.

lp

Ojla seveda sem te pogrešal.O ti uživačica;-)Ja fajn to da nista:-)

ja, fajn je blo res…:)))

normalno je to samo v primeru če je partnerka odsotna, ali kot del predigre. vse ostalo pa samo vaša tolažba, ker si ga očitno raje drajsa sam kot z vami skupaj.

So What?
Če mu paše

Drka si ga pred menoj, jaz pred njim, lahko oba hkrati, jaz ga drkam njemu, ali ga božam oziroma mu pomagam, ko si ga drka, večkrat ga tudi vprašam, če si ga danes že je ali kdaj si ga je nazadnje… Skratka, pri tem dejanju se ne skrivava drug pred drugim.
Sva pač par, ke ne sexava 5x na teden tako kot večina vas, ampak manjkrat in stvari pač kompenzirava na takšen način. Mene to nič ne moti, glede tega nimava nobenih predsodkov.
In kljub temu, da ne sexava 5x na teden, stavim, da je najina zveza bolj zdrava in lepa kot od marsikaterega para, ki sexata kot zajca.

kaj si mislim o tem? Čisto nič. To je del življenja.

Ne, ga še nisem zalotila, vem pa da to počne.
Kaj si mislim o tem? Nič, tako kot mu ne sledim, kolikokrat si je naredil sendvič… Se mi zdi popolnoma normalna zadeva, ki pa je resnično nesporna v zvezi z najinim odnosom in me načelom en drek briga, saj nisem njegova lastnica….

lp,

N.

Ga nisem mogla zalotit, ker tega ne počne skrivaj, mi je nekaj čist normalnega, ponavadi mi vedno sam pove – če me slučjano ni bilo zravn

O madnoca tebi še pove kdaj si ga je hehehhe. Čuden moški.

Zakaj čuden?

Nisem ga zalotila. Najbrž zato, ker je bila to pri njem bolj izjema kot običaj? Bilo pa je enkrat, ko sem bila ziher, da si ga je drgnil sam (brez mene). Čist sem padla ven. Pop.zdila totalno. Skregala. Histerizirala. Še sedajle, ko se takole spominjam dogodka, mi je skoraj nerodno, da sem bila taka krava. Kaj čmo…imela sem čuden občutek, kot, da me vara, pa zakaj sam…pa zakaj ravno danes…vse sorte so mi rojile po glavi. Zadevo sva razčistila in si jih danes drgneva vzajemno:) In vedno boljša sva v tem:)))
Razen kadar moje mednožje sameva:(( kot te dneve npr. Zelo ga pogrešam in zelo mi manjka njegov kurec.
Se pa zato po telefonu rajcava pa debatirava kako mi bo nabavil enga hudga umetnega…na…me je že spet prijelo tam spodaj…

New Report

Close