Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali ženske mislite toliko na posteljne užitke, kakor moški?

Ali ženske mislite toliko na posteljne užitke, kakor moški?

. https://youtu.be/CAskjUOXvF8

Sve je otišlo u… Honduras. Tudi ta mon.

Vsi smo krvavi pod kožo…in to je to 😀.

Če se mi zalušta, pač uredim…

[email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
Aiken, 22.05.2022 ob 00:01

Še jaz odgovorim. Stara sem 40+, nekje 3x tedensko mi je v redu. Ok, na začetku veze je drugače, ampak vsak dan pa ne bi. Sem imela vezo, ko je hotel z mano živet, da bi lahko vsak večer se dol dala. Ma prosim, to se spremeni že napol v posiljevanje. Od takrat sem sama, me je strah spet dobit enga, k telesno enači z ljubeznijo. Sedaj mi je tud 0x na leto ok, se navadiš. Ko vidim dobrega tipa, sanjarim o mečkanju, delanju otrok, ljubezenskih izjavah, poroki ipd. Naredim pa nič, ker nimajo značk, kdo je samski in solidno odrasel 😉 Aja, potrebna sem pa najbolj med ovulacijo, ja, takrat sebe zrihtam 1-3x, potem pa spet do naslednjič mir.

Vsak vecer ni zanimivo. Kajti se hitro preobjes. Predvsem moras zaupati osebi, da ni nekega custvenega navezovanja in vedeti kaj zelis in pricakujes. Potrebno je tusi opazovanje med predigro, da vidis kaj osebi najbolje odgovarja. Tisti, ki mislijo le nase in svoje zelje in potrebe so pa egoisti-ke. Vesno sta v igri 2 in ne 1.😉

Zartrose izven profila, 20.05.2022 ob 19:07

obče znano je dejstvo, da moški večkrat pomislite na sex kot pa ženske. me bolj pomislimo na nežnosti, ljubezen, izkazovanje pozornosti… Tudi ljubice ne fantazirajo o golem sexu, to je pač vaša domena.

Nihce ne misli na goli sex, tisti obstaja le proti placilu ali pa ko nekdo misli le na svoje potrebe. Vse ostalo je potrebno z predigro, saj je najbolj prijetno in pozeljivo. Pomislit je treba tudi na zensko vlaznost, saj na suho ne gre😂

Anonimno 2067, 22.05.2022 ob 11:25

Sama sem stara skoraj 50 in brez seksa ne morem. Vsaj 4 krat tedensko, vmes pa se še sama poigram…(postelja, služba, avto….)

Sama z lepimi mislimi in obcutki. Zenske imate prednost pomagal.😉  Moski pa zal ne moremo samo z drgnjenem stegen😂.

Anonimnež, 14.05.2022 ob 23:05

Že dolgo me muči tole vprašanje v naslovu in naslednja spodaj.

Sem moški v zrelih letih 50+ a še vedno ko vidim žensko, mi misli pobegnejo kaj vse bi počela.

Vedno si predstavljam, kaj vse bi počel z njo? Kako bi jo bilo lepo videt uživat? Če bi vedela, kaj vse si želim, bi me verjetno sama povabila v posteljo. Kaj se ženski plete v glavi, ko vidijo moškega, ki ji je všeč?

Ko bi le ženske vedele, da obstajajo tudi moški, ki se posvetijo predvsem njej. Niso vsi moški takšni, ki mislijo le nase. Vendar kako takšnega najti, se sprašujete?

Tega ne pišem za reklamo, ampak me res zanimajo vaši odgovori. Predvsem bi prosil, če bi lahko odgovorile ženske nad 35 let. Glede na moje izkušnje, veste kaj želite, pričakujete in ste bolj izkušene v postelji.

lp

Za pogovor sem doegljiv na

[email protected]

Prokleti desci potrebni, nikoli mira pred vami. Preveč ste spočiti. Pejte raje prat, likat, kuhat, pospravljat in po vrtu malo brkljat, vas zvečer ne bo več razganjalo. Lenuh cele dneve leži, zvečer bi pa akcijo. Imej ti čez dan akcijo v gospodinjstvu, ti ne bodo več neumnosti hodile po glavi.

Anonimno 9457, 24.05.2022 ob 20:03

Prokleti desci potrebni, nikoli mira pred vami. Preveč ste spočiti. Pejte raje prat, likat, kuhat, pospravljat in po vrtu malo brkljat, vas zvečer ne bo več razganjalo. Lenuh cele dneve leži, zvečer bi pa akcijo. Imej ti čez dan akcijo v gospodinjstvu, ti ne bodo več neumnosti hodile po glavi.

Potrebni? Te kdo prosi za sex?  Bilo je samo postavljeno vprasanje. Ce pa se pocutis prizadeto, bi pa preskocila objavo🤣.

Imas pa pravico do svojega mnenja. Nismo ti pa mi krivi, ce imas lenega deca, ki samo lezi. Tudi moski imamo delo in ne lezimo celi dan😉.

New Report

Close