Ali to drži?
ne morem vam sledit, tako ste razvneti:)
ugotavljam da smo vsi enotnega mnenja, zakaj je tako, pa ne vemo….fino je, da pa smo na svetu taki in onaki:)))
všeč mi je blo od ljubic@ razmišljanje:) da je mal pocukala take…častne gospe:) in gospode, ki se jih iz spoštovanja bojijo, in se nobeden ne sprosti v domači spalnici….tam potem razne fantazije še bolj pridejo v poštev.
Tudi alenka je dobro povedala, da tistih krasnih, urejenih, inteligentno spedenanih dam je pa zelo malo, pa še tistih se večina dedcev boji na kavo povabit, pa jim potem preostanejo samo še “korajžne, potentne barabe”:) poštenjaki, malo manj atraktivnega videza in srednjerazrednih zaslužkov pa se zadovoljijo z povpračnimi puncami:) 😛
Pa saj tudi jaz nisem napisala tistega zato, da bi ugotavljala, kakšne partnerje si kdo izbira, ker želje so eno, realnost je pa drugo:) …se vedno spomnim na fanta ki je pr 18 rekel, js bom imel blond, postavno, plavooko žensko, ki bo pametna in lepa;)…..pa ga čez 5 let srečam z mlado, zavaljeno, ne ravno lepih potez, temnolasko, majhno…pa tudi v šoli ni ravno blestela( je pa bogatih staršev;))…v glavnem….ljubezen je slepa, mar ne:)
Vsak si pa najde takega partnerja, kakršnega si zasluži;)
Moj namen je bil, da bi malo sprovocirala, zakaj se moške fantazije tako zelo razlikujejo od realnosti:) so mar nesposobni? hehe 😉
Pa zakaj se potem podpira vsa ta industrija, žensk kot barbik, ženska v reklami za avto, ženska v lepotnih izborih, v reklami za salamo, pašteto, kruh, prašek….edin dildote pa prodaja pr marleni en možakar z lepim zaobljenim trebuhom:)))))
kar se teh reklam tiče je tako, da postavijo eno bejbo ali pa modela seveda oba hudo sexy – če nič drugega ni. od ideje mislim, to je izhod v sili.
in poceni zadeva, ti lahko vsak ki se s tem ukvarja potrdi.
meni tud ni jasno, zakaj morjo bit vedno lušne v reklami za vložke??? se že sprašujem če močnejše ženske nimajo menstruacije????
še bolj učinkovito bi lahko bilo , alla: tale naš super uložek zdrži tudi ta močne : )
fantazira se pa tako o stvareh ki jih ne moreš imet, oziroma nimaš. zakaj ne, je pa zdej vprašanje….
A ti ne registriraš, kaj pišeš?!?!?!?!!?
O sexi dolgih rdečih nohtih… pa o super seksi visokih petkah… pa o mrežastih nogavicah… pa o super seksi kratkih krilcih….
In, JA, ondi, VSI TO VEMO!!!!!!
Smo že zdavnaj vzeli na znanje!
Da pa jaz kaj preveč vem…. khm… a se me zato bojiš al kaj ti je zdaj?!?!?!?!
Hmmm… zakaj pa jaz sploh s tabo polemiziram?!?!?!?!
(To je bilo retorično vprašanje, meni namenjeno!!!!!)