Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu analni sex

analni sex

Tisti moški,ki ste nori na analni sex, povejte mi prosim,
zakaj vam je boljši kot vaginalni.

uf… o tem pa je blo že dosti…

bolj perverzno je, čist enostavno… pa tega ne dela vsaka, pa je zato mogoče bolj mikavno… pa prijetno tesno je

aja… pa ni res, da je boljši kot vaginalni… Oba sta zakon, prav tako kot oralni, kar se mene tiče je v seksu malo tega, kar je boljše in slabše… ob pravem partnerju in ob pravi kombinaciji vsega pa…. hm, nirvana!?

Tak odgovor mi je dal že fant,pa vseeno
mislim,da mora biti še nekaj. Ima kdo še
kakšno mneje?

Nebi mogel rečt, da je boljši. Prej obratno! Notri ni pravih mišic, zato me tja niti ne vleče preveč. Filing pa je dober, ker vse izgleda, kot bi jo vsakič razdevičil.

zatom, ker je to poleg požiranja sperme še ena potrditev za krhki moški ego, da ga ženska res sprejema, oz. da popolnoma sprejema njegovo veličastno precenjeno moškost

hm, morda maš pa celo prav…

To pa je malo mimo; jaz mojega ful sprejemam, ampak analno …se mi gnusi.. žal! jaz bi pomislila, da je homič, če bi želel kaj takega, ha ha…

Tudi meni najprej ni in ni bilo všeč, ker pa je bil vstrajen, ne naslino, mi je počasi začelo ugajati. Tako, da se tudi zgodi, da je pobuda na moji strani s tem, da sem vedno prej že pošteno pocertana, sicer mi tudi ne gre v slast.

Lp Bi ba

Niti ni boljši, čeprav je super občutek tesnosti. Ne čutiš pa krčenja vaginalnih mišic, kar je božansko.

moj pravi takole: tok je nor name, da bi zlezu v vsako mojo luknjico in da ko vidi mojo seksi ritko, se ji sploh ne more upret… no potem je pa tu še načelo ‘popolnega sprejemanja moškega’ (by Venuss:), kombinacija tega pa je zelo dober, ljubeč in strasten seks (vaginalni, analni, oralni)

Ja ja ja!!

Misliš, da je treba gledat na moške kot na konkurenco? Če se imaš rad imaš lahko rad tudi svojega moškega. Kot človeka, mislim. A da sem romantično naivna? Ne bi rekla, mislim, da si ti preveč cinična. Razočarana?

uf… to pa res nima veze s homoseksualnostjo

Ne reci, da ga ful sprejemaš…

Vem, da ne! Ampak podzavestno pomislim na to! Sorry!
Sicer pa , kakor komu paše….
Lep dan!

New Report

Close