Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali vas je že kdaj kak moški nadlegoval

Ali vas je že kdaj kak moški nadlegoval

se vas neprimerno dotikal in kako ste reagirale?

Ne, ker ne dajem vtisa, da se me lahko kdorkoli dotika.

Drugače pa, priznajte, babe: če vam moški ni všeč, je nadlegovanje, če vam je všeč, ni nadlegovanje.
Če se izkaže, da tisti, ki vam je všeč, nič od vas noče, je spet nadlegovanje.

Meni se moški smilijo, ko vidim, kaj babnice zganjajo.

sploh nisem lepa, a po moji ločitvi so navalili name z groznimi predlogi … vedno sem rekla, naj žena zraven pride, pa je bil mir 🙂

omg, to pa lahko samo moški vpraša
VSAKO je kdaj moški nadlegoval, začne se v otroštvu, ko pedofili stegujejo prste in seveda nadaljuje tekom let. In še najbolje, jaz nisem privlačna na prvo žogo in daaaaleč od lepega, si ne upam pomisliti kako je ženskam, ki so lepe in se rihtajo.


Mene so spraševale, kaj je narobe z mano, ker jim nič nočem…

Zdrava pamet je spregovorila.🙂


Mene so spraševale, kaj je narobe z mano, ker jim nič nočem…
[/quote]

Kar pomeni, da si jim bil všeč, in so hotele konkretno nadlegovanje od tebe. Ga niso dobile = si nadlegovalec, predator 😀

Zdrava pamet je spregovorila.🙂
[/quote]

[img]https://media1.giphy.com/media/3oEjHWXddcCOGZNmFO/giphy.gif[/img]

Seveda, kot vsako punco.
Takoj ko sem bila dovolj stara, da sem vedela za kaj gre in nisem samo odrevenela, sem se umaknila ali začela vpiti ali na glas spraševati kaj se gre (recimo v avtobusu, v vrsti itd.)
Aja, nazadnje par let nazaj kar na lastnem domu na dvorišču – nekaj smo prodajali, pa je kupec prišel iskat. Ko je videl, da sem sama doma, mi je po opravljenen nakupu kar začel polagati roko okoli ramen in nekaj slinasto govoriti😖 sem ga samo močno odrinila in stekla v hišo, ker je pa še kar stal tam, sem mu samo na vratih pokazala telefon, no potem je ves jezen spokal. Teslo ni niti pomislilo, da imamo njegovo telefonsko – s tem tudi podatke. No, saj ga je mož poklical in mu par nežnih povedal.

Na prireditvah in zabavh srečujem samo take, ki imajo surlo do tal, ko jih nočem pošlatat, kljub temu da se vidno nastavljajo, še posebej, ko je nekaj kapljic alkota. 😅Menda se govori, da sem presran, kljub temu da me po drugi starni hvalijo, kako sem prijazen in se rad hecam.😅

vsaka tvoja beseda tukaj je nadlegovanje

Kar pomeni, da si jim bil všeč, in so hotele konkretno nadlegovanje od tebe. Ga niso dobile = si nadlegovalec, predator 😀
[/quote]
Od pezdeta, pa do pedra, pa vse vmes. Ženska užaljenost…

Enkrat pa res, sosed ki bi mi bil lahko po letih oče me je za rit prijel in stisnil da me je prav bolelo. Zlajala sem se nanj in mu vse po spisku. Pol sem pa možu(takrat je bil se moj fant) povedala kaj je bilo in pol je bilo veselo. Od takrat se me je izogibal na pol kilometra


Od pezdeta, pa do pedra, pa vse vmes. Ženska užaljenost…
[/quote]

Vem, vidim. Ne sekiraj se zaradi takih. Nisi ne eno ne drugo, to je samo bruhanje užealjenih ženščin.
Resno se mi moški smilite.


Od pezdeta, pa do pedra, pa vse vmes. Ženska užaljenost…
[/quote]
Saj ne vedo kaj bi sploh rade. Po eni strani ure prečepijo pred špeglom, da bi bile čimbolj seksi in ni prav, če se potem nihče ne zmeni za njih, jih vsaj oblaja, pošlata, po drugi starni pa norijo, da gre za nadlegovanje.😅

Tudi to sem že videla. Ene res samo čakajo “priliko” in če ni rezultata, kot so si ga zamislile, je hudo.
Kot sem že rekla: [hashtag=MeToo]#MeToo[/hashtag]# movement me pusti hladno, ker lahko predvidevam, koliko je fejk pritožb iz enega ali drugega vzroka.


psiho nalomu.😀😀

Jaz se umaknem. Mislim, da s tem, dam vedeti, da mi ne paše. En sodelavec me kar pogosto prijema okoli pasu, pa mu samo odmaknem roko. Če bi bilo perverzno dotikanje, bi mu povedala, da naj tega ne dela. Eni moški se pač radi dotikajo. Dokler me ne bo potisnil v kot in začel na grobo, mislim, da ni potrebe po žaljivkah. Nikoli nisem še nad nobenim povzdignila glasu, ali mu, bog ne daj, dala klofute, vidim pa, da ene ženske prav z veseljem to delajo.

"Sometimes you will never know the value of the moment until it becomes a memory."


psiho nalomu.😀😀
[/quote]
Kaj pa slata tuje zenske , ne slatas ne dobiš po picki… Simpl

O nadlegovanju je govora, kadar se te neprimerno dotika moški povprečnega oz. podpovprečnega videza.

Kadar se žensko neprimerno dotika lepotec, pa je govora o zapeljevanju in v takem primeru si ženska celo zaželi da jo naskoči na licu mesta.


Kaj pa slata tuje zenske , ne slatas ne dobiš po picki… Simpl
[/quote]
Jaja, saj bo, nisi sposobna si nič bolj izvirnega izmislit od soseda?😅

Ne, al pa mam preohlapne meje za nadlegovanje. No mrbit pa sam tko svoh zgledam.


Čakaj da monklje povedo, za kaj točno gre.😂


Čakaj da monklje povedo, za kaj točno gre.😂
[/quote]
Dokler si monovci tih…

V študentskih časih sem dobila kako roko na rit, lastnik roke pa nazaj komolec pod rebra. Se sploh nisem ozrla vanj, ampak pogledala v drugo stran in samo malo bolj energično “zaplesala”. Mogoče sem ga potem še pogledala in rekla, kaj v smislu, “kako je danes malo prostora tu”. Večinoma jih je bilo sram, nekateri so se pa naredili neumne.

Enkrat je nek starejši gospod sedel poleg mene na vlak ter me hotel nekaj otipavati po stegnu. Bilo je poletje, jaz v obleki. Sploh ne v pretirano kratki, na noben način izzivalni, ampak tudi rob obleke do kolen se v sedečem položaju malo premakne po stegnu.
Jaz sem samo švignila pokonci, se obrnila proti njemu in mu na glas in jezno odredila, naj gre stran in s prstom pokazala na vrata. Za mojim “Stran, takoj!” je bila na vlaku nekaj momentov popolna tišina, on je pa samo izginil.

Več od tega pa ni bilo nikoli.

New Report

Close