Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek anabell

anabell

Hči je včeraj “pisala” božičku (3.5 let), da bi imela dojenčka, ki lula in kaka. iz vaših postov se spomnim, da anabell teh funkcij nima, ampak da je veliko bolj luštna kot baby born. a mi lahko prosim katera napiše kje bi dobila anabell najceneje.
hvala lepa

V Milerju in Nami je je akcija in pride ccai 14. 000, 00 SIT.

Dober nakup!

hvala lepa. a tok je to drago? a obstaja kak “nadomestek” za anabell?sploh nisem hodila po trgovinah in nisem imela predstave.

tukaj jo imajo v akciji …
ostale dojenčke pa ne poznam, žal.
lp

hvala. zdaj sem jo v pikapolonici našla za 13 jurjev, pa se mi še vedno zdi too much. a katera ve če kakšen dojenček tud lula in kaka.
men je to sicer brez veze, samo včeraj ko je “pisala” pismo je to zraven komentirala. saj če ne bi govorila na glas sploh ne bi vedela kaj hoče. no saj to je bla cela litanija: pa posteljca, pa torbica , pa ne vem kaj še vse. je pa v vrtec ena punčka prinesla kar kataog in so potem izbirale.
uf, kaj nas še čaka. sploh ne vem po kom je, ker mi smo taka ne potrošniška družina v smislu non stop laufanja po trgovinah

Ne boš verjela, da Bebi Borna na BOLHI PRODAJAJO ZA 10.800, 00 SIT in je taka cena v Milerju!

baby born je šele zgrešena naložba. ena ga prodaja za 8 jurjev, pa je menda nateg.

No, ne vem bejbikatre, pri nas se že eno leto VSAK dan igramo z B. B. Nepogrešljiv je!

Čeprav je meni tud grd in nesimpatiče. En kos trde plastike … grozaaaaaaa

mah,naš bejbiborn pa skoooooooooooooooz lulaaaaaa vsepovsod in to je za znoret, sploh ne vem, kaj naj nardim.ne kupovat.

Pri nas B.B. tako kot mi lula in kaka SAMO na stranišču in ni panike.

Mi imamo baby borna- tudi – poleg vseh ostalih. Strogo je prepovedana pijača, ker je sicer poplava, jedel in posledično kakal pa ni nikoli. Vsem prijateljicam naše male so se zamašila “čreva”. Je taka packarija da joj.
Po moje je idealen izključno zato, ker gre lahko v banjico. Sicer priporočam Anabell.

hvala vsem, zdaj sem našla pa še pri edusco za 25 eur. ne vem, mogoče grem v soboto v avstrijo.

ampak v banjici lahko daš tudi navadnega plastičnega dojenčka za kakih 2 ali 3 K
Res, strašna packarija z BB. In tudi naša si želi Anabell– pa ne vem, zaradi razočaranja z BB.

Sem pa pred nedavni videla katalog igrač, iz katerega izbirajo tudi vrtci. Tam so predvsem didaktične in zelo kakovostne igrače.
Imajo tudi dojenčke, ki izgledajo kot novorojenčki–res so krasni! Stanejo nekaj čez 7000 SIT. Ampak žal ne vem naslova kataloga. Morda ve katera vzgojiteljica?
V začetku kataloga so didaktične igrače za spoznavanje z matematiko, pisanjrm, razne sestavljanjke, družabne igre, lesene igrače, lesene kuhinje, trgovine,….didaktične igrače za razvijanje motoričnih spretnosti,….

Ve katera kje bi to še našla?
Hvala

super,da ste povedale, jaz BB sigurno ne bom.za tega eduscho pa še čakam na prevod, ker ne vem kaj dela, poleg tega da zapira oči. če ne bo ta vredu bo pa anabell, al pa ta ki ga ti omenjaš, če kdo sporoči v katerem katalogu je

Mi lahko prosim poveste koliko so stare vaše deklice? Rada bi namreč vedela kdaj me bo zadelo tole drago “veselje”?

moja je 3,5. sem kar debelo gledala ko je včeraj pisala miklavžu, ker se nismo nič o tem pogovarjali. nakar sem ugotovila, da je bla v vrtcu to tema dneva, s katalogom itd

No moja bo štiri in “skačem” od veselja ker sva že napisali pismo Miklavžu in si želi kitaro, ki je bistveno cenejša… ti pa res ne zavidam… mogoče bi res morala pogledat v Avstrijo ker se tam marsikaj cenejšega dobi… ali pa počakaj na akcije, ki jih bo v veselem decembru na pretek…
Pa vendar ko boš videla njene očke ko bo zagledala darilo… boš tudi na stroške pozabila, kajne?

ja, itak. grem jutri v celovec, pa bom še za koga drugega kaj kupila (mislim sorodnike-darila).
imajo v eduschu cel kup uporabnih svtari.
kitaro, o šit, kako se boste naposlušali. ko smo mi kupili sintesizer je blo en cajt noro, pa kuhinjo z zvočnimi efekti, sem komaj čakala da je baterija bla fuč. bom tega dojenčka stestirala, upam da ni preveč glasen. jaz imam raje, da niso kakšne zvočne igrače. ampak zdaj itak rada “bere” in to najbolj naglas pri poročilih (moj mož je usekan na ta poročila) in potem imamo cel cirkus.

ja daj mu plenico gor!

A ni Miklavž tisti, ki prinese sladkarije in suho sadje, božičku pa pošljemo pismo?

V Milerju imajo chho chho-ja (ne vem če sem prav napisala) za okrog 10.000 sit, ne vem pa kakšne funkcije ima, je pa cenejši od bb in anabell. Je pa isti v baby centru 18.000 sit (preverjeno) kje je logika ne vem.

Saj je tudi B.B: v MIlerju 10.800,00.

ma ja, otroci so vse pomešali, moja itak lani še ni bla toliko pri sebi, da bi kaj vedela in tudi familiarno se obdarujemo božič tako da bo tega dojenčka dobila za božič, za miklavža pa kako malenkost. za miklavža je včeri v vrtcu prvič slišala. ampka je takoj padla not…
hvala tassi še za tvoje info. že dolgo ne hodim več v baby center, ker so enostavno predragi

New Report

Close