Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu analna tehnika

analna tehnika

Nekako sem dobil občutek, da vsi debatirate o tem ali bi ali nebi na “malo drugačen način”, noben pa še ni vprašal “na kakšen način”.

Jaz to prakticiram (čeprav skoraj ne več) na sledeč način. Najprej sledi “mehčanje” anusa. To je precej dolg postopek z mazanje, slinjenjem, lizanjem in nežnim draženjem oz. masažo s prstom, seveda z istočasnim draženjem ščegetavčka. Kondom je obvezen. Potem greva v “dogy stile” ali pa ležeči na boku kjer ona prekriža eno nogo čez drugo (takrat se namreč zelo sprosti). Dogy stile je malo neroden ker je odprtina visoko in se moram dvigniti na noge. Njeno jahanje mi pa nekako ne “sede”. Potem penis najprej nalahko pritisnem na anus in pritisk počasi stopnjujem. Najbolj problematična je glava penisa ker je še največja. Ko enkrat to spraviva notri, potem ni več težav. Ne smem ji ga pa poriniti do konca, ker jo boli. Sunke potem počasi stopnjujeva, čeprav priznam, da so občutki bistveno slabši kot v vagini ker tam preprosto ni vaginalnih mišic. Z mojimi in njenimi rokami medtem stimulirava ščegetavček. Na koncu ji je všeč večja hitrost ker pravi, da deluje tak način kot klistir. Ko končava se neprijetnega vonja znebiva tako, da imava pri sebi papirnato brisačo in kondom hitro snameva in ga vrževa stran.

To je tudi vsa znanost. Ima kdo drugačen pristop? Kakšne težave?

Ne ni tezav nobenih ce pase obema in je ona ornk zrajcana in ona usmerja-dela na zacetku, potem itak vse lepo stece samo!
Meni to ponavadi paše na koncu ko sm res ze tik pred orgazmom, vsa divja in si zazelim tudi to, potem ponavadi tudi oba naenkrat koncava in to brez kondoma, za vlaznost pa kapljica olivnege olja, cistega iz lekarne.
Če se zgodi, da jaz koncam on ne, meni potem ne paše vec v rito in zamenjava polozaj in nadaljujeva z kondomom.Vsak , ki misli da je penis umazan z blatom se moti, vsaj pri nama ni tako, nikjer sledu blata in ne delamo nobenga klistiranja al ne vem kaj.Le zaradi bakterij ki jih je veliko v crevesju, si zaradi moje varnosti natakne kondom da lahko nemoteno uzivava dalje, ne da bi on sibal se umivat in pol spet dalje, ni potrebe, če imas vse pri roki.
Slisala pa sem prijateljico, ki je govorila, da sta probala in ko ga je dal ven je bil ves umazan od blata, baje ima njen mal daljsega, je potem to je razlog velikost ali kaj drugega, to pa zanima tudi mene…kajti onadva sta potem z analo zakljucila, ju je vse minilo.

Glavno je, da je zenska res ornk zburjena, pomaga mal kapljic necesa, da lazje drsi in za zacetek naj ona usmerja, ko enkrat prodre pa itak vse samo se uzivanje.Meni najbolj pase pasji polozaj.

dobro, da vama gre. no, sej men tut to zlo paše, ampak ne prakticirava brez kondomčka. sama si napisala o bakterijah in drugih mini nevarnosti v ritki. tebe zaščitita, da te ne okuži, kaj pa on? mogoče sta imela doslej srečo, ampak tudi njegov tiček ni neodporen na nevidne nevarnosti iz ritke. verjemi, da lahko faše sila neprijetne okužbe. sicer pa, srečo sta imela, da jih doslej ni.

S tem o dolžini se pa strinjam! Midva bi se morala prej klistirat, če bi hotel jaz izvleči čistega. No, ravno zato imava midva papirnato brisačo pri sebi. Če tega nebi imela, bi se tudi vonj preveč razširil naokrog. Sicer pa mene bolj moti to, da ni ustreznih dražljajev in mislim, da sva zaradi tega in pa stalno iskanje brisače tudi nehala. Poleg tega ga jaz nemorem poriniti do konca zaradi njene bolečine in moram stalno paziti na to. Čeprav mislim, da je pa zanjo največji problem glava na začetku. Moje je kar nekaj skupaj 😉

midva pa vedno brez kondoma..
pa skor nikol ni čisto nič umazano… je pa res, da imam vedno ko to izvajava, prazno črevo – če se kakorkoli drugače počutim se ne lotiva.
pa umijem se ‘čimbolj not’ (s prstom).
pravilo za penetracijo pa: lubrikant (iz lekarne) in začeti fuuul počasi (velja za not in za ven!!)

Midva prakticirava večinoma brez kondoma, uporabllja pa nasllednjo tehniko: oba se uleževa na hrbet, s pokrčenimi nogami, njenimi nad mojimi. Jaz se nato usedem in pošasi prodiram ter hkrati božava ščegetavček.

jas pa se kar na trebuh ulezem..moj lubcek pa na mene..
pa se tudi nic nikol ne klistriram..pa se nikol ni blo kaj umazanga…
seveda je treba na zacetku cis pocas da prodre ..pol pa pase tud hitrejsi tempo..pa seveda drazenje po scegetavcku..mi ful pase…
se zdejle se mi je ful zalustalo..sam kaj ko se z dragim se vsaj do nedelje ne bova videla…
pol pa v akcijo…

Midva enako kot pravi Majja.
Od zacetka pocasi in na “kratko”, ko pa se jaz dovolj sprostim, pa me lahko nabija. Moram povedat, da ponavadi dozivim ful hud orgazem, ki ga sploh ne mores primerjat z vaginalnim. Polozaj pa najveckrat misijonarski, vcasih doggy, ki pa je zame “preglobok”.

Še dobro da sem sita, če ne bi me minil apetit ko sem vas brala!!!
Bljak!

Kaj si nepismena? Iz naslova teme je nedvoumno razvidno o čem teče tukaj debata. Zakaj bereš (in celo komentiraš), če se ti gnusi? Zame so ljudje tvoje baže višek perverznosti.

se strinjam :))
če bere nekaj, kar se ji zdi nagnusno, potem je z njo neki zelo narobe!

Zelo v redu strokovno napisano,vsi bi si morali to prebrati in tako prakticirati.

Spominja me na tete, ki so se pritožile čez porniče, ki so jih vrteli na TV ob 1h zjutraj. 🙂 Itak, pa je tole druga tema…

čestitam

no ja… kadar nanese priložnost… nič posebnega, razen dobrega podmazanja s slino in počasi, počasi… puščam ženski, da vodi… kasneje praviloma začne ženski zelo pasat, takrat pa samo gas :-)))

ok… jaz sem do sedaj to počel s tremi… pri dveh niti sledu o umazanijo, pri eni je pač bilo. Pravzaprav nič posebnega, ne bom rekel, da je ravno lepo, ampak tudi tako moteče ni, da bi se zaradi tega odpovedal… Itak se potem dobro umiješ, pa je…

olje odsvetujem; vsi analni geli so na bazi vode, ki se v črevesju dobro razgradijo, olje se pa ne… Lahko poškoduješ črevesno floro in delovanje črevesja, ki je mimogrede namenjeno še čemu drugemu kot seksu :-))))

sam tole se res mal nagravžno sliši, tkole v detajle in eksplicitno, ne vem no kot da bi bral priročnik za uporabo mixerja al kaj podobnega
pa mi je analno zelo kul

mislim, a so za sex res potrebne take predpriprave in navodila za uporabo?

:))) pa res smo se malo razgalili…

ma sej je čist kul razpravljati o sexu, ampak dobivam občutek, da se postavlja tehnika pred vse, to nekak potem deluje prisiljeno

po mojih skromnih izkušnjah, se najboljši ljubimci niso naučili sexa iz forumov itd, ampak to preprosto v nekom je ali pa ni

Mi samo debatiramo ker med prakticiranjem ni časa za pogovore 😉

Ja, kaj vse ni lepo, pa se dela, pise, slisi,moje mnenje pa je, da je veliko lepše, lazje, boljse, hitrejse,pametnejše… če vsaj ze malo ves kako in kaj, potem pa je itak od vsakega posameznika odvisno kako to “sprovede” tudi v praksi.
Pa itak nismo vsevedi in men cist okej, če tukaj zvem kaj novega in si recm zato je pa bolel, al pa zato pa ni blo tko dobr, drugic bo boljs, ko bomo tud mi tko…prebere se pa marsikaj cist drugac-vcasih res kaj na bljak;), kot se potem tam uziva-ljubi aha priznam to tudi jaz, ampak tko je kaj čmo.

točno tako tudi jaz mislim… v nekom je, v drugem ni

ej… ti si pa zgodnja :-)))

jutra so moja;)

Moji pa večeri 😉

New Report

Close