Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ana Tavčar Pirkovič v vroči pižamici "predlaga knjige"

Ana Tavčar Pirkovič v vroči pižamici "predlaga knjige"

https://pristopmedia.network/link.php?wid=11&r=16&l=20478

Kaj je v resnici namen teh fotografij? Malce dvomim, da je res želela predlagati svoj izbor branja, bolj se mi zdi, da so knjige le mašilo za ceneno razkazovanje in iskanje pozornosti. Razkrečena v izzivalnem oblačilu, naličena pa kot za maškarado. Dvomim, da je taka doma, ko je na off. Česa vsega ne naredijo naši “slavni” za malce pompa. In to naj bi bila doktorica znanosti? Dvomim, da jo po takšnem obnašanju še kdo jemlje resno.

…tole je pa res mimo … vzpodbuajti bralno kulturo na ta način, je res obup(a)no … mi ni delovala tako ceneno, ko sem je večkrat gledala, tudi vztrajno “porivanje” med trač rubrikami v ospredje, češ, kako neverjetno lepe obleke nosi, ki naravnost čudovito samo na njej stojijo, se mi ni zdelo “poden”, amapk tole pa je …

A jo pri 35 ih že kriza srednjih let daje, ali kako? A ona misli, da je to okusno, spodobno, etično in moralno nesporno? A jo 15 let starejši moški ne poteši več dovolj, da se mora takole razkrečeno ponujat za oglaševanje spodobne literature?

Sedi tako razkrečeno, kot da bi knjige ravnokar iztisnila iz svojih globočnin, so še “tople”. Ali pa: vzemite, predno jih “not pozaugam”.
Tej ženski se je res odkegljalo. Res misli, kako seksapilna je?

Ana Tavčar – iz vidika oglaševanja: sex sells, zagotovo – samo ne v tvoji podobi ! Pa nismo fouš, samo nekusno je to s takim načinom – četudi to počneš za klike na svojem sledilnem profilu Instagram 🙂

” Če imaš toto krašefko, nea rabiš te totega pesa”, pravi narečno slovenski pregovor.

pa da ti gre na bruhanje.

Lepo.

Attention whore.

Kobila s konjskim ksihtom. In ofucano grivo.

Da je moja baba, bi to bil njen zadnji nastop za medije.

Bi ji (butari) ročno vnesel podatke? Da ji preurediš software.

Sem pogledala link (pogledam vse v zvezi s knjigami ;)), in se mi zdi, da dotična gospodična samo KAŽE te knjige. Ni šanse, da kakšno odpre, kaj šele, da jo prebere.
Na Instagramu je pač treba včasih tudi malo pameten izpasti? Predvidevam, vem pa ne.

Meni vseeno, ampak mi je grdo, ko s knjigami pozirajo taki, ki knjige ne primejo v roke, kaj šele, da bi jih brali.


Res je to tako ceneno in ogabno.Tudi meni gre na bruhanje.
Meni se je zdel Pirkovič gospod, ne pa luzer, ki se zadovolji s tako primitivno in ceneno osebo.

Ceneno in ubogo, mediji pa jo pretirano povelicujejo – ni lepa, se manj priljubljena in cenjena. To nam samo zelijo vsiliti s taksnimi objavami!
Za asis pa si lahko izvoljen ze s VII st. in brez nobenih znanstvenih objav. To ni noben poseben dosezek.

Nisem imela posebnega mnenja o njej, slabega sploh ne, a tole prostaško širjenje krakov je na nivoju raznih latoy in čepink.

No tole je pa podn.

Lepa je.
Kaj ji fali?

Ženska ne ve, kaj je dober okus. Slika je cenena.
Možu je gotovo nerodno ob taki ženi, otroka bo pa sram čez nekaj let, ko bodo fotografijo na netu našli njegovi sošolci.
Sem pofirbcala, mediji so katastrofa s promoviranjem njene lepote, lepe postave… Ljudje nismo slepi, ženska je prav povprečna, daleč od kakšnega presežka.

Tok je grda s tem konjskim obrazom! Res ona tega ocitno res ne opazi! Kot transvestit ali drag queen

Pamet, Okus, Dostojanstvo. Ženska srednjih let, celo mati, bi morala imeti toliko pameti, okusa in dostojanstva, da se ne bi slikarila tako razkrečena.
Saj če bi šlo za reklamo za najstarejšo storitveno dejavnost, bi še šlo.

Očitno je naša bralna in siceršnja kultura tako v qrcu, da jo je treba reklamirat s peecko.

New Report

Close